Şimdi Ara

FİAT BRAVO YARDIMMM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba uzun süredir forumu takip ediyorum ama hiç üye olmadım. araçlar hakkında zaten pek bilgi sahibi değilim
    ben 22 yaşındayım ehliyetimi alalı 1 yıl kadar oluyor birikmiş param vardı şimdi araç almaya karar verdim.
    2011-2012-2013 arası fiat bravolara bakıyorum ama motor seçeneklerini ve donanımlarını anlayamadım internetten baktım ama
    pek bilgi bulamadım
    1.4 multiair-1.4 t-jet-1.4 turbo bunlardan birisi 140 beygir ama onu bulamadım hangisi 140 lık söylerseniz sevinirim
    ayrıca donanım olarak hangisi doludur 48bin tl bütçem var genç olduğum için güçlü araba istiyorum
    yada bu araç yerine tavsiye edebileceğiniz modeller varmıdır.

Fazla karışık oldu sanırım idare edin beni

• Hocam multiairler 140lıkmış.Yanlış bilmiyorsam t-jetler 120lik oluyor lineada öyle aynı motorsa bravodada 120liktir.

Sahibindende tek donanım seçeneği var Sport Style farklı donanımlar göstermiyor.Sport Style baz donanım olup diğer seçenekler opsiyonel olarak satılmış olabilir.
  • Senin alacagin arac 120 hp 300 torklu olan mjet. Illa benzinli istiyorum dersen multiair var 140lik senin dedigin. 120Lik tjetler var. Arasindaki farki bilmem. Tjetler lpg ile uyumlu. Alacak olsam mjet alirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam multiairler 140lıkmış.Yanlış bilmiyorsam t-jetler 120lik oluyor lineada öyle aynı motorsa bravodada 120liktir.

Sahibindende tek donanım seçeneği var Sport Style farklı donanımlar göstermiyor.Sport Style baz donanım olup diğer seçenekler opsiyonel olarak satılmış olabilir.

Teşekkür ederim hocam peki sizce nasıl bir arabadır sanayilerde uğraşmayayım sonra yada siz alacak olsanız ne alırdınız ?

Orijinalden alıntı: eren15935

Senin alacagin arac 120 hp 300 torklu olan mjet. Illa benzinli istiyorum dersen multiair var 140lik senin dedigin. 120Lik tjetler var. Arasindaki farki bilmem. Tjetler lpg ile uyumlu. Alacak olsam mjet alirdim

Teşekkür ederim hocam bu mjet in ara hızlanmaları nasıldır ?
  • Yaklasik 10000 km dir bravo miltijet sport syle kullanicisiyim.Bravo donanim paketleri acisindan biraz karisik bir aractir.120 bg 300nm ve 105 bg 290mm torklu iki dizel motor ve 1.4 multiair 140 bg ile tjet 120 bg benzinli motor secenekleri vardir.Benzinli motorlar lpg uyumludur.Donanim seviyeleri dynamic,dynamic plus,emotion,sport style ve easy dir.Bu paketlerin icerikleride yillara gore farklidir.Cok fazla ayrinti var aslinda fiatbravotr forum sitemize gelirsen benden cok daha bilgili tecrubeli arkadaslarda sana yardimci olabilir.Mobilden fazla yazamadim kusura bakma.

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam multiairler 140lıkmış.Yanlış bilmiyorsam t-jetler 120lik oluyor lineada öyle aynı motorsa bravodada 120liktir.

yanlış bilgi

boştan doluya

2008 -2011 yılları arası boştan doluya

active-dynamic-emotion

2011-2015 arası

active plus-dynamic plus- sport

olup donanımlar paketlere göre değişir. active yada active plusta cruise control-yağmur-far-park sensörü dıgıtal klima olmaz. yalnız dynamic yada dynamic plus olup paket atılmış bravolarda var. ta cruise control-yağmur-far-park sensörü dıgıtal klima esp,asrli paketli bravolarda var. arka kol dayama sadece emotion donanımda sunulmuştur. sky-dome açılır tavan ise opsiyoneldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 27 Haziran 2015; 12:22:27 >

Chery kimo 1.3 lusso

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    citroen c4 vts olanlar yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rcp.y

Yaklasik 10000 km dir bravo miltijet sport syle kullanicisiyim.Bravo donanim paketleri acisindan biraz karisik bir aractir.120 bg 300nm ve 105 bg 290mm torklu iki dizel motor ve 1.4 multiair 140 bg ile tjet 120 bg benzinli motor secenekleri vardir.Benzinli motorlar lpg uyumludur.Donanim seviyeleri dynamic,dynamic plus,emotion,sport style ve easy dir.Bu paketlerin icerikleride yillara gore farklidir.Cok fazla ayrinti var aslinda fiatbravotr forum sitemize gelirsen benden cok daha bilgili tecrubeli arkadaslarda sana yardimci olabilir.Mobilden fazla yazamadim kusura bakma.

saoln girdim foruma her şey var sanırım

Orijinalden alıntı: de-ga

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Senin alacagin arac 120 hp 300 torklu olan mjet. Illa benzinli istiyorum dersen multiair var 140lik senin dedigin. 120Lik tjetler var. Arasindaki farki bilmem. Tjetler lpg ile uyumlu. Alacak olsam mjet alirdim

Teşekkür ederim hocam bu mjet in ara hızlanmaları nasıldır ?

Kullananlar memnun ve guclu oldugunu soyluyor. Multijet zaten kendini kanitlamis bir motor. Iki versiyonu var. 105Lik ve 120lik. 120 ile giderken 5 litre civari yakiyor ortalama. Piyasasi pek yok. Bence bu paralara alinabilecek en mantikli arabalardan birisi.

• Değerli görüşlerini belirten herkeze teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

Bravoya alternatif olarak güncel kasa dizel otomatik c4 olur mu sizce?

Fiyatlari daha pahali degil mi ama? Pahaliysa alternatif olmaz. Bravoya alternatif 308 olabilir.

Hatta link:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-servis-bakimli-1,6-mjet-bravo-dynamic-plus-214897297/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-lav-kirmizi-dizel-sport-style-boyasizhatasiz-66.000-215698330/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

35-40 liraya temiz bir Mjet alın hocam Bursa'da bi Dynamic Plus vardı 35'e, birde Konya'da Sport vardı 39'a ikisinden birini seçin alın.

Hatta link:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-servis-bakimli-1,6-mjet-bravo-dynamic-plus-214897297/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-lav-kirmizi-dizel-sport-style-boyasizhatasiz-66.000-215698330/detay

Teşekkür ederim ama benim gönlüm multiairde dizel düşünmüyorum uzun mesafe zaten fazla yapmıyorum
    ayrıca bu araçların donanımları gerçekten karışık malum sitede multiairlerin hepsi sport style yazıyor anlayamadım

• 1.6 multijete bakın hocam iyi torku var 320 olması lazım. Bi posche olmasada koltuğa yapıştırır sizi

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.