Şimdi Ara

Fiat Bravo Alımında 2500 TL’lik İndirim Sağlayan Groupon’unuz Sadece 100 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7 Ekim - 31 Aralık tarihleri arasında geçerlidir.
    Her bir araç alımında en fazla bir Groupon kullanılabilir, kodlar birleştirilemez.
    Bir kişi en fazla iki Groupon satın alabilir ve kullanabilir.
    Groupon kodunuz elinize ulaştıktan sonra buraya tıklayarak kayıt yaptırmanız gerekmektedir.
    Kampanya belirli sayıda fırsatla sınırlıdır.
    Fırsattan yararlanmak için fiyat teklifi almadan önce Fiat Yetkili Satış Noktaları'na fırsat kodunuzu bildirmeniz gerekmektedir.
    Bu fırsat sadece Fiat marka Bravo model araç alımlarında geçerlidir. Filo ve özel satış indirimleri ve diğer kampanyalarla birlikte kullanılamaz.
    2.500 TL’lik indirim fırsatı aracın tüm vergiler dahil anahtar teslim fiyatı üzerinden uygulanacak olup, bu tutara KDV ve ÖTV bedeli dahildir.
    Bu Groupon, katılımcı Fiat bayilerinde sıfır km Fiat Bravo model perakende araç alımında geçerlidir.
    Fırsat yalnızca şahıslar tarafından yapılan alımlarda geçerlidir. Tüzel kişilik adına araç alımlarında kullanılamaz.
    Groupon kodunuza fırsat bitiminden sonra, e-posta adresinizden ve sitedeki "Fırsatlarım" bölümünden ulaşabilirsiniz.

BELKİ ŞU ARALAR BU ARACI ALMAK İSTEYEN VARDIR DİYE EKLEMEK İSTEDİM.

http://www.sehirfirsati.com/deals/tumturkiye/fiat/1035644?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_278&a=1668

• tüm pazarlık bittikten sonra fiyatta anlaşıldığı anda kuponu çıkarsak 2.500lira daha indirecekler mi fiyatı?
  • bilemiyorum hocam orasını maillerime bakarken buldum. ancak liste fiyatı ve ek özelliklerin fiyatıda sitesinde yazıyor . araçta indirim olmasa bile skydome parasını bedava ya getirmek mümkün yani :)
  • Firmalarla anlaşan bu tür siteler, söz konusu indirimlere karışmıyorlar. Kendi komisyonlarını alıyorlar ve indirimin çok büyük bir kısmı firmaya kalıyor. Bu sebepten dolayı bu indirimin üstüne bir de pazarlık yapacaklarını hiç sanmıyorum. Pazarlık miktarının reklamı yapılmış kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin Özbükey -- 6 Ekim 2011; 12:42:56 >
  • 2500 TL güzel bir indirim..alacak arkadaşlara hayırlı olsun diyelim..
  • işi ne boyutlara getirdiler
  • az önce vallahi ben aldım:) çok yakın bir abim bravo alıcaktı ama kararsızdı :) hem kararsızlığını kesinleştiricem hemde aldığı aracın skydome unu ben hediye etmiş oldum :)

haftaya gidip pazarlık yaparız sanırım :) gelişmeleri size burdan anlatırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lervolerto

tüm pazarlık bittikten sonra fiyatta anlaşıldığı anda kuponu çıkarsak 2.500lira daha indirecekler mi fiyatı?

sanmam..." Filo ve özel satış indirimleri ve diğer kampanyalarla birlikte kullanılamaz." ibresi var.
  • Adamlar belirtmiş; ilk önce fırsat kodunu söyleyeceksin ondan sonra fiyat alacaksın :)

quote:

Fırsattan yararlanmak için fiyat teklifi almadan önce Fiat Yetkili Satış Noktaları'na fırsat kodunuzu bildirmeniz gerekmektedir.
  • quote:

tüm pazarlık bittikten sonra fiyatta anlaşıldığı anda kuponu çıkarsak 2.500lira daha indirecekler mi fiyatı?

Önce pazarlık yapayım sonra kuponu da sona saklayayım diyemiyorsunuz yani :)
  • tüm pazarlık bitti, en son kupon kozunu oynadık fiyatta hiç bir değişme olmayacaksa ödenen "Sadece 100 TL![/b]" ne olacak ?

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lervolerto -- 6 Ekim 2011; 13:01:08 >
  • quote:

tüm pazarlık bitti, en son kupon kozunu oynadık fiyatta hiç bir değişme olmayacaksa ödenen 100 TL! ne olacak

fırsat kuponu olmadan elinizde ilk önce normal müşteri gibi gidersiniz sonra alabileceğiniz son fiyatı öğrenirsiniz . yaptıkları indirim 2500 tl den az ise kampanyadan yararlanılarak daha fazla idirim yapılabilir.

eğer indirim 2500 tl yi geçerse o zaman fırsat sıcak değil anlamına gelir :)
  • adamlar anahtar teslim pazarlıksız fiyat üzerinden 2.500 TL indirim yapıp sizi paketler. Yanınızdaki alıcı bayiyi kanırta kanırta 3000 TL indirim yaptırıp size el sallarken harcadığınız 100 TL'ye yanarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • >Ozn.Onl

en doğru yöntem bu en azından 100tl yanmamış olur. Paylaşım için teşekkürler ama kampanyada açıklar var işte... (gerçi her kampanyada satıcının lehinde maddeler bulunur)
  • quote:

Muhtemelen bu kupon pazarlıktan hiç anlamayan vatandaşlar için bir nevi 100tl ücret karşılığı pazarlık yapmak gibi birşey.

He ben ne yaparım, bugün alıcaksam gider fiat sorumlusunun kolunu koparırım en son derim ki benim bi de bu kuponum var ordan da 2.500 düşüyosun canım derim. Tabi "nasıl ya" gibi bi ifade sonra ama efendim şöyle böyleler. Yedirebilirsem hemen tuvalete gider telefondan internete girip kuponu satın alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

adamlar anahtar teslim pazarlıksız fiyat üzerinden 2.500 TL indirim yapıp sizi paketler. Yanınızdaki alıcı bayiyi kanırta kanırta 3000 TL indirim yaptırıp size el sallarken harcadığınız 100 TL'ye yanarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

adamlar anahtar teslim pazarlıksız fiyat üzerinden 2.500 TL indirim yapıp sizi paketler. Yanınızdaki alıcı bayiyi kanırta kanırta 3000 TL indirim yaptırıp size el sallarken harcadığınız 100 TL'ye yanarsınız.

• her kampanya firmanın lehinedir zaten :)

ilanda pazarlıkla yapılamaz denilmemiş :)

benim yapacağım nokta şu.

şu anda kuponu aktif ettirmeden önce abimle birlikte yapabildiğimiz çirkefliğimizi yaparak gerekli indirimi yaptıracağız tabiki skydome suz fiyatında :)

sonra o fiyatı aldıktan sonra yarın hallediyoruz işlemleri diyip oradan ayrılacağız . sonra eve gelip kuponu aktif ettirip . formdan anlaştığım bayiyi işaretliyip yollıyacağım zaten biz gitmeden önce satış danışmanına bizim kuponumuzun haberi verilecek. ve kuponsuz yaptığıı indirim sayesinde. çıkarıp kuponu koyacağız ortaya araca skydome ekleteceğiz :) bizim amacımız 100 liraya araca skydome ekletmek aracın fiyatında indirim değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

her kampanya firmanın lehinedir zaten :)

şu anda kuponu aktif ettirmeden önce abimle birlikte yapabildiğimiz çirkefliğimizi yaparak gerekli indirimi yaptıracağız tabiki skydome suz fiyatında :)

sonra o fiyatı aldıktan sonra yarın hallediyoruz işlemleri diyip oradan ayrılacağız . sonra eve gelip kuponu aktif ettirip . formdan anlaştığım bayiyi işaretliyip yollıyacağım zaten biz gitmeden önce satış danışmanına bizim kuponumuzun haberi verilecek. ve kuponsuz yaptığıı indirim sayesinde. çıkarıp kuponu koyacağız ortaya araca skydome ekleteceğiz :) bizim amacımız 100 liraya araca skydome ekletmek aracın fiyatında indirim değil :)

Deneyin, sonucu paylaşırsınız forumla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

her kampanya firmanın lehinedir zaten :)

Oda diyecek; Kupon olunca sadece Anahtar teslim fiyatı üzerinden 2.500TL indirim verebiliyoruz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.