Şimdi Ara

Fiat brava nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

+Ları

-Leri nelerdir?

Fiat brava nasıldır?

• Gençken babam düzgün butçe vermediğinden 10-12 bin liraya çok arayıp temizini bulamamıştım bunun(hlx mareayla birlikte)

+bağımsız süspansiyon, sınıfının uzerinde yol tutuş/konfor
    + canlı 1.6 motor/hafif kasa=serilik
    +japon malı klima, klima kumandalari bile mekanik değil elektrikli .
    + çelik boru kafes
    +ısıtmalı ayna
    +patlayan emniyet kemerleri/çift hava yasığı(hala ayni güvenlik seviyesine sahip sıfır arabalar var)
    +abs
    + konsolu güzel
    + şöför koltuğunda bel destegi
    + 4 cam otomatik
    +arka koltuklar için havalandırma
    + sis fari, kol dayama filan. 15 bine ögrenci için efsane arabaydı.

Eksileri de cok ama;
    - çoğu başarısız tamirler sonucu sıkıntılı, kurcalanmış, yamir de edilmemiş (yapamayınca sağını solunu iptal etmişler)
    - eskiden para etmediği, piyasası da olmadığı için çoğuna 4 litre motor yağı ve uyduruk filtreyi bile çok görerek yüz binlerce km binmisler. “Eksilince tamamlarız” diyen bile duydum.
    - farlari dandik, önünü göstermiyor.
    - bahsedilen rolanti, gaz dalgalanması
    - gostergedeki ışıklar filan bozuluyo bazen,
    - klasik Fiat plastiği kırılgan trimleri

Bulamayınca arkadaş piyasası var diye aynı paraya albea aldırmıştı, hala pişmanım. Hoş senelerce eşşek gibi taşıdı o da hakkını yemeyeyim. Hala durur arka bahçede, motorsiklet gibi iş görüyor. Fiat gariban dostu yaa.
  • Aslinda guzel arac ama motorda kronik sorunlar cikarabiliyor ( rolanti dalgalanmasi stop etme vb) ustalar da genelde dilinden anlamiyor. megane 1 daha iyi bir tercih olabilir
  • En büyük sorunu rolanti dalgalanması.Zaten bu motor 1.6 benzinli motor olarak palioda da var.2 yıla yakın bu motoru kullanmıştım ve rolanti dalgalanması dışında sıkıntı çıkarmadı.Ama rolanti problemini de gittiğim hiçbir usta çözememişti.Sattığım kişi birkaç ay sonra elektrik kablolarından birini tamir ettirerek çözdüğünü söylemişti.Onun dışında zaten brava tank gibi araba.Geniş konforlu güzel bir araç gerçekten.Bunun 1.3 multijeti olacaktı ki bak o zaman süper olurdu.

• Vay be 40 45 oldu bunlar ha.

Cok sevdigim arabaydi eskiden. Arkadasim 3 ayri Brava almisti ondan biraz anlarim.

Ufak tefek sorunlar haric buyuk sorunu olmadi.

Benzin gostergesi kronik sorunuydu.

Cok seri arabadir. Güncel turbosuz 1.6 larin coguna nal toplatir. Guzel bi motor sesi vardir.

Lpg siz binilmez cok yakiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat'ın 1.6 103 bg benzinli motoru çok sorunlu. Motor problemleri hariç güzel araç.

• Avrupada çok tutmuştu bu araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençken babam düzgün butçe vermediğinden 10-12 bin liraya çok arayıp temizini bulamamıştım bunun(hlx mareayla birlikte)

+bağımsız süspansiyon, sınıfının uzerinde yol tutuş/konfor
    + canlı 1.6 motor/hafif kasa=serilik
    +japon malı klima, klima kumandalari bile mekanik değil elektrikli .
    + çelik boru kafes
    +ısıtmalı ayna
    +patlayan emniyet kemerleri/çift hava yasığı(hala ayni güvenlik seviyesine sahip sıfır arabalar var)
    +abs
    + konsolu güzel
    + şöför koltuğunda bel destegi
    + 4 cam otomatik
    +arka koltuklar için havalandırma
    + sis fari, kol dayama filan. 15 bine ögrenci için efsane arabaydı.

Eksileri de cok ama;
    - çoğu başarısız tamirler sonucu sıkıntılı, kurcalanmış, yamir de edilmemiş (yapamayınca sağını solunu iptal etmişler)
    - eskiden para etmediği, piyasası da olmadığı için çoğuna 4 litre motor yağı ve uyduruk filtreyi bile çok görerek yüz binlerce km binmisler. “Eksilince tamamlarız” diyen bile duydum.
    - farlari dandik, önünü göstermiyor.
    - bahsedilen rolanti, gaz dalgalanması
    - gostergedeki ışıklar filan bozuluyo bazen,
    - klasik Fiat plastiği kırılgan trimleri

Bulamayınca arkadaş piyasası var diye aynı paraya albea aldırmıştı, hala pişmanım. Hoş senelerce eşşek gibi taşıdı o da hakkını yemeyeyim. Hala durur arka bahçede, motorsiklet gibi iş görüyor. Fiat gariban dostu yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancar10 -- 7 Aralık 2020; 18:20:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Albea Alınırmı
    13 yıl önce açıldı
    Fiat Punto vs. Fiat Palio
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kronik sorunları olmasa fena araba değil fiyatına göre. Renault Laguna da baktınız mı?

• Ufak ufak geriye girmeye başladık ülke olarak :/

• Araba değil eksik o gıcık motoru yetiyor ne el ne ayak girer rolanti sorunu var abuk sabuk tesisat sorunu var hiç alma sakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalciadam335

Kronik sorunları olmasa fena araba değil fiyatına göre. Renault Laguna da baktınız mı?

fiat brava - laguna bakıyorum, aslında otomatik istiyorum annemin de kullanabilmesi için fakat otomatiklerini önermiyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.