Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (447. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
8.928
Cevap
132
Favori
818.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar, şehir değişimi sebebi ile usta sıkıntısı yaşıyorum. araçım 1.3 manuel dizel Klima sol tarfatan soğuk üflüyor. yazın sonuna doğru servise gidiyorum yapılıyor. Ama devresi yaz yine aynı sorun başlıyor. İlk sene bakan usta akşam karanlığında eli ile hortumları kontrol etti yarın gel motorları değişiriz dedi( yada benzeri bir şey) yolda baktım sıcak üflüyor. O kış geçti yaz sonu yine aynı sorun, bu sefere aynı usta petekleri değişti sorun tamam yaz sonu yine aynı sorun geçen sene başka bir servis bir gün serviste kaldı tamam dediler bu sene aynı sorun. Buna benzer bir sorun yaşayanınız oldu mu? şehir ÜRgüp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yakın zamanda elektrik tesisatına müdahalede bulunulduysa, üzerinde SH yazan bir sigortanın konumu değiştirilmiş olabilir.

Sigorta kutu şemasında Customer Park Shunt yazıyor açıklamasında. Uzun süre park halinde bırakılacak araçlarda akü bitmesini önlemek için sanırım.

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benzer şekilde yağ eksilten bi PUG 208 vardı bende, en nihayetinde "sekman kırmış" denmişti.

istermisin kronik akü bitirme hatasının cevabı bu olsun ... bu kaput açtığımızda görülebilecek ortada bir yerdemi

Dpf iptali sonrasında da araba yağ yakmaya devam ediyor maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tavan perdesini sorunsuz sardı, rulo haline getirdi. Perdeyi tekrar kapatayım istedim ve yırtılmaya başladı. Perdeyi ileri geri götüren kısım sorunsuz hareket ediyor. İzmir'de yeni perde biçecek ya da tedarik edip montajını yapacak usta arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aranıza yeni katıldım fiat 500l rockstar otomatik aracım var aracı 80 bin kmde almıştım şuan 100 bin oldu 2.viteste şehir içinde aracın vites geçişinde tekleme yapıyor bir kaç ustaya sordum baskı balata değişir dediler manisa da bu işe yapan düzgün usta var mıdır ?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.