Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (387. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.868
Cevap
131
Favori
752.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim de ön cama taş geldi, çatladı. Her gün ilerliyor. Kasko karşılayacak ama %25'ini ben ödersem, bu kasko dönemi içinde başka bir hasar durumunda hasarsızlık etkilenmeyecek. Yok tamamını kasko karşılasın dersem, bu dönem içindeki başka bir hasar hasarsızlığı götürecek. Sanırım 1400'e falan mal olacak. Risk alıp tamamını kaskoya karşılatacağım gibi...
  • saberay S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    Halen eksper bekliyoruz. Üstüne bir de camın fabrikadan gelmesini bekleyeceğiz. Neyseki kaportada göçük yok. Kaportada göçük olanlara yazık oldu.
  • arkadaşlar, fabrika çıkış navigasyon ve geri görüş kamerası olmayıp da taktıran var mı? arabanın sis farı, yağmur sensörü gibi şeyleri radyo menüsünde yer alıyor. navitec falan taktırınca onların durumu ne oluyor? tecrübe eden oldu mu?
  • kimseden yanıt gelmedi, kendi tecrübemi yazayım;
    maslak oto sanayide bir yer orijinal ekrana bir eklenti yaparak mirror link ve geri vites kamerası eklediğini, bu işlemi 2.300 liraya yapacağını söyledi. yüzyüze konuşursak biraz pazarlık payının da olacağını belirtti.

    bu sabah arabayı alıp 2 saat yol gittim, benimle telefonda pazarlık edip 9'da randevu veren adam gelmemişti, diğerleri de 2.300'e olmaz, çok düşük söylemiş dediler. adam arandı, sadece kamerayı 1.800'e yapalım dedi, hem randevuya gelmediği için kızmıştım, hem de fiyat konusunda her kafadan ayrı ses çıktığı için sinirlendim, yaptırmadan döndüm.

    bunu anlatma sebebim, aracımıza geri kamera ara aparatla falan bir şekilde takılabiliyor, onu öğrendim. ihtiyacı olanlar bu yönde araştırma yapabilirler.
  • Aynaya takmayı tercih ediyorlar
  • aynada ışık sensörü falan var, aynaya takınca kararan dikiz aynası özelliği ne olacak?
  • uzunsamsun81 U kullanıcısına yanıt
    Kişisel tavsiyem, sadece geri görüş kamerası taktırın. Dahili navigasyon bence bir işe yaramıyor. Bugüne kadar bir kere açıp kullanmadım.

    Haritalar eski. Para verip yeni harita alsan bile trafik bilgisi yok. Bence navigasyonda en önemli şey bu. Büyük şehirlerde, özellikle istanbulda trafik bilgisi olmadan kullanmanız kendi ayağınıza sıkmanız demek oluyor:) trafiğin ortasına düşüyorsunuz. Ben istanbulda telefondan yandexi kullanıyorum sürekli.

    Ama geri görüş iyi oluyor. Taktırırsanız geri görüş işinize baya yarayacaktır.
  • EriadoR_ kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler yanıtınız için. aynadan geri görüşleri incelemeye başladım. bugün servise geri görüşlü aynanın kararma sensörünü kapatıp kapatmayacağını sordum, bizim taktığımız da otomatik kararma özelliğine sahip dedi. kutunun üstünde bh 300 yazıyordu, 1.750 lira dedi montajına. internette araştırdım,benzer ürünler 200-250 liraya var. motajıyla 300-350 olsun. servis biraz abartıyor sanırım.
  • İlla ki gormeniz mi gerekiyor. Orjinal park sensörü çok iyi çalışıyor.
  • Bagajdaki üst rafi nasıl kaldırabilirim acaba? Kenara takılı iplerle biraz çıkarmaya çalıştım ama korktum kiricam diye. Acaba çıkartan oldu mu?
  • gazellewish kullanıcısına yanıt
    Sakar halimle ben bile bişey kırmadan kolayca çıkartıysam sende çıkartırsın.

    Ama nasıl çıkartmıştım hatırlamıyorum
  • omentum O kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkürler. kendim için değil, eşim için bakıyorum.
  • Merhaba arkadaslar bir surderi araç bakarken (genis bir aile aracı) 500L dikkatimi çekmeye basladı, fakat modeller konusunda aklım çok karıstı, anladıgım kadarıyla rockstar en ust donanım popstar da bunun bir altı, bazı araçlarda açılır cam tavan gorurken bazılarında sadece cam tavan bulunmakta. rockstarların fiyatları biraz yuksek, benim sorum su: popstar ve rockstar arasında ne kadar fark var (en can alıcı ayrı ozellik nedir?) düz vites kullanabiliyorum, otomatik seçmezsem daha uygun bir fiyata düzünü bulabilirim sanırım. Cam tavanlı dizel bir popstar benim için yeterli midir? bu sorunun bir çok degiskeni olabilecegini biliyorum, soyle tarif edeyim dizel araç arıyorum, 3 yasında çocugumla birlikte 3 kisilik bir aileyiz, sert kullanım kesinlikle yapmıyorum, otoban da en yuksek hızım 110-120 dir. sehir içinde iş trafiginde araç kullanmıyorum, evim ve işim aynı yerde oldugundan. Bir de en onemli sorum kronik rahatsızlıgı var mı bu aracın, yani alırken en onemli nokta nedir, nesine bakmalıyım. Daha once peugeot 2008, peugeot 5008 kullanmıstım bu araçlarda ilk bakılacak sey baskı balata volanttı. bu arada ikinci el olarak alacagım ve butcem 55-60 arası. Herkese simdiden tesekkurler.




  • thetuna kullanıcısına yanıt
    En önemli fark, rockstarlarda traction denilen çekiş sistemi, yağmur far sensörü daha bi mpv havası olması, altı da yüksek. Popstarlarda ful paketli versiyonlar var onlarda cam tavan gibi özellikler de var
  • Arkadaşlar,

    Navigasyon sistemi tamamen gereksiz. Ben bir kez açtım bir daha da açmam. Grafikler kötü, çözünürlük düşük ve en önemlisi trafik bilgisi yok. İyi bir akıllı telefondaki Google veya Yandex Haritalardan daha iyi bir navigasyon sistemi yok. Her zaman güncel, anlık trafik bilgisi var ve arama yapabiliyorsunuz.

    Kişiye göre değişir ama Geri görüş kamerasını da tavsiye etmiyorum. Hızınız ve algınız tam senkron olmayabiliyor. Ben bakınca kafam karışıyor. Sesli park sensörünün çok daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

    Bir sürü para dökmeden önce iyi düşünün...
  • Telefonda izlediğim filmin sesini, teype aktararak dinlemek istiyorum. Bizim teypte olmuyor mu?

    Şimdi bi daha denedim yaptım oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 7 Ağustos 2017; 22:38:35 >
  • Navi ve gero gorus kamerasi merakini ben de anlamis degilim. Standart park sensoru kesinlikle en guzeli.



    Benim aracta ust torpidonun ust bolgesinden hafif bozuk yolda ya da kucuk cukurlara girdigimda boyle bi lakirdama ya da tikirdama her neyse ses geliyor. Elimi koyup dikkatimi verdigimde sanki sag on hava yastiginin ya da havalandirma plastik hortumu vuruyor gibi. Buna benzer bir sorunla karsilasan oldu mu?
  • turgay89 T kullanıcısına yanıt
    Torpido sesi bende de vardı. Bakıma bıraktığımda söyledim halletmişlerdi. Sanırım soğutmalı torpidonun arkasında dediğiniz gibi hortum yada başka bir parça bir yerlere çarpıyordu.

    Garanti devam ediyorsa söyleyin mutlaka yaparlar.
  • feedbackx kullanıcısına yanıt
    Garanti 6 ay önce bitti. Uçuk bir fiyat söylemedikleri takdirde yaptirmak istiyorum yoksa arabadan soğuyacağım.
  • gazellewish kullanıcısına yanıt
    Cama asılı ipleri çıkardıktan sonra sağ ve sol köşelerde rafların sabitlendiği yerlere avuç içinizle yada yumruğunuzla hafifçe yukarı doğru vurun yuvasından çıkar,arka koltuklara temas eden parça hareketli (arka koltuklar ileri-geri hareket ettiğinden)onuda katlarsanız kolayca çıkar bagaj dan.
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.