Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.868
Cevap
131
Favori
752.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Yazı çok güzel bir yazı. Fakat orada bahsedilen yazarın anlattığı ve bilgisiz satıcılarında lastik satmak için dört mevsim dediği lastikler standart yaz lastiğidir. Hemen hemen bütün araçlar bu lastiklerle gelir.
    Benim bahsettiğim ise 500 l rackstar araçlar ile standart olarak gelen ve ilk M+S sembolu olan (bu sembol bilindiği gibi kişlik lastiklerde oluyor) gerçek 4 mevsim lastik olarak söylenen goodyear vector 4 sension dur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemabay -- 4 Ocak 2016; 18:35:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gismo

    Aslında durum çok da yazdığınız gibi değil, avrupa da olduğu gibi türkiye dede b mpv sınıfında 500L en çok tercih edilen araç. Sunduklarına bakılınca C-SUV ve B-MPV lerle çok rahat kapışırken fiyat olarak onlardan daha uygun.Bu yüzden 500L ne başarısız nede pahallı.
    500L Sırbistan üretimi bir araç,üretim kalitesi ve teknolojisi olarak da Tofaş ın gerisinde.(Tofaş fiat fabrikları arasında ilk 3 de yer alıyor).
    Diğer yandan Linea ve Egea da sunduklarına bakılınca rakiplerinden hem maliyet hemde kalite olarak son derece başarılı . 500L aracımı satıp Egea aldım bu nedenle ikisininde eksi ve artılarına hakimim.

    Size tepki vermeleri ise gayet normal sürekli Egea formunda Golf ünüzden bahsetmenizden insanlara gına geldi:)

    fiat 500 b sınıfında avrupa'nın en çok satan aracı. 500l biraz farklı olabilir, doğrudur. fiat 500 türkiye'de başarılı değil. 500l'nin durumu farklı olabilir. aslında ben golf'ümü övmeye kalkmadım. bir mesaj yazdım ege-golf tecrübem hakkında sonra herkes çıldırdı. ege-golf çatışmasına döndü olay. punto güzel ama linena boru gibi birşey. ilk başta bütçem daha kısıtlıydı ve punto alacaktım. linea'yı hiç düşünmedim. punto'daki ferahlık ve düzgün orantı onda yok. sedan olması ve bagajının büyüklüğü sebebiyle türkiye'de başarılı.




  • Sınıfında bu yılın satış rakamları şu şekilde. (Aralık ayı hariç ) Diğer sınıflarla karşılaştırmak doğru olmaz. Ancak sınıfında açık ara lider konumda

    Kaynak Odd veri tabanı
     Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedbackx -- 5 Ocak 2016; 16:19:30 >
  • 500L 5 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. kesinlikle lastik havalarını kontrol edin.
  • Bugün itibariyle bende 500L ailesine katıldım
  • Öncelikle herkese iyi bir yıl geçirmelerini dilerim
    Beats edition 1.6 aracımda iki gündür bir sıkıntı var. Ya da bana öyle geliyor. Arka camdan cam suyu akmıyor. Cam suyunu tamamen koydum ama ön cama püskürürken arka cama püskürmüyor. Acaba arka cam için ayrı bir yerden mi cam suyu koyuluyor. Ya da bir tıkanıklık mı vardır. Hayır dondu diyecem ama hava ankarada bugün baya iyiydi, çoktan açılmış olması lazım. Bir de arka cam suyunu akıtmak için kolu ileri ittiğimde arabanın içine cam suyunun kokusu geliyor. İnşallah bir yerden akıtmıyordur.
    Fikri olan ya da benzer bir tecrube yasamıs olanınız var mıdır?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmerol O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Güle güle kullan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocucum kullanıcısına yanıt
    Tek depo var, ön fıskıye çalıştığına göre motorda ok. Tıkanıklık olma ihtimali yüksek .Spoiler üzerinde arka fıskiye , bir kontrol edebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmerol O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • ocucum kullanıcısına yanıt
    Kolu ileri itince silecek calisiyor su akmiyorsa arka cama giden hortumun ucu cikmis olabilir kontrol edin mutlaka. Arka cama su sıkınca bagaji acip kontrol edin bosa akiyor olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feedbackx kullanıcısına yanıt
    Fiat türkiye, tofaş, 500l ye pek önem vermiyor. Verse daha çok satar. Bakınız fiat facebook sayfasında son 3 ayda 500l ile ilgili hiç bir paylaşım yok. Egea, 500 ve 500x revaçta. Sanki çok satılmasını istemiyor gibi bir hali var, Benim izlenimlerim bu şekilde. Kısaca tofaş türkiye'de üretilen linea egea vb. araçlara ağırlık veriyor. Diğer ithal olanlara verilmiyor. Bu şekilde oluncada parça ve yan sanayi ürünler bu araçların kolay bulunmuyor. Arıza anında Yurt dışından gerektiğinde getiriliyor.
  • ocucum kullanıcısına yanıt
    Silecek kolunu kendinize çekerseniz ön cama su atar.

    Silecek kolunu aşağı bastırırsanız arka cama su atar.

    Uzun süre arka cama su püskürtmedi iseniz ilk kez kolu ileri ittiğinizde suyun borulara dolması cama ulaşması biraz sürüyor.

    Biraz sürüyor dediysem zaten kolu ileri ittiğinizde silecek motorunun sesini duyarsınız, biraz sonrada arka cama su ulaşır.
  • cemabay C kullanıcısına yanıt
    Önem verme konusunda haklısınız ben de sizinle aynı fikirdeyim. Egea Tofaş için çok önemli en çok parayı ondan kazanacaklar ona yüklenmesi normal. 500L azda olsa rayına oturduğunu düşünüyor olabilirler.

    Yani çok satmasa da tercih edilen bir model.
  • osmerol O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

    Arka cam için uzuuunca bir süre kolu ileri iterek bekliyorum ve motorun çalışma sesini duyuyorum. Ama hiç akma olmuyor, yanına bi de silecek suyunun limonlu kokusu geliyor araba içine.

    Dolayısıyla cama giden hortumun çıkmış olma ihtimali ya da borunun tıkanmış olması benim de aklıma takılıyor. Ancak kendim bunu takabilir miyim. Nereden takabilirim. Hakikaten sorun buysa servise gitmeden hallolur mu, bir kontrol edeceğim.

    Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler.
  • araçlarını yeni alan arkadaşlara kazasız, belasız, sorunsuz ve keyifli sürüşler diliyorum
    Hoşgeldiniz aramıza..
  • 500L de reklam yok derken Bursa kent meydanında toplanmış 500ler.
     Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
  • ocucum kullanıcısına yanıt
    Evet malesef hortum çıkmış. Uzun uzun denedim ve arabadan indiğimde sol ön teker cam suyu göleti içindeydi. Arka cama giden boru sanırım cam suyu deposu girişinden çıkmış ya da bir yeri delikti. Malesef servise gideceğim, bunun için de sanırım masraf çıkarmazlar diye umuyorum
  • Yok hocam ne masrafı geçerken uğrayın hallederler hemen bence. Ufak şeyler bunlar büyük dert olmasın yeter ki
  • feedbackx kullanıcısına yanıt
    hocam inşallah dediğiniz gibi olur valla. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.