Şimdi Ara

Fi Yapı'dan Van'a 35 milyon TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce Fi Yapı'nın sahibi canlı yayında (STV Haber sanırım) Van'a 35 milyon TL değerinde 500 daire yapma sözü verdi. tebrik edesim geldi

Fi Yapı sahibi Fikret İnan dün arkadaşı Hakan Şükür'e 300 kadar bir ev yaparak bunları Van depremzedelerine bağışlamak istediğini söylemiş. Bunun üzerine Hakan Şükür'de "Gel şunu düz hesap 500 daire yapalım." demiş ve Fikret İnan'da kabul etmiş. Biraz önce beraber çıktılar canlı yayına ve bunu açıkladılar.

Umarım bu Ağaoğlu ve diğerlerini de harekete geçiren bir itici güç olur. Yardım yapan herkesten Allah razı olsun

Bu arada geçen altyazılara bakılırsa daha bir sürü ünlü katılacak bu programa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 25 Ekim 2011; 23:08:23 >

• Bende tebrik ederim :)
  • Haketseler keşke...(bonba has been planted)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkıye nın nasıl birlik beraberlik içinde yardımlaştığının bir kanıtı.bursadan,izmirden,istanbuldan heryerden yardım yağıyor.içimizde çürük elmalar elbette olacaktır.ırkçılar olacaktır ama bu toprakların halkı birlik beraberlik içinde olacaktır.Van en kısa zamanda toparlanır inşallah.
  • bedavayamı yapıyomuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quAjwuu*

Haketseler keşke...(bonba has been planted)

bonba will be defused ASAP
  • quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

bedavayamı yapıyomuş?

Evet. Hakan Şükür'ün arkadaşıymış. Dün Hakan'a demişki "200-300 tane daire yapmak lazım", Hakan'da rica etmiş 500 tane yapması için ve o da kabul etmiş. Ücretsiz olarak yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_tower

Turkıye nın nasıl birlik beraberlik içinde yardımlaştığının bir kanıtı.bursadan,izmirden,istanbuldan heryerden yardım yağıyor.içimizde çürük elmalar elbette olacaktır.ırkçılar olacaktır ama bu toprakların halkı birlik beraberlik içinde olacaktır.Van en kısa zamanda toparlanır inşallah.

hocam umarımki umarım masum insanlar toplanır biran önce evlerine herşeylerine tekrar kavuşurlar... dua ediyorum bende sadece masum insanlar için ama içlerinde En ufak bir PKK sempatizanı varsa askere polise taş atan varsa iyi olmuş iyikide devamının gelmesini dilerim bu sözlerim PKK'yı destekleyen ırkçı insanlara gelsin sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

quote:

Turkıye nın nasıl birlik beraberlik içinde yardımlaştığının bir kanıtı.bursadan,izmirden,istanbuldan heryerden yardım yağıyor.içimizde çürük elmalar elbette olacaktır.ırkçılar olacaktır ama bu toprakların halkı birlik beraberlik içinde olacaktır.Van en kısa zamanda toparlanır inşallah.

hocam umarımki umarım masum insanlar toplanır biran önce evlerine herşeylerine tekrar kavuşurlar... dua ediyorum bende sadece masum insanlar için ama içlerinde En ufak bir PKK sempatizanı varsa askere polise taş atan varsa iyi olmuş iyikide devamının gelmesini dilerim bu sözlerim PKK'yı destekleyen ırkçı insanlara gelsin sadece.

Bende umuyorum ki bu PKK'lılarda bu hareketleri görüp kendi kendilerine "biz ne yapıyoruz" diye sorarlar. Sonuçta kavgasız-gürültüsüz bir PKK'lıyı bile kendi rızasıyla o yoldan çevirirsek bu bizim için kârdır. En azından onlara "bizim yaptığımız bunca şeye rağmen..." dedirtebilirsek ne mutlu bize. bence...

• Depremi duyunca aklıma ilk şu geldi;
    Ağaoğlu İstanbula gereksiz kuleler yapacağına gidip deprem riski olan yerlere herkesin cebine göre daireler yapsın buda bi yardım bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

quote:

Bende umuyorum ki bu PKK'lılarda bu hareketleri görüp kendi kendilerine "biz ne yapıyoruz" diye sorarlar. Sonuçta kavgasız-gürültüsüz bir PKK'lıyı bile kendi rızasıyla o yoldan çevirirsek bu bizim için kârdır. En azından onlara "bizim yaptığımız bunca şeye rağmen..." dedirtebilirsek ne mutlu bize. bence...

demiyorlar hocam ben buna şahit oldum yok tık ya yine aynı zihniyet yine aynı cahillik adamlarda hiçbirşey değişmiyor...umarım diyenler çıkar dediginiz gibi...

• Ne zengin halkimiz varla, somoliye filan 6-7milyon verdiler, kendi icimizede 60milyondan fazla para toplandi, devlet batsa bu kadar para cikmaz halktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

Depremi duyunca aklıma ilk şu geldi;
    Ağaoğlu İstanbula gereksiz kuleler yapacağına gidip deprem riski olan yerlere herkesin cebine göre daireler yapsın buda bi yardım bence.

Ağaoğlu da inşallah şöyle 1500 tane falan yapar da dünya birlik beraberlik görür.
  • quote:

quote:

bedavayamı yapıyomuş?

Evet. Hakan Şükür'ün arkadaşıymış. Dün Hakan'a demişki "200-300 tane daire yapmak lazım", Hakan'da rica etmiş 500 tane yapması için ve o da kabul etmiş. Ücretsiz olarak yapacak.

Onlar için 300-500 daire sorun mu. Hakan şükür ona istanbuldan iyi bi arsa ayarlar bedavaya, oda oraya kurar residence'ları olur biter. Bunların hepsi sadece markanın adını duyurma, reklam amaçlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

dininiz imanınız kalmamış ölüye sevinilmez ! şerefli olun dinimizdede düşmanımızın ölüsüne bile sevinilmez diyor haketmiyorlarmış buna sen değil Yaratan karar verir

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Ne zengin halkimiz varla, somoliye filan 6-7milyon verdiler, kendi icimizede 60milyondan fazla para toplandi, devlet batsa bu kadar para cikmaz halktan

Türkiye'de para çok aslında kimse harcamıyor. Bir gün bankada sıra beklerken kir pas içinde kıyafetiyle orta yaşlı bir adam gördüm 200 bin TL parasını nasıl değerlendireceğini soruyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı

quote:

quote:

bedavayamı yapıyomuş?

Onlar için 300-500 daire sorun mu. Hakan şükür ona istanbuldan iyi bi arsa ayarlar bedavaya, oda oraya kurar residence'ları olur biter. Bunların hepsi sadece markanın adını duyurma, reklam amaçlı işler.

Olsun hocam ister reklam amaçlı olsun ister kötü niyetli olsun bence. Ama yeterki oradaki insanlara 500 tane daire yapılsın ve ücretsiz olarak verilsin. 500 daire demek Van'da 3000 kişinin tekrardan ev sahibi olması demektir.

• Bu arada geçen altyazılara bakılırsa daha bir sürü ünlü katılacak bu programa.

Asıl şimdi ben "Ohooo Somali'ye ne para yollicam, burada bunca aç varken. Burada toplansın veriyim." diyenleri merak ediyorum. İşte fırsat...

Örnek 1: Bizim hoca yarın sorucam yardım etmiş mi
  • yandaş firma gayet dogal
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.