Şimdi Ara

Fetö Dershanesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 mezunuyum, o yıl yani 12.sınıfta bunların dershanesine gitmiştim. Bu yıl okuduğum bölümü bırakıp hukuk için hazırlanıyorum, ileride sıkıntı çıkarır mı bana? Zaten OKB hastalığım var, bugün de bu aklıma geldi bütün konsantrasyonum bozuldu.

• Bu adamların ne olduğunu bildiğiniz halde gittiniz hocam kusura bakmayın, kendi düşen ağlamaz. Sizi bilmiyorum fakat giden arkadaslarimin çoğu gercek sınava benzer sorular çıkıyor diye cakallik yapıp gidiyorlardı. O yüzden her halükarda giden adama acımıyorum sahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mao tun

Bu adamların ne olduğunu bildiğiniz halde gittiniz hocam kusura bakmayın, kendi düşen ağlamaz. Sizi bilmiyorum fakat giden arkadaslarimin çoğu gercek sınava benzer sorular çıkıyor diye cakallik yapıp gidiyorlardı. O yüzden her halükarda giden adama acımıyorum sahsen.
    Hocam o zamanlar maddi durum yüzünden mecbur kalmıştım, diğer dershaneler nerdeyse 2 katı fiyat çıkarıyordu.
    Ekimin ortasında anca kaydolmuştum, şuanki aklım olsa tabiki gitmezdim eğitim açısından hiçbir faydası olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (: sanane :) -- 31 Ekim 2018; 16:21:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beni korkutan dershaneye gitmek değilde, bu herifler deneme sınavı ayağına gazetelerine abone yapmıştı o yüzden korkuyorum.
    Zaten Türkiye'nin en az %80'inin bunlarla bir şekilde bağlantısı olmuştur. @ZİYONER @Düşünenadam07 @Asbael
    Beylikdüzü Birey Dershanesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: (: sanane :)

olmaması gerek...
    Onlar kandırıldı hocam lütfen
  • BlackEagle14 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de körfez dershanesine gitmiştim 11. sınıfta. İlçede zaten 2 tane dershane vardı, saatleri okula uyan tek dershane olduğundan oraya gittim. Ama benim bildiğim fetö dershanesi "fem" idi. Bu elemanlar Zaman gazetesi falan diye üsteleyip, sürekli maklube yemeye gelin bak abiler, ablalar deyince uyanıp 2 aya bıraktım. Zorunluluktan gidip boşa vakit harcadım, maşallah, inşallah demekten ders anlatamıyorlardı. Cografya dersinde " ülkemiz bereketli maşallah" Matematikte "ben anlatınca düzeleceksiniz "inşallah". 2 ay böyle geçti sonra bıraktım. Adamlar kendileri bile inkar ediyordu fetö dershanesi olduğunu. Kendilerini inkar ediyorlar. Ben anlamadım valla bu dershaneyi :d

• quote:

Orijinalden alıntı: (: sanane :)

Hocam ben de körfez dershanesine gitmiştim 11. sınıfta. İlçede zaten 2 tane dershane vardı, saatleri okula uyan tek dershane olduğundan oraya gittim. Ama benim bildiğim fetö dershanesi "fem" idi. Bu elemanlar Zaman gazetesi falan diye üsteleyip, sürekli maklube yemeye gelin bak abiler, ablalar deyince uyanıp 2 aya bıraktım. Zorunluluktan gidip boşa vakit harcadım, maşallah, inşallah demekten ders anlatamıyorlardı. Cografya dersinde " ülkemiz bereketli maşallah" Matematikte "ben anlatınca düzeleceksiniz "inşallah". 2 ay böyle geçti sonra bıraktım. Adamlar kendileri bile inkar ediyordu fetö dershanesi olduğunu. Kendilerini inkar ediyorlar. Ben anlamadım valla bu dershaneyi :d
    Öylelerdi hocam, biyoloji dersinde adam sürüngenleri anlatırken bir anda kabir azabına falan giriş yapıyordu. Günahkar olanlara mezarda bunlar eşlik edecek vs. Dediğin gibi kime bağlı olduklarını hep inkar edip bağımsız gibi davranıyorlardı.

Sağol hocam içimi rahatlattın @Düşünenadam07

• BlackEagle14 kullanıcısına yanıt
    ahahahksjaksajks cidden dramatik. olsun hocam ilerde bi şey olursa hazır hukuk okuyacakmışsınız, kendinizi savunursunuz:D
    şaka bi yana bir şey olmaz, ben de ilk zamanlar korktum ama çok çok insan var zaten giden hatta çoğu hukuk okuyor şu an sınıf arkadaşlarımın. dert etme hocam :d

• buralar karışır

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.