Şimdi Ara

‘FETÖ’den açığa alınan doktor intihar etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ‘FETÖ’den açığa alınan doktor intihar etti


    İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevliyken, ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında açığa alınınca bunalıma girdiği öne sürülen biyokimya asistanı 30 yaşındaki Dr. Orhan Çetin, hastanenin 10'uncu katından atlayıp yaşamına son verdi.

    Doğan Haber Ajansı’nın (DHA) haberine göre olay, Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Söz konusu hastanede biyokimya asistanı olarak görev yapan Doktor Orhan Çetin, iddiaya göre geçen cuma günü FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındı. Bunun üzerine bunalıma giren Dr. Çetin, görev yaptığı hastanenin 10'uncu katından atladı. Ağır yaralanan Çetin, aynı hastanede müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Çetin'in cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis Çetin'in intiharıyla ilgili soruşturma başlattı.

    http://t24.com.tr/haber/fetoden-aciga-alinan-doktor-intihar-etti,389691



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 20 Şubat 2017; 1:53:25 >







  • Bank asyadan kredi karti olan adamı bile açığa alıyorlar.

    Bu insanların suçu ne ? 15 temmuzu niye beklediniz ? 16 temmuzdan beri aciga almadiginiz adam kalmadı. Haydi sıra açıkları kendi adamlarınızla doldurmakta.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetöcü olan herkes, geçmişte gelecekte fetöden medet uman herkes, çıkar ortaklığına girip yükselmesine neden olan herkes kahrolsun. Cezasını çeksin. Hapishanelerde çürüsün.



    Bunu diyebilecek insan dürüst, ahlaklı ve namuslu olur.

    Eğer buna katılmayan varsa açıkça ikiyüzlü, namussuz insanlardır. Onlar kendilerini bilir.



    Bu ölen doktor bu ülkeye çok fazlaydı demek ki. Bu ülke binlerce insanın ölümüne sebep olup, hala referandum öncesi insanları terörle tehdit edenlerin ülkesi.



    Yazık kere yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke yaşayıp direnmeyi seçseydi son Khk ile ihraç edilenlere bakarsanız hepsi direniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 20 Şubat 2017; 7:58:18 >
  • ekşi’deki bir yorumu yazmak istiyorum.



    ***



    savaşta bile düşmanın her tarafını sarmazsın, kaçacak bir yer bırakırsın. maksat düşmanı yok etmek değil, hedefi ele geçirmektir. zaten o hedefi ele geçirdiğinde düşman senin için risk oluşturmaz.



    ancak akp iktidarı "düşman" olarak gördüğü eski dostlarına karşı yok etme amacı güdüyor. fethullahçıların devletten uzaklaştırılması istenebilir, ancak görevden alınan memurların özelde çalışması da engelleniyor. ne yapacak bu insanlar? birkaç yüz kişi olur anlarım, yüz binin üzerinde insan bu halde. adam işini kaybediyor, tamam olabilir, yeni iş bulma şansını da sen yok ediyorsun. e ne yapacak bu adam? sen adama öl diyorsun, o da bazen kendini öldürüyor böyle.



    cemaat yapısı içinde gerçekten önemli pozisyonda olanlar zaten güvenceye sahip onlar intihar etmiyor, onlar bir şekilde geçiniyor gelen yardımlarla. olan garibana oluyor yine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu Fetö Amerikada malikanesinde rahat rahat uyusun.Bu ölen arkadaşa da şehit der hapistekilere gazi der.Kendi krallar gibi yaşasın.
  • 80 yılından sonra Cemaatten beslenen kapısından giren çıkan en az 20 milyon insan var , yapılanlar tamamen bir ülkenin geleceğini yok etmekti başardılar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günahi akp'nin ve ona oy verenlerin boynuna.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.