Şimdi Ara

FETÖ AKPnin İçinden Çıkmış İken CHP Nasıl FETÖcü Oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanoto

    akpartiden doğmadı, fetö 40 senedir vardı, her kuruma sızdığı gibi her partiye sızmıştı, akparti temizledi bunları, mal bulmuş mağribi gibi sahip çıktı chpe buna, fetö ile güç birliği yaparak Cumhurbaşkanımızı gidecekler gidecekler diye haksız her türlü dolapla iktidarına mani olmaya çalışıyolar.

    Akp temizledimi Peki o zaman ne istedilerse veren kişi neden partinin başında. Neden hapse atıp yaptıklarının hesabını sormuyorsun? Fetöyü milyon defa savunan melih gökçeğe niye dokunamıyorsun? Her fırsatta fetöyü savunan bekir bozdağın şuan adalet bakanlığında ne işi var mesela? Bylock kullandığı tespit edilen 60 akpli vekili neden içeri atamıyorsun? Aman içeri atarlar diye fetöcü olduğunu itiraf edemeyen yüzlerce milletvekili var akpde. 2 gün sonra tayyip fetöyle anlaştık dese bak nasıl hortlayacak o vekiller. 3 sene önceye kadar fetullah gülen hocaefendi deyip fetönün paçasını yalayan, senede 80 defa fetönün ayağına hocam bi emriniz varmı diye sormaya giden yüzlerce akpli vekil biranda fetöyle hiç alakasız olabiliyor ve fetöye karşı çıkan herkesde fetöcü kabul ediliyor.

    Senede 150 defa fetönün ayağının altını yalamaya giden şerefsizler suçsuz ama senede 150 defa fetö terör örgütüdür bitirelim diyen chpliler suçlu. Bunlara artık 100 gram evet çayını oyunu satan seçmenler bile inanmıyor. Aklınızla bu kadar alay etmeyin.

    Zaten akplilere kalsa akpli olmayan herkes fetöcü. Ama gerçekte ne hikmetse gerçek fetöcü kendileri.




  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    siz yanlış anladıysanız biz ne yapalım,
    herkes bu ülkenin evladı meşru ne isterse verilir, bu kasdediliyor, meşru her isteğin burda olur yeterki insan olsunlar, temiz vatandaş olsaydılar, olmadılar,
    fakat bunlar iblise iman etmiş haçlılara çalışmayı Türkiyeyi haçlılara teslim etmeyi karşılığında amerikada çiftliklerde yaşamayı seçmişler, terör yoluyla darbe yoluyla bunu sağlamaya çalıştılar. şimdi chp siz bunlara niye sahip çıkıyosunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chp nin fetöcü olduğunu anlayamayana laf anlatmaya çalışmayın.
    zamanınıza yazık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanoto

    siz yanlış anladıysanız biz ne yapalım,
    herkes bu ülkenin evladı meşru ne isterse verilir, bu kasdediliyor, meşru her isteğin burda olur yeterki insan olsunlar, temiz vatandaş olsaydılar, olmadılar,
    fakat bunlar iblise iman etmiş haçlılara çalışmayı Türkiyeyi haçlılara teslim etmeyi karşılığında amerikada çiftliklerde yaşamayı seçmişler, terör yoluyla darbe yoluyla bunu sağlamaya çalıştılar. şimdi chp siz bunlara niye sahip çıkıyosunuz?

    Chp ile ne alakası var? Bırakın bu suçluyu gizlemek için suçsuzu suçlamayı. Meşru dediğiniz şeyler demekki meşru değilmiş. Devletin kurumlarını bir vatan hainine emanet etmekmi meşru gördüğünüz şey? Kendinizi kandırmayın. Bu ülkede hırsız uğursuz yalancı çıkarcı para için anasını bile tayyipe pazarlayan 100 gram evet çayına oy satan alırım 250 lira belediye çekini atarım oyumu tayyibe tayfasından olmazsanız kimse size iyi birşey vermez üstünede size kötü davranır.

    Terörist başına ülkeyi emanet eden adamlar bunun meşru olduğunu savunuyor Adam Türkiyeyi bitirme planı olan bopun esbaşkanı olduğunu söylüyor hala yok amerikada yaşamak için rererö falan. Siz bunlarla anca 100 gram evet çayı kapıcam diye anasını tayyipe helal gören zihniyeti kandırırsınız. Akıllı adamları böyle ahmakça bahanelerle kandıramazsınız. E kandıramayıncada haklı olanı suçlayıp zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıp chpye falan laf atıp durursunuz. Akp fetöyü korurken chpnin fetö terörist bitirelim dedikleri falan umrunuzda olmaz. Nasıl olsa inanacak milyonlarca keriz bulmak zor değil al rantı salla yalanı klasik akp beyin yıkamaları.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sistemli adam

    chp nin fetöcü olduğunu anlayamayana laf anlatmaya çalışmayın.
    zamanınıza yazık.

    Gerçek fetöcülerin kim olduklarını sizde çok iyi biliyorsunuz ama parasını yediğiniz aktroll ofisinde buna karşı geleni keserler tabi korkmak hakkınız rant parasıda sıcak tatlı.
  • Fetönün kelime anlamını bile bilmeyenlere bu kadar zor sorma kardeşim zaten 2 gram akılları var onlarıda yakacaksın

    2 sene önce fetö bunlar için evliya peygamber allah gibiydi, şimdiyse şerefsiz vatan haini devlet düşmanı oldu bu kadar hızlı dönüş aldıkları için zaten ne yaptıklarını bilmeden sağa sola saldırıyorlar. Üstlerine fazla gitmemek lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanoto

    cemaat deyip duruyosun, önceden cemaatdi, herkese göre, 17 25 öncesi cemaatdi, sonra fetö ye dönüştü, fetöye dönüştükden sonra chpe ortak hareket etmeye başladı

    17 25, 17 25 deyip duruyorsunuz. Konudaki ilk mesajda attım. Fetö iddianamesinde de geçiyor.

    17-25 Aralık'tan sonra fetocu albayların şartları sağlamadıkları halde onları terfi ettiren kanunu hazırlayıp geçirmelerine ne diyorsun?

    Not: O kanun sayesinde general olan 15 ismin tamamı darbede yer aldı.

    Not2: Tekrar söylüyorum, bu kanun 17-25 aralıktan sonra çıkarıldı ve bak bakayım altında kimlerin imzası var.

    Meclis tutanaklarında seni Fetocular dediğin chp liler bu F tipi örgüte yarar diyorken akp liler kahkahalar atarak kanunu savunuyordu. Şimdi aç bak o kanunun altında kimlerin imzası var. Kim fetocu orada yazıyor.

    Dipnot: O kanunun altında imzası olanlar bugün gelmiş chp ye fetocu diyor. Buna zamanında Hocaefendi Hazretleri diye ortalıkta dolaşan birinin sözüyle cevap vereyim. BUNA KARGALAR BİLE GÜLER

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şöyle oluyor. Teröristi hoca sanmak seni hatalı yapar.

    Ama hoca sanılırken düşman, terörist olduktan sonra dost olmak senide terörist yapar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanoto

    17-25 aralıkdan önce silahlı eylemi yoktu, o nedenle hukuk üzerine gidemedi, akparti temizlemeye başladı, bundan sonra para mevki verilerek chpe dizayn edildi ve chpe siyasi savunmasını yapıyor

    Arkadaşım siz hangi masalda yaşıyorsunuz? Bize bu masalları anlatmayın.

    Kamer Genç Fetö araştırılmalıdır dediğinde adamın ne meczupluğunu bıraktınız ne başka şeyini.

    Tartışma programında bu cemaat yapılanmasının durumunu anlatanlar dikkat edilmeli diyenler ile karşılarında oturan ve bunları savunan akplilerdi.

    Yok silahlı bir şeye karışmamışta yok bilmem neymiş. Lan geç bu ayakları, bize neyi anlatıyorsun.

    Kpss sınvında olanlar ayyuka çıkmışken, senin bir numaralı adamın son yılların en temiz sınavı yapıldı bu iftirayı atanlar terörist dediğinde senin gibi şaklabanlar da terörist diye mesajlar atıyordunuz bu forumda.

    17-25'ye size dokununa kadar her şey iyiydi. Neyi paylaşamadınız? fetöya özel milletvekili sayısında mı anlaşamadınız? Bu suç değil midir? İşbirliği yapmadınız mı bu adamlalarla?_

    Balyoz ve ergenekonu kolkola yapmadınız mı? O sahte delillerle cemaat ile aynı ağzı yaparak insanları içeri atmadınız mı?

    Azcık utanın lan utanın.

    Mhp, Vhp ve akp için de de var fetöcu.

    Ama daha fetö için daha basılmamış kitabı bile toplatan kimdi?

    Haysiyet yoksunları sizi,, ama durun elbet sizin de bu cemaatçilerle neler yaptığınız daha net çıkacka ortaya.ç




  • Ben bu akpliler kadar yüzsüz bir topluluk görmedim.

    pkk ile masaya ıturan bunlar, fetö ile yatıp kalkan bunlar ama suçlu hep başkaları..

    Adamın her türlü boku yediği, karargah gibi kullandığı okullardan skpli kaç tane milletvekilinn oğlu mezun oldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umix353

    Ben bu akpliler kadar yüzsüz bir topluluk görmedim.

    pkk ile masaya ıturan bunlar, fetö ile yatıp kalkan bunlar ama suçlu hep başkaları..

    Adamın her türlü boku yediği, karargah gibi kullandığı okullardan skpli kaç tane milletvekilinn oğlu mezun oldu?



    Bu oto gibi kendince eglencesine yazanlar disinda ciddi ciddi bu sekilde dusunenleri anlayamiyorum. Bir eylemde, soylenen sozde once kimden olduguna bakip sonra konusuyorlar.

    Bahsettigin gibi zamaninda bunlarin yaptiklari "hatalarin" ve "kandirildiklari olaylarin" sonuclari belli. Hepsine bahane bulup hicbir sorumluluk almadilar. 100 sene icinde bakiyorum da en ufak hatada halk siyasilere bunun bedelini odetmis. Siklikla hukumet degismesinin bir sebebi de bu. Kimse devamli kandirilip, hata yapan bir siyasi kisiyi "olur boyle seyler" dememis. Simdi bakiyorsun ne yapilsa destek azalmiyor. Sikayetler artiyor, elestiriler artiyor gerci, biraz da olsa.

    Ayrica ne olduysa olumsuz her olayda tum guc sahibi tek partili iktidar yerine hicbir yetkisi olmayan muhalefet suclaniyor ve olumsuz puan aliyor.

    Bak sunu anlarim. Hepsi ayni dersin, hepsini suclarsin o tamam ama birinin yaptiklarini destekleyip ayni sey icin baskasini suclayamazsin. "O zamanlar soyle soyleydi, simdi boyle boyle" bos bir bahane.




  • Benim şu olaylarda en çok üzüldüğüm şey askeriye oldu zamanında Fetö diyen komutana karşı fetönün aslanı erdoğan nasıl savunuyodu fetöyü bilen bilir ergenekonla askeriyeyi fetöcüleri nasıl doldurdu akp onu da bilen bilir

  • Birde bu 17-25 aralık meselesi var milatmış.
    17-25 aralıkta biz ne gördük saat sever bakanlar , 26 yaşında işadamlarına danışmanlık yapan bakan veletleri , çikolata ve takım elbise seven bakanlar , evinde para saklayan banka müdürleri.
    Nasıl bir milat bu ?
    İnsanlar vay anasını ayakkabı kutularını doldurmuşlar hemen iktidarı mı destekleyelim demeliydi :D
    Asıl konuda ise böyle deli saçmalarına yazmaya bile gerek yok , fetö'yü bu hale kim getirdi , kim parsel parsel verdi , kim ne istedilerse verdi , kim hatıra parası bile bastırdı herkes biliyor.
  • FETÖ AKPnin İçinden Çıkmış İken CHP Nasıl FETÖcü Oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leaderjack1

    FETÖ AKPnin İçinden Çıkmış İken CHP Nasıl FETÖcü Oluyor


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1970'lerden beri faal olan bir oluşum ve bu oluşumun sadece akp içerisinde yer aldığını sanmak.



    Güzel kafa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Fetö itleri başta akp olmak üzere tüm siyasi kadrolardan, devlet içerisindeki militanlarından gözlerinin yaşına bakmadan temizlenmelidir.



    Acırsak acınacak duruma düşeriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanoto

    akpartiden doğmadı, fetö 40 senedir vardı, her kuruma sızdığı gibi her partiye sızmıştı, akparti temizledi bunları, mal bulmuş mağribi gibi sahip çıktı chpe buna, fetö ile güç birliği yaparak Cumhurbaşkanımızı gidecekler gidecekler diye haksız her türlü dolapla iktidarına mani olmaya çalışıyolar.

    Sence Fetullah Gülen ve yapılanması olmasaydı Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan başa gelebilir miydi? Kendini kandırıyorsun, bunu sende en az benim kadar iyi biliyorsun.
  • Legendâry kullanıcısına yanıt
    Sana göre Türkiyede Fetullah Gülen kimi ve hangi partiyi isterse onu iktidar edebilir,
    çok yanlış.
    Fetullah Gülenin böyle bir politika amacı varmış, hiç bir zaman amacına ulaşamadı.
    Akparti öncesi çoklu koalisyonda dsp partisinde gaffar yakın la temsil edildi, her zaman marjinal küçük bir yer alabildi, dspli koalisyondan öncede Erbakanlı koalisyonu istifaya zorlayan asker işadamı medya çetesine komuta etti.
    Akparti iktidara geldiği günden itibaren Fetullah Gülene teslim olmadı mücadele halinde oldu.
    Fetullah Gülen akpartiyi teslim almaya çok uğraştı elbette, anahtar teslim her şeyi teslim almaya alışmış, kurduğu himmet çetesiyle çok para toplamış bu paralarla topçusundan yazarına işadamına askerine her paragözün gözünü boyamıştı.
    Fetullah Gülen silahı eline almadığından terör peşinde olduğu bilinmiyordu.
    bazı akpartililerin Fetullah Güleni devlete yerleşmekle kötü emelleri olmakla ilgisinin olmadığını geçmişte söylemişler, bu bir hüsni zandı.
    Fetullah Gülen açıkdan ne ifade ediyor nede işlerini yapıyordu, gizli yapıyormuş, bu gizli işlerden haberi olmayan akpartiyi ve herkesi suçlamaya gerek yok, Fetullah Gülen fetöye dönüşmesi devlet güvenlik kırmızı kitabına girmesi aranan terörist olarak başına milyon TL ödüller konmasıyla, bazı muhalefetin Fetullah Gülene sahip çıkması ve aynı çizgide siyaset izlemesi aynı dönem son bu döneme denk geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 23 Haziran 2017; 10:31:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanoto

    Sana göre Türkiyede Fetullah Gülen kimi ve hangi partiyi isterse onu iktidar edebilir,
    çok yanlış.
    Fetullah Gülenin böyle bir politika amacı varmış, hiç bir zaman amacına ulaşamadı.
    Akparti öncesi çoklu koalisyonda dsp partisinde gaffar okanla temsil edildi, her zaman marjinal küçük bir yer alabildi, dspli koalisyondan öncede Erbakanlı koalisyonu istifaya zorlayan asker işadamı medya çetesine komuta etti.
    Akparti iktidara geldiği günden itibaren Fetullah Gülene teslim olmadı mücadele halinde oldu.
    Fetullah Gülen akpartiyi teslim almaya çok uğraştı elbette, anahtar teslim her şeyi teslim almaya alışmış, kurduğu himmet çetesiyle çok para toplamış bu paralarla topçusundan yazarına işadamına askerine her paragözün gözünü boyamıştı.
    Fetullah Gülen silahı eline almadığından terör peşinde olduğu bilinmiyordu.
    bazı akpartililerin Fetullah Güleni devlete yerleşmekle kötü emelleri olmakla ilgisinin olmadığını geçmişte söylemişler, bu bir hüsni zandı.
    Fetullah Gülen açıkdan ne ifade ediyor nede işlerini yapıyordu, gizli yapıyormuş, bu gizli işlerden haberi olmayan akpartiyi ve herkesi suçlamaya gerek yok, Fetullah Gülen fetöye dönüşmesi devlet güvenlik kırmızı kitabına girmesi aranan terörist olarak başına milyon TL ödüller konmasıyla, bazı muhalefetin Fetullah Gülene sahip çıkması ve aynı çizgide siyaset izlemesi aynı dönem son bu döneme denk geliyor.

    Şu "aynı döneme denk geliyor" kısmına takıldım. O dönem 17-25 Aralık dönemi mi? Demişsin ki o dönemde muhalefet bu çeteye sahip çıktı. (güzel fıkra)

    Peki sana soru. Bugün Feto iddianamelerinde de yer alan akp lilerin fetocu albayların şartları sağlamadıkları halde onları terfi ettiren kanunu hazırlayıp geçirmelerine ne diyorsun? Bak bu dediğim 17-25 aralıktan sonra oluyor. Hani demişin ya o dönemde muhalefet sahip çıktı. Soruyorum sana o kanunu hazırlayıp geçirenler o dönemde ne yaptılar peki???

    Ahmet Altan da savunmasında demiş. Bu örgütün en büyük suçu masum insanları hapsedip yerlerine kendi adamlarını yerleştirmek. O zaman karşımıza bir soru çıkıyor. Hadi Feto masum subayları hapsetti (gerçi birisi p dönem dolaşıp ben bu davanın savcısıyim diyordu ya neyse) peki Feto bosalan bu yerlere nasıl yerleşti? CHP iktidar oldu da o mu yerleştirdi? Yoksa Ahmet Altan gazetesinden yazı yazarak mi atamaları yaptı? O dönemde ve 17-25 Aralık'tan sonra o yüksek askerî şûra kararlarında kimin imzası varsa bu örgütü oralara o yerleştirmistir diyor Ahmet Altan. Soruyorum, kimin imzası var???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.