Şimdi Ara

Fetih 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Neyin Fethi? tabiki İstanbulun fethi. Bugün Fındıkzadeden, Yayla uefa anıtının oraya kadar cadde cadde sokak sokak daire baktım. Gezmediğim emlakçı kalmadı ama daire bulamadım arkadaşlar. 1000 liralık 1200 liralık daireleri görseniz o eve her ay o parayı veren adam bir kaç yıl içinde kederden bir hastalığa yakalanır ölür gider.

Bu daire olmayışının nedenlerini düşünüyordum kendi kendime o sırada arayan arkadaşlarla paylaşıyordum durumu. Kimisi tatildeler, kimisi üni. sınavları belli oldu ya falan diyordu. Yalnız durumun asıl nedenini merterde bir emlakçıdan öğrendim. "Oğlum, İstanbul'u İranlılar istila etti. Kendi ülkelerinde ambargo var diye buralara yerleşiyorlar" dedi. Ne kadar daire varsa hepsini İranlılar tutuyormuş. Hatta bir emlakçı bana bir daire var adam iranlı ay sonunda boşaltacak daireyi deyince durumun vehametini dahada iyi kavradım. Hatta genellikle Arapça Farsça falan konuşuluyor sokaklarda.

Bugün 40km yürümüşümdür. Ayak tabanımdaki kemikler bata bata sancıya sancıya kilometrelerce yürüdüm daire bulabilmek için. Allah devletimize zeval vermesin. Gerekirse ben 50 kilometre daha yürürüm. Sokakta yatarım. Yeter ki araplar ülkemize para getirsinler. Önümüzdeki günlerde havaalanında iranlıları karşılayıp onlar için ucuz evler bakacağım. Bundan sonra onlar için yürüyeceğim. Yüzlerce milyon kilometre yürüyeceğim onlar için. İranlı olmazsa para olmaz para olmazsa devlet olmaz devlet olmazsa halk olmaz halk olmazsa ben olmam. O nedenle yaşasın İran.

http://www.youtube.com/watch?v=9bmmEVQJHAs

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnlll

nası yani

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.