Şimdi Ara

Fetih 1453 İMDb'de oyluyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
9.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ilk matineden yaklasik 15 dakika evel ciktim,tamamen tarihimizi anlatan ozenle yapilmis bir film oldugunu dusunuyorum,uzun zamandir bekledigimiz tarihimizi tekrardan bu denli gorkemli bir sekilde anlatan bu produksiyon icin hepimiz lutfen İMDb'de oy atalim, tarihimizi dunyanin konustugu listelere sokalim...

• quote:

Orijinalden alıntı: sayars

Arkadaslar ilk matineden yaklasik 15 dakika evel ciktim,tamamen tarihimizi anlatan ozenle yapilmis bir film oldugunu dusunuyorum,uzun zamandir bekledigimiz tarihimizi tekrardan bu denli gorkemli bir sekilde anlatan bu produksiyon icin hepimiz lutfen İMDb'de oy atalim, tarihimizi dunyanin konustugu listelere sokalim...

Gerçekten çok güzel olmuş.Bende yeni izledim.Yorumlarınıza sonuna kadar katılıyorum. Bu sefer gerçekten güzel bir film olmuş. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theasus

quote:

Orijinalden alıntı: sayars

Arkadaslar ilk matineden yaklasik 15 dakika evel ciktim,tamamen tarihimizi anlatan ozenle yapilmis bir film oldugunu dusunuyorum,uzun zamandir bekledigimiz tarihimizi tekrardan bu denli gorkemli bir sekilde anlatan bu produksiyon icin hepimiz lutfen İMDb'de oy atalim, tarihimizi dunyanin konustugu listelere sokalim...

Gerçekten çok güzel olmuş.Bende yeni izledim.Yorumlarınıza sonuna kadar katılıyorum. Bu sefer gerçekten güzel bir film olmuş. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
    izler izlemez oyluycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

izler izlemez oyluycam

Alıntıları Göster
    IMDB linki için ;

http://www.imdb.com/title/tt1783232/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 16 Şubat 2012; 23:18:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theasus

IMDB linki için ;

http://www.imdb.com/title/tt1783232/

Alıntıları Göster
    Ortada bi emek var. Olumsuz düşünenlerin de bunu unutmaması lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Türk sineması için bir milat.
  • aslında çeşitli sözlüklerle ve sitelerle birlik olup oy yağmuruna tutmalıyız filmi. yukarlara çıktıkça tüm dünya izleyecek. ondan sonra batılıların yüzlerini görmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İyi İsim

aslında çeşitli sözlüklerle ve sitelerle birlik olup oy yağmuruna tutmalıyız filmi. yukarlara çıktıkça tüm dünya izleyecek. ondan sonra batılıların yüzlerini görmek istiyorum.
    istediğiniz kadar oylayın....
  • Size sonuna kadar katılıyorum. Kesinlikle sizi küçük görenlerle muhattap olmayın. İnsanlar her zaman böyledir. Gidin ve 10 üzerinden 10 verin. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Size sonuna kadar katılıyorum. Kesinlikle sizi küçük görenlerle muhattap olmayın. İnsanlar her zaman böyledir. Gidin ve 10 üzerinden 10 verin. ;)
    bir verecektim sonra vazgeçip altı verdim. Batılıların yüzlerini görmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

bir verecektim sonra vazgeçip altı verdim. Batılıların yüzlerini görmek istiyorum

Alıntıları Göster
    Sadece konusuna güvenilerek yapılmış bir film olmadığını düşünüyorum. Ortada bir emek var. Ancak ön yargılı bakacak olursanız tabi ki hata bulursunuz.
  • Film türkiyeden 10 puan dan çok 1 puan toplar ahanda buraya yazıyorum iyi okuyun ilerde alıntılarsınız
  • quote:

Sanki diğer sinema filmleri çekilirken emek olmuyor mantığa bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

quote:

Alıntıları Göster
    Puanım 1

ama çalışan emekçilere hakaret olmasın diye (emekçiler, ışıkçı, şoför, yemek taşıyan, dublörler vb.)

3/10 veriyorum

berbat bir film, Türküz diye berbatı begenecek kadar kültür düzeyimden ödün veremem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tizmoret

Puanım 1

ama çalışan emekçilere hakaret olmasın diye (emekçiler, ışıkçı, şoför, yemek taşıyan, dublörler vb.)

3/10 veriyorum

berbat bir film, Türküz diye berbatı begenecek kadar kültür düzeyimden ödün veremem.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar her filmde bir emek vardır.

Filme hak ettiği puanı verin.

• quote:

quote:

Burada yorum yazması kolay sektörü bilmeden atıp tutuyorsunuz çünkü. Sırf görüntü için izliyorsun adamlar o görüntüyü vermek için adamlar 1-2 senesini veriyor zaten 10 verin demiyorum ama 1 falan verenler hiç yaşamasın daha iyi aramızda barındırmamak gerekiyor recep ivedik falan izlesinler fazla bu tür filmler onlara.

Edit: Pardon imzanı görmemişim boşuna alıntıladım sen - falan veriliyorsa ondan ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Campeón -- 17 Şubat 2012; 17:21:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Campeón

quote:

quote:

Burada yorum yazması kolay sektörü bilmeden atıp tutuyorsunuz çünkü. Sırf görüntü için izliyorsun adamlar o görüntüyü vermek için adamlar 1-2 senesini veriyor zaten 10 verin demiyorum ama 1 falan verenler hiç yaşamasın daha iyi aramızda barındırmamak gerekiyor recep ivedik falan izlesinler fazla bu tür filmler onlara.

Edit: Pardon imzanı görmemişim boşuna alıntıladım sen - falan veriliyorsa ondan ver

Alıntıları Göster
    Twigilighttan az veremezsiniz en az 6 olsun yani Ben 8 verdim.

• quote:

Puanım 1

3/10 veriyorum

Senin kültür düzeyini yesinler. şöyle kültür düzeyi yüksek filmler söyle biz de izleyelim

Bu arada imdb de puan şuan 9,5
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Puanım 1

3/10 veriyorum

Senin kültür düzeyini yesinler. şöyle kültür düzeyi yüksek filmler söyle biz de izleyelim

O düşer. Açıkçası bende isterim yüksek puan alıp top 250 ye girmesini fakat hakkaten o düzeyde değil. Ve tahminim filmin puanının 6-7 lere kadar düşüp oralarda seyredeceğini düşünüyorum. Ben bana göre hak ettiği puanı verdim. 7 . Ayrıca hani herkesin puanı kendine ama film ne 1 lik ne de 3 lük bir film. Sonuçta ilk kez böyle bir çalışma deneniyor ülkemizde ve fena da değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezmer

quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Puanım 1

3/10 veriyorum

O düşer. Açıkçası bende isterim yüksek puan alıp top 250 ye girmesini fakat hakkaten o düzeyde değil. Ve tahminim filmin puanının 6-7 lere kadar düşüp oralarda seyredeceğini düşünüyorum. Ben bana göre hak ettiği puanı verdim. 7 . Ayrıca hani herkesin puanı kendine ama film ne 1 lik ne de 3 lük bir film. Sonuçta ilk kez böyle bir çalışma deneniyor ülkemizde ve fena da değil.

Alıntıları Göster
    Bence de 7,5 seviyerlerine düşer. zaten ben de daha puan vermedim izledikten sonra ne hakketiğini düşünüyorsam onu verecem. Öyle Filmi aşağlayıp kendini birşey sanmaya veya abartmaya gerek yok neyse o

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.