Arkadaşlar Varan Otobüsü İle Haftaya Fethiye Tatile Gidiyorum 1 Hafta 4 Kişi Olarak Gideceğiz Annemi,Babamı bide Ufak Kız Kardeşimide Alıcağım. Ben 17 Yaşındayım. Profilden 14-15 Gibi Gözükür Bazı Pansiyonlarda Kampanya Var Ama Ailesiyle Gelen Çocuklara İndirim Falan Kardeşim 7 Yaşında bende Hadi 15 Olsun. Aradım Bulamadım 40 TL Aşşa Yok Malesef. 1 Hafta Kalacağız Baya Bi Düşük Bütçeyle Tatil Planlıyoruz konfor önemli değil Kalalımda bir yerde önemli olan Fethiyenin Ölü Denizi
Ark. Pansiyon veya Hotel Tavsiye etçeğiniz yerlerin web site veya telefon varsa PM Atarsanız sevinirim burayada yazabilirsinizde.
Bu Arada Donanimhaber Yeni Katıldım Ama Bu Ortamı Sevdim Sizler Umarım Bu Konudada Yardımcı Olursunuz. Sizleri Seviyorum Ark. DH = (You Rock İfadesi Nerde )
Ark.. Lütfen Bir Bakın
Fethi kim
burda
1996 yılında gitmiştim bir dahada gitmek nasip olmadı saklıkenti muhakkak görmelisin
Tamam Göreyimde Sokaktamı Yatalım Bir Pansiyon Tavsiye Edin Ark. Lütfen :(
senin için eski kartvizitlerimi karıstırdım buldum atmamısım ama halen duruyormu bılemem ama bu ugrasıma karsılık bır bakarsın duruyormu durmuyormu yerınde
GÖREME PANSİYON
TEL:0252 614 69 44-614 75 86
Dolgu sahası stadyum yanı no:25 fethiye
Pansiyon çok taksiciler seni yönlendirirler zaten..
google a "fethiye pansiyon" diye arattırsan daha iyi sonuç alırsın.. burda kim nerden bilsin pansiyon fiyatlarını vs..
genelde pansiyon bulunur ben gözdem pansiyonda kalmstm 25di 20e anlaştık nette ararsan bulablrsn adres telefon weremeyecegm..
Lykia Botanica isimli otelde 10 gün kalmıştık 2 sene önce unutulmaz bir tatildi gercekten mükemmel bir yer
Valla Google Araştırdım Fethiye Pansiyon diye ama en az 40 TL Fiyatlar var
9 sene fethiyede yaşadım gerçekten çok güzel bi yerdir pansyon vs tavsiyesinde bulunamıycam çünki ben gittiğim zaman arkadaşlar akrabalar fln var onlarda kalıyorum
Göreme Pansiyonun sahibi benim o arkadaşın verdiği numaradan rezervasyon yaptırıp gelebilirsiniz mutluluk duyarız.
çalışta otel augenschein, tam bir aile oteli, odalar wc duş klimalı, havuzu bahçesi var, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği dahil kişi başı 25tl ye kalmıştık, 4 kişi 6 gece kaldık 600 verdik çıktık :) sahibi Veli amca, çok tatlı insanlar. tavsiye ederim
Arkaaşlar tatil için değişik bi sistem buldum paylaşmak istedim. Youtube gibi burdanda butun otelleri izleyip hakkında bılgı sahıbı olunabılınıyor.