Şimdi Ara

ARABAYLA GEZE GEZE EGE TATİLİ ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, eşimle birlikte gezi turu düşünüyoruz 10 gün boyunca Antalya, Aydın ve Muğla bölgesinde farklı farklı yerler keşfetmek istiyoruz. Tarihi yerler, şelale, göl, sahil ve yüksek kesimden manzara izlenebilecek yerleri gidip gezip görenlerden öneri olarak yazmalarını rica ediyorum :) Şimdiden teşekkür ederim, yorumlarda görüşmek üzere :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya dan başlarsanız çıralı-olimpos dan başlayabilirsiniz. Çıralı sahilde otopark var 10 arabalık falan, karavancılar duruyor genelde, ben iki gece kaldım araçta, kamp malzemeleriniz varsa arkada bir sürü kamp alanı var, olimposu ve yanartaşı gezersiniz, müze kartı almayı unutmayın, oradan adrasana geçersiniz iki-üç gün orada kalırsınız, sahilde belediyenin duşları ve tuvaletleri var, manzara isterseniz adrasana girmeden soldan devam edip orman yolunda düz bir alan var sahili yukarıdan görüyor orada masa açıp kahvaltı yaparsınız. Oradan patara kum tepelerine gidersiniz, kaş, kaputaj plajı günü birlik devam edip fethiyeye geçersiniz. Ölüdeniz, kayaköy, gizli kent kanyonu gezilir, kelebekler vadisi izleme yeri var yukarıda gün batımını izler orada çadır atarsınız, karaot plajı var fethiyeden devam ederseniz ücretsiz kalınabilir araçta, belediye tesisleri var kahvaltı, çay uygun cips, hamburger burada takılırsınız, oradan dalyana gidersiniz, tekne turu yapıp iztuzu plajı var günü birlik yapıp dönersiniz, dalyanda köyceğize geçip sultaniye kaplıcaları var orada vakit geçirip gölde yüzersiniz, belediye işletiyor, çok uygun. oradan ekincik koyuna geçip belediyenin kamp alanı var, uygun fiyat denize sıfır, orada iki gece kalınabilir, oradan marmarise geçersiniz orhaniye, kızkumu denizde yürürsünüz, oradan akyaka, azmak nehri gezilir, akyakadan datçaya doğru giderken ücretsiz kamp yeri var orada kalırsınız, aralarda da yerler var google haritaralrdan bakabilirsiniz.

• murat18100 kullanıcısına yanıt

Öncelikle merhabalar ARABAYLA GEZE GEZE EGE TATİLİ ÖNERİLERİ  değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. bu yıl nasipse söylediğiniz güzergahlarda tur yapmayı planlayacağım, geçtiğimiz yaz karadeniz turu yaptık yanıtlar biraz geç gelince ege turunu erteledik ARABAYLA GEZE GEZE EGE TATİLİ ÖNERİLERİ  bakalım nasipse bu yıl gideceğiz inşallah ARABAYLA GEZE GEZE EGE TATİLİ ÖNERİLERİ 

Umarım nasip olur size de ARABAYLA GEZE GEZE EGE TATİLİ ÖNERİLERİ 

Teşekkür ederim, dikkate alacağım ARABAYLA GEZE GEZE EGE TATİLİ ÖNERİLERİ 

Daha Fazla Göster
  • polatcanli P kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar,

Bu sene kısmetse biz Karadeniz turu yapmak istiyoruz.

Sinop dan başlayıp, Artvin'e. Dönüş Erzurum üzerinden olarak planlıyoruz.

Notlarınızı paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden iyi tatiller size.

Hocam planlamanizi yaptınız mı ?Rica etsek paylasirmisiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

çıralı'dan adrasan'a geçmekteki amacı anlayamadım. adrasan çıralı'nın bir tık altı ve ordaki bir çok insan eski antik şehirden geçip çıralı sahilini tercih ediyor. gidilesi bir tarafı yok adrasan'ın çıralı'ya gittikten sonra.

Merhabalar, biz Ordu üzerinden başladık turumuza önce perşembe (aybastı) yaylasına uğradık bir yerde duraklayıp kamp malzemeleri ile kendi yemeğimizi keyifle yapıp yedik. Sonrasında ertesi gün merkeze inip boztepeye çıktık manzarası güzel gün batımına doğru orda olabilirseniz çok güzel manzaraya tanıklık etmiş olursunuz. Bir sonraki gün Giresun mavigöle geçtik görsel olarak güzel bir yer aşağıda bi köprü var ahşap, arka plan mavi göl olacak şekilde fotoğraf çekebileceğiniz fakat gideceğiniz zamandaki yoğunluğa göre baya kalabalık oluyor o köprü :) Giresun’unda fazla kalamadık, görele sahilde belediyenin sosyal tesisinde yemek yedik fiyatlar uygun ve lezzetli idi. Aynı gün Trabzon’a geçiş yaptık, cazılar deresi diye bi yer var oraya geçtik. Uzungöl’e gittik tabi eski uzungöl kalmamış ama yine de doğası güzel tavsiye ederim. Sonraki gün Rize’ye geçiş yapıp pileki mağarası, kaf dağı, zil kalesi,fırtına deresi, palovit şelalesi, huser yaylası(dönüşü akşam karanlığa kalmayacak şekilde ayarlamanız gerek, yollar biraz tehlikeli olabiliyor yoğun sisten dolayı), ayder yaylası, çamlıhemşin gibi yerleri gezdik . Ertesi gün bir tur şirketi ile Batum’a geçtik günü birlik turlar mevcut 2024 Ekim ayıydı kişibaşı 500 tl ye gitmiştik. Sadece taşıma ücreti 500 tl geri kalan yurt dışı çıkış harcı yiyecek içecekleriniz size ait oluyor. Kiralık araçlarla yurt dışına çıkış işlemleri baya meşakkatli olduğu için uğraşmadım, kendi adınıza araç olması lazım çıkabilmeniz için onunda yine ayrı prosedürleri mevcut araştırıp bakmanızı öneririm. Velhasıl, sabah erkenden tur ile Batum’a geçtik akşam 7 ye kadar Batum’da gezilecek yerleri rehber eşliğinde geziyorsunuz ara ara serbest takılma gibi zamanlar tanıyorlar . Batum’dan sonra turu bitirdik dönüşte dolaşa dolaşa İstanbul’a döndük :) Totalde araçla 4100 km gibi bi yol yapmıştım . Biraz karmaşık oldu ama kusura bakmayın :) Yani şöyle söyleyeyim gideceğimiz yerleri bi kaç gün önceden araştırıp yol güzergahını ona göre ayarladık . Hangi illerden geçeceksek gezilecek yerlerine yorumlarına bakıp öyle uğradık, size de şimdiden keyifli geziler keyifli tatiller dilerim ✋🏻✋🏻

ARABAYLA GEZE GEZE EGE TATİLİ ÖNERİLERİ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• polatcanli P kullanıcısına yanıt

Baya sağlam gezmişsiniz

Ben de Karadenizi ikiye ayırıp geniş geniş gezmek istiyorum. Bakalım buraya yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.