Şimdi Ara

fethiye internet sorunu????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce adresimi değişmek zorunda kaldım.fakat taşındığım adrese internetimi taşıyamıyorum kota dolu diyorlar.diğer internet sağlayıcıların taşınabilir internetleri o bölgede hizmet veremiyor(turkcell ve vodefone) kablo net zaten yok. tek alternatif uydu net kaldı fakat bu bölgede uydu netten oyun oynamak amaclı hizmeti satın almaya değermi veya bu hizmeti deyen oldumu fikrinizi almak isterim.

sonucta uydu için ayrı fiyat aldıgınız internet ayrı olarak değerlendiriliyor.bu paraya bu hizmete değermi

adres:fethiye foça mah. 1019sok. ( bu bölgede özellikle sıkıntılı olduğu için yazdım)

• https://www.turktelekom.com.tr/destek/sayfalar/ofis-ve-magaza-arama.aspx

Bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünün erişim planlama birimine müracaat edin hocam.

• konu ile alakalı zaten görüştüm bir planlama var onay bekliyor dediler ama tam tarih yok ne yazıkki

• serazen kullanıcısına yanıt

Hal böyle ise, yapılabilecek en iyi şey Superbox,Redbox veya Magnet almaktır hocam.

Ancak bölgenizde kablonet var ise onu da değerlendirebilirsiniz.

• şuan tek alternatif durum uydu net diğerleri benim bölgeme hizmet veremiyor yada ttnetin keyfini beklemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serazen -- 2 Şubat 2021; 16:53:35 >

Superbox/redbox/magnet işinizi görürse onları da değerlendirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Superbox/redbox/magnet işinizi görürse onları da değerlendirebilirsiniz.

ne yazıkki yaşadığım bölgeye hizmet veremiyorlar firmalarla görüştüm.benim öğrenmek istediğim ttnet i beklemekmi yoksa uydu cihazı alıp uydu internetmi kullanmak mantıklı ve yaşadığım bölgeye yakın bi yerde bunu deneyimliyen varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

https://www.fiberkablonet.com/internet/uydunet-altyapi-sorgulama

Hocam kullanım deneyimi olanlar paylaşırlar konunuzda.

• turksat kablo net muğla ve ilçelerinde hizmet vermiyor.ilk mesajımda da belirtmiştim:)

Hocam yok, şunun için gönderdim ilgili linki. Altta iletişim numarası gözüküyor, oradan arasanız belki bölgenizde bir yatırım söz konusu olur. Talep iletmiş olursunuz yani.

• yardımcı olmaya çalıştıgının farkındayım ama gerekli tüm yolları coktan denedim.uydu net bu bölgede elle tutulur bi hizmet verebiliyormu oyun oynamak maksatlı alıcam ttnet sonucta hizmet vermıyor(veremiyor değil)

Anladım hocam, hayırlısı olsun.  

• kardeşim bende dalamanda oturuyorum,oturdugum sitede türk telekom altyapısı bile yok maalesef,şikayet etmedigim yer kalmadı

en son internetsiz kalmamak için turkcell superbox aldım,lanet olsun aşırı yavaş ama macbur kaldık kullanmaya

muhtemelen bulundugun yerde port sorunu var,birisi taşınırsa yada internetını kapatırsa senınkini bağlarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

kardeşim bende dalamanda oturuyorum,oturdugum sitede türk telekom altyapısı bile yok maalesef,şikayet etmedigim yer kalmadı

en son internetsiz kalmamak için turkcell superbox aldım,lanet olsun aşırı yavaş ama macbur kaldık kullanmaya

muhtemelen bulundugun yerde port sorunu var,birisi taşınırsa yada internetını kapatırsa senınkini bağlarlar

tam üstüne bastın işte beni gerçekten anlayan biri  tam 1 yıldan beri bekleyenl komşularım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serazen -- 2 Şubat 2021; 17:50:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.