Şimdi Ara

Ferroli New Elite F 30 E Hermetik Kombi nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle önceki sorunumla ilgilenlere teşekkür ederim.sayenizde ariston almaktan vazgeçtim.şimdi tavsiye üzerine bu markayı almak istiyorum evim büyük olduğu için 26000 kalori seçtim ve bu model hoşuma gitti.yardımcı olursanız iyi mi kötü mü öğrenmek istiyorum.kullanan arkdaşlar varsa bu modeli bilgi almak isterim ve nelere dikkat etmeliyim.saygılar
    http://www.ticaretmerkezi.com.tr/index.php?p=show&pid=13808&k_id=1031

"Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
  • cevap yağmış ilgiye teşekkür ederim... :(
    "Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
  • iyi akşamlar ....

ben kombi konusundaa çok araştırma yaptım ,kimileri bayii kimileri yetkili servis kimileri de kullanıcı ama işin kompedansları olan bu arkadaşlar kendi satışını yaptıkları markalara kötü demez,hep diğer markaları (ya da milliyetçi bi tavırla yerli-yabancı ayrımı yaparak) tavsiye veya eleştiride bulunuyolar

Ben geçen aylarda Vaillant aldım resmi siteden alınmış fiat:
    306345/306346 Hermetik - VUW 242-5 H/B Plus 20640 kcal/h (24Kw) 802 €peşin 826 € taksitli
    306776 VRT 340F Haftalık Programlı,Digital,U.K. Oda Termostadı 137 € peşin 145 € taksitli

http://www.vaillant.com.tr/product.php?folder_where_from=default&folder_default_netfolderID=10300&product_default_id=1541

Ferroli soruyorsunuz ama evinizin m2sini ve ısı yalıtımını bilemediğim için yorum yapamıycam,26000 kcal lik düşündüyseniz 200 m2 civarı olmalı ...

Buradan karşılaştırma yapabilirsiniz :http://www.vaillant.com.tr/product.php?folder_default_tree=10002-10296-10300&folder_default_netfolderID=10300&folder_where_from=default&product_default_id=1541

• Suzi bende de Vaillant var.Memnunum tavsiye ederim
  • ilginize teşekkür edrim.evim 174 m2 ve tek apartmanda oturuyorum 2. katta.yani arkası ve sağı boş.ferroli 5 yıl garantili ürün veriyor bu çoğu firmada yok.vailant 2 yıl garantili bu bile insanı ferrolli almaya teşfik ediyor.bana en az 24k kombi olamsı lazım.bu model oldukça uygun gözüküyor.yinede sizden akıl almak istedim.amcam bursada ilk doğal gaz gelen mahallede oturuyor 15 yıldan fazla oldu ferroli aldı ve hiç bir sorun yok.15 yıldır sadace temizlik yapıyorlar o kadar.siz olsanız hangi markayı tercih ederdiniz.kanıtım yanımda ve kesin.netten aldığım gerçekliği %100 olmayan bilgi değil.ama yinede fikir almak veya püf noktaları öğrenmek için buraya sorunumu yazdım.ilgilenelere saygılar sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesisandforce -- 30 Temmuz 2007; 9:51:25 >
  • İstediğiniz Ferroli amcanızın 15 yıldır kullandığı kombi modeli mi ?
    tek dediniz de altta oturan da mı yok

Orjinalden alıntı: suzi dilara

İstediğiniz Ferroli amcanızın 15 yıldır kullandığı kombi modeli mi ?
    tek dediniz de altta oturan da mı yok

onunki hangi model tam bilmiyorum ama mekanik bir model olduğuna eminim dijital değil yani.elbette onun modeli istemiyorum zatende bulacağımı sanmıyorum.. :)
    ben ilk mesajımımdaki modeli beğendim ve bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum neye dikkat edeyim veya püf noktaları nelerdir.ayrıca ben sadece kombiyi netten almak istiyorum çünkü burasada bu modele 2200 ytl den aşağı fiyat veren yok.sitede 1731 ytl 12 taksit (şu anda)yani oldukça fark var.bu yüzden şüphelendim eksik parça veya sorun çıkabilir diye.ferroli istanbul genel müdürlükle görüştüm faturalı olduğu sürece sorun olmaz dedi.ama yinede aradaki fiyat farkından dolayı çekincelerim var.evim konusuna gelince özür dilerim eksik bilgi verdim.apartman tek bina yani her tarafı boş.ben 2. kattayım alt katta daire yani oturan var dükkan değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle bir bayiiden alırsanız tesisatını da yapıp yapmayacaklarını biliyomusunuz,ayrıca başka tesisatçı çağırıp onlara döşettirecekseniz İnternetten almanız daha mantıklı olur,ama yok Bursa daki alacağınız bayiii herşey dahil montajını yapıp (oda termostatı da dahil )size başka masraf istemeden 2200 istiyolarsa uçuk bi fiat değil

onlar da taksit yapıyolar mı yazsaydınız iyi olur ,size sunulan seçenekleri bir yazın alt alta ona göre tavsiyelerimiz olsun Evinizin ısı yalıtımı var mı pencereleriniz nasıl ısıcamlı mı çatı mı yukarısı ,çatıysa eğer korunma var mı ? borular yer döşemelerinin altından mı yoksa açıktan mı gidiyor ? vs...vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 31 Temmuz 2007; 12:04:17 >

• burasadaki bayii sadece kombiyi kutusuyla teslim ediyor başka hiç bir şeye karışmıyor.tesisat içinse ortalama işçilik ve boru 750 ytl istiyor ustalar.açmaya zaten servis ücretsiz yapıyor sadece açma bağlantıda değil dikkatinizi çekerim.evim pimapenli yani markası pimaş.bunu özellikle yazıyorum her plastik doğramaya pimapen adını koyuyoır bizim halkımız.her 12 kg lık tipe aygaz demesi gibi.....avde çatı var ama zaten ben 2. kattayım ev 4 katlı.duvarlar turuncu tuğlalardan ve arasında beyaz strafor var.tesisatı süpürgelik üstünden götürmelerini istiyorum.diğer ürünlere gelince aldığım fiyatlar şöyle
    kolon ve gaz iç tesisat 200+500= 700 ytl
    panel radyatör new flash 600 pkkp ferroli 10m2x145=1450 ytl
    havlupan ferroli 500/1100 krom 200 ytl
    radyatör vanası termostatik ferroli 4x25= 100 ytl
    radyatör vanası ferroli 12x6= 72 ytl
    tg 44 günlük programlı ferroli 110 ytl
    ferroli new elite f 30 e 1750 ytl
    işçilik+32 lik aliminyum folyalı boru ve malzeme 650 ytl
    toplam 5032 ytl

ama maalesef kombiyi bu fiyata vermiyorlar diğerlerinde sorun yok.olmazsa sadece kombiyi bu siteden alacağım.

• Sayin nemesisandforce, kombiyi aldiniz mi?6 ay olmus konusmalar geceli.Acaba son durum nedir memnun musunuz?Bende sizin gibi Ariston almayi dusunuyordum.Sizin konunuzda yazanlarin da etkisi ile vazgectim ferroliye kaydim.Iyi gunler
  • sakın diyorum ferroli almayın.ben yaptım bir eşşeklik aldım.siz sakın o hataya düşmeyin.keşke ariston alsaydın.ben dinlemedim ustalrın sözünü gittim bunları başıma bela ettim.6 aydır sorunlar bitmiyor ne servis iyi nede satıcı iyi hepsi berbat.kesinlikel tavsiye etmem.keşke yazılanları dinleyip viessman,baymak veya buderus alsaydım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.