Bi-Kompressor V8 717ps 722tork 0-100 3.5sn son hız:348km 26,1 saniyede 348km hıza ulaşıyor. Komple Mod Tutarı:56000 Euro Fiyatı :262.300 € (D)
Ya normal F430 u yollarsın Novitec'e ama Scuderiadan ne istersiniz be Bence arabanın orjinalliği gitmiş, yazık olmuş, inşallah F430 dan cevirme Scuderia dır
F430 a zaten her şey yakışıyor.Sarı siyah renk uyumu zaten tartışılmaz jantlarda çok güzel sonuç mükemmel.
quote:Orjinalden alıntı: GRANDE quote:Orjinalden alıntı: forbest muhteşem görünüyor "26,1 saniyede 348km hıza ulaşıyor" Saldırmaya hazır bir kobra gibi adeta; saldırgan ve caydırıcı fakat bir o kadar da muhteşem!
Bu araç benim olsa(hayal kuruyorum) binemem,hemen satarım,vergisi bakımı zor iş,evin önüne koysan çizer çocuklar yok baba yok bana göre değil. Not:forbest arkadaşımıza teşekkürler güzel resimler koymuş.
quote:Orjinalden alıntı: Thin Lizzy Bu araç benim olsa(hayal kuruyorum) binemem,hemen satarım,vergisi bakımı zor iş,evin önüne koysan çizer çocuklar yok baba yok bana göre değil. Not:forbest arkadaşımıza teşekkürler güzel resimler koymuş. piyango parasını bile bitirtir
quote:Orjinalden alıntı: dikmenibo quote:Orjinalden alıntı: Thin Lizzy Bu araç benim olsa(hayal kuruyorum) binemem,hemen satarım,vergisi bakımı zor iş,evin önüne koysan çizer çocuklar yok baba yok bana göre değil. Not:forbest arkadaşımıza teşekkürler güzel resimler koymuş. piyango parasını bile bitirtir Piyangodan para çıksa(hayatımda hiç bir piyango ve şans oyunları olayına girmedim onun için çıkmayacak) yinede almam.
quote:Orjinalden alıntı: Şahbaba Ferrari'de senden... Umurumda değil. Bu iğrenç tasarımlarıyla ışık hızında da gitse şahinden hiçbir farkı yok benim için.