Şimdi Ara

ferrari almak çok imkansız bi olay degil bi bakar mısınız? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunu 6-7 yıl önce akıl etmiş olsaydın, bugünün parası ile 20 liradan ucuza Porsche 944'ler satılıyordu. Bugün onların bile fiyatı uçtu. Tavsiyem, "git onu bir al. Sana yaşattığı zulmü gör, o zulmün 5 katına razı isen Ferro'yu çek altına" derdim.

Bugün ise tavsiyem 70'lerden bir muscle olur. Zarar etmezsin. Her geçen gün değerleri arttığı için, çürüksüz, motoru sağlam; ama içinde eksikler olanını bulur, yıllar içinde eksiklerini giderirsen, arabanın yıllık değer artışı yıllar içinde ettiğin masrafı çıkarır. Arabayı satmazsın da, satacak olsan tapi çıkarsın, yaşadığın keyif bedavaya gelir. Klasikçilik bana egzotikçilikten çok daha yapılabilir geliyor, ki yapıyoruz da zaten.

• Bir hesap yaptım. Alabiliyorum. Hiç bu şekilde düşünmemiştim. Sağol dostum almaya gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Benim bu konudan çıkardığım,Demek ki insanımız Ferrari sevmiyor.

Hocam müthişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Bunu 6-7 yıl önce akıl etmiş olsaydın, bugünün parası ile 20 liradan ucuza Porsche 944'ler satılıyordu. Bugün onların bile fiyatı uçtu. Tavsiyem, "git onu bir al. Sana yaşattığı zulmü gör, o zulmün 5 katına razı isen Ferro'yu çek altına" derdim.

Bugün ise tavsiyem 70'lerden bir muscle olur. Zarar etmezsin. Her geçen gün değerleri arttığı için, çürüksüz, motoru sağlam; ama içinde eksikler olanını bulur, yıllar içinde eksiklerini giderirsen, arabanın yıllık değer artışı yıllar içinde ettiğin masrafı çıkarır. Arabayı satmazsın da, satacak olsan tapi çıkarsın, yaşadığın keyif bedavaya gelir. Klasikçilik bana egzotikçilikten çok daha yapılabilir geliyor, ki yapıyoruz da zaten.

hocam ben icradan ucuza alıp az çok kar edip satmayı düşünüyorum buna ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim ülke insanı şuan pahalı ev almayı, tüketim alışkanlığı gibi alıyor. Almışken en iyisi en iyisi derken, 150 milyar üstü ev alabilmek için insanlar, aldıkları maaşların 30-40 katı kredi çekiyorlar ve bu krediyi öderkende evde karı-koca parasızlıktan birbirini yiyor. O paralar evler almak akıl karı değil iken, bu arabaları da almak akıl karı değil ama bizim millet bu konuyu görüp eğer isterse hepsi bir ferrari sahibi olabilirler. Sorduğumuzda da, şu kadar peşinat verdim gerisini kredi çekip ödücem, ay da şu kadar hiçbir şey değil cevabını verirken, 10 senede toplam ödeyeceği paray malesef gözardı eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barackobamaa

Bizim ülke insanı şuan pahalı ev almayı, tüketim alışkanlığı gibi alıyor. Almışken en iyisi en iyisi derken, 150 milyar üstü ev alabilmek için insanlar, aldıkları maaşların 30-40 katı kredi çekiyorlar ve bu krediyi öderkende evde karı-koca parasızlıktan birbirini yiyor. O paralar evler almak akıl karı değil iken, bu arabaları da almak akıl karı değil ama bizim millet bu konuyu görüp eğer isterse hepsi bir ferrari sahibi olabilirler. Sorduğumuzda da, şu kadar peşinat verdim gerisini kredi çekip ödücem, ay da şu kadar hiçbir şey değil cevabını verirken, 10 senede toplam ödeyeceği paray malesef gözardı eder.

Hocam yararlı Bi konu di mi

• bilader bir çay koy bence sen...
  • Yürü git konudışına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya turbo, klavyendeki ğ tuşu mu bozuk?

• Guncel

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.