Şimdi Ara

ferrari almak çok imkansız bi olay degil bi bakar mısınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almakta sıkıntı yok zaten. Sorun aldıktan sonra başlıyor.
  • evim var, tükanım da, hem de istanbulda adam gibi bi yerde, laan; arabam da varmış, anaa yazlığı unutuyodum

bi şey eksik amma.... aAA ferrariiiii...

hemen bakırköye gidip bi deliye öptürüüm kendimi sonra da ferrero aliim bi dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür israfları ısrarla forumda tutma taraftarı admin ve modlara en içten dileklerimi iletiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

Roverla neden uzun yola çıkılmasın hocam? Bu yaz Konya-Karabük, Konya-Balıkesir yaptım 216 Si ile tık demedi. Şu roverın adı çıkmış dokuza inmez sekize vallahi. Arkadaşımada aldırdım bi 216, dün arabayı kesilmiş ağaç kütüğüne oturtmuş. Çıkartmak içinde yaklaşık 5-6 dakika tam gaz yüklenmiş, araba patinaja düşmüş haliyle ve hararet yaptırmış. Conta yandı mı yanmadı mı bilmiyoruz şuan yarın belli olacak. Duyanlar ne diyecek şimdi? "Roverlar conta yakıyor." Roverların tek kronik sorunu bilinçsiz acemi insanların ilk araba olarak alması.

Yok, ben arabayı güvenilir bulmuyor değilim. Gayet güvenilir araba. Arkadaşımda var bir tane, düzgün bakımla yürüyor araba. Yürüyor yürümesine de, eski arabada illaha ki birşeyler eksik oluyor. Ya "sıra daha lastiğe gelmemiş" oluyor. Ya debriyaj balatası okeye dönüyor oluyor, ya bir amortisör tamir istiyor oluyor... Benim uzun yol kullanımım sadece yılda bir-iki değil. Yılda 20-30... Şimdi ben bu 30 seyehatten en az 10'una eksikle çıkacaksam bu bir risk abi. O yüzden mesele Rover meselesi değil. Eski araba meselesi. İş gezilerinde çoğunlukla hızlı olunuyor. Eksiği olan arabada hız sakat.

Eşimin arabada eksik yok mesela. Ama onun araba ile de çıkmam uzun yola. Neden? Kalos abi çünkü. 140'a çıkınca sağ kapı "bırak beni gideyim" diyor. 4 ileri otomatik araba. yüksek hızda süper kötü bir yol tutuşu var falan... Tamam araba nispeten yeni çok az km'de. Ama onunla da uzun yola çıkmam. Büyük konuşmayayım, kısa mesafeye, tatil için çıkarım. Yavaş yavaş tin tin giderim. Ama tutup 8 saatlik yola çıkmam. 110'u da geçmem. Yıllar önce, biz daha evli değilken hatun kişi araba ile spin atıp yandan kolum kalınlığında bir ağaca sağ arka kapıdan çarptı. İncecik ağaç tavanı sola doğru 15cm eğdi arabada. Arabanın tavanı değişti. Kalos'la uzun yola, yok hayır ben çıkmam.

Hal böyle iken, riske girmeye gerek yok. Bunun arabanın Rover olması ile alakası yok kısaca. İş gereği, büromda saat 17 sularında, mutlu mutlu çalışırken "Hüseyin, duydun zilin sesini, yarın sabah Manisa'ya gideceksin. Orada X ile görüşeceksin, kontrol edeceksin. Oraya kadar gitmişken İzmir'de iş var mı bakıver, dönüşte de Aydın'a uğra, şunu yap. Bana da kebap getir" falan diyebiliyorlar. O noktada arabada eksik var mı yok mu, hobi olsun diye arabanın kapı döşemelerini mi sökmüştün, bir önemi kalmıyor. O yüzden uzun yol aracının mümkün olduğunca yeni olması lazım, zira planlama sıfır. Her yıl yaptığım uzun yol sayısı fazla. Türkiye yollarında kaza riski az değil. Hız da yüksek. Problem özetle...

• lan sen cem yılmazmısın,topçu musun popçu musunfakirsin fakir git şahin al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takma bunları kafana millet ne isterse onu alır, para var diye gidip ferrari alınacak diye bişey de yok, keyfi bilir adamın ister ferrari alır ister yakıp ısınır o parayla.

• Seviyorum bu adamı
  • bu konuyu açma nedenim şudur.
    ben 20 li yaşlarda çevreme bakıyorum ferrari herkes için imkansız geliyordu
    ama şu var
    insanlar bir eve 500.000tl veriyor.
    dolayısıyla ferrari imkansız deyil.
    insanlar almıyor.
    bi çok insanda para imkan var.
  • Muhteşem bir düz mantık, bravoo..
    Böyle bir tesbit tam da turbolinea'ya yakışırdı, tebrik ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Muhteşem bir düz mantık, bravoo..
    Böyle bir tesbit tam da turbolinea'ya yakışırdı, tebrik ederim...

hocam beni sanki önceden tanıyomussunuz gibi konusuyosunuz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrariyi aldinmi soyle bir is yapabilirsin mac gunleri ya da kalabalikli yerlerde 100 metre surus icin 50 tl alabilirsn.

• turbo haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

turbo haklı

• clio yu sat al bi ferro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

clio yu sat al bi ferro

babam para vermiyo

• Olur bir gün
  • almak değil yürütmek mesele zaten.
  • İnsanların ferrari alacak parası yok ev almak için çektikleri kredi borçları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

almak değil yürütmek mesele zaten.

90 ı geçmezsen fazla yakmaz kardeş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.