Şimdi Ara

Fernandes haftalardır sakat sakat oynuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta bizim yönetimden biri bu tarz bir açıklama yapmıştı daha doğrusu laf arasında bir yere sıkıştırdı ntvsporda adamın adını bilmiyorum tam.muhsin albayrak mı neydi.gerçekten öyle birşey var mı ? varsa fernandes'e tarihi bir haksızlık yapılmıyor mu ? bunun acilen sağlıkçılar veya teknik ekip tarafından açıklanması lazım çok önemli bir konu.

Ropörtaj bir radyo kanalında arkada şarkı çalan bir yerde geçiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla sakat mı oynuyor bilmiyorum ama bu adam gidince çok arıyacaz onu biliyorum.Nasıl bir anda bu kadar cephe alındı Fernandese anlayamıyorum.Yazık olucak
  • Yav, Biliç'in maç sonu röportajını okuyun diyoruz. Google'dan aramak zor geliyorsa alın size ;

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic maç sonrasında Lig TV'ye konuştu.

BASIN TOPLANTISI
    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, taraftarların tepki gösterdiği ve bir taraftarın da sahaya girerek tekme attığı Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'e sahip çıktı.

Bilic, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, Fernandes'in kulübe belli bir aidiyeti olduğunu ve bunu sürekli koruduğunu söyledi.

Tecrübeli oyuncunun antrenmanlarda her gün iyi çalıştığını belirten Hırvat teknik adam, "Bucaspor maçını oynadığımızda Fernandes, kadroda değildi. Tedavisini devam ettirebilmek ve Sivasspor maçında sahada olmak için İzmir'e gelip tedavisini oldu ve aynı gün İstanbul'a döndü. Bu Fernandes'in aidiyetinin belgesidir. Kendisini bu maçta dışarı alma gibi bir niyetim yoktu" diye konuştu.

• Bizim küçük Mourinho'lara anlatamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ILKER]

Valla sakat mı oynuyor bilmiyorum ama bu adam gidince çok arıyacaz onu biliyorum.Nasıl bir anda bu kadar cephe alındı Fernandese anlayamıyorum.Yazık olucak

Gidince nesini arayacağız, oynamıyor ki zaten, sahada dolaşıyor. Onun yerine Batalla olsa daha faydalı olur şu aşamada.
  • Haftalardir sakat sakat oynayamiyor ne yazikki... Sakatsan oynamayacaksin, antrenman gormediysen oynamayacaksin, o sahaya cikip da yurumenin fedakarlikla hic bir ilgisi yok. Hocasi elbette arkasinda duracaktir, hala bu adami kazanmaya calisiyorlar ama bu adamin kazanilacak bir tarafi kalmamis artik. Sezon icinde 25 maca cikiyor ise kacina haftalik antrenmanlarin tamamina katilarak cikiyor bir bakin bakalim. 2 haftada bir Fernandes sakat, antrenmana katilmadi, son antrenmana katildi ve Fernandes mac kadrosunda. Geriye donuk arsivlere bakin bu senaryo o kadar cokki, ozellike derbilerden once...

Kucuk Mourinho falan degilim sadece iyi bir gozlemciyim hepsi bu! Bunu goremeyenlere birsey diyemem, Ancak anlatirim, ne kadarini anlarlarsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Haftalardir sakat sakat oynayamiyor ne yazikki... Sakatsan oynamayacaksin, antrenman gormediysen oynamayacaksin, o sahaya cikip da yurumenin fedakarlikla hic bir ilgisi yok. Hocasi elbette arkasinda duracaktir, hala bu adami kazanmaya calisiyorlar ama bu adamin kazanilacak bir tarafi kalmamis artik. Sezon icinde 25 maca cikiyor ise kacina haftalik antrenmanlarin tamamina katilarak cikiyor bir bakin bakalim. 2 haftada bir Fernandes sakat, antrenmana katilmadi, son antrenmana katildi ve Fernandes mac kadrosunda. Geriye donuk arsivlere bakin bu senaryo o kadar cokki, ozellike derbilerden once...

Kucuk Mourinho falan degilim sadece iyi bir gozlemciyim hepsi bu! Bunu goremeyenlere birsey diyemem, Ancak anlatirim, ne kadarini anlarlarsa...

Abi kusura bakma ben seninle Ferdi tartışmam.Senin bir tavrın var sene oldu belki daha önceden de vardır, Ferdi Ronaldo gibi oynasın yine yaranamaz sana.

Kusura bakma..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OnrbK kullanıcısına yanıt
    Fernandes cani istedigi zaman oynayip, cani istemedigi zaman oynamadigindan beri var.

Saka bir yana, Fernandes ve Sivok bana yaranamazlar, cunku bu takima hic bir katkisi olmayan, ustune ustluk zarari olan adamlar bunlar. Biri dunya yildizi orta saha oyuncusu ama ne zaman tek top oynamasi gerektigini ne zaman topu saklamasi gerektigini bilmez, biri dunyaca unlu savunma oyuncusu ama ne adam tutmasini bilir ne yer tutmasini bilir. Ben ciplak gozle mac seyrederken zaman zaman dakikalarca sadece bu adamlari seyrederim, gercekten ikisi de 5 para etmez.
  • quote:

Fernandes cani istedigi zaman oynayip, cani istemedigi zaman oynamadigindan beri var.

Saka bir yana, Fernandes ve Sivok bana yaranamazlar, cunku bu takima hic bir katkisi olmayan, ustune ustluk zarari olan adamlar bunlar. Biri dunya yildizi orta saha oyuncusu ama ne zaman tek top oynamasi gerektigini ne zaman topu saklamasi gerektigini bilmez, biri dunyaca unlu savunma oyuncusu ama ne adam tutmasini bilir ne yer tutmasini bilir. Ben ciplak gozle mac seyrederken zaman zaman dakikalarca sadece bu adamlari seyrederim, gercekten ikisi de 5 para etmez.

Ferdiyi bilmem ama sivok konusunda çok ama çok haklısın

• quote:

E ama yuh artık ya bu kadar nankörlük olmaz..hadi fernandes'i bir yere kadar anlarım ama bu takımla şampiyonlar liginde oynamış,çifte kupa kazandığımız sene dahil sağlıklı olduğunda her daim ilk 11 oynamış bir oyuncuya katkı vermedi hatta ve hatta zararı var demek vefasızlık örneği olduğu gibi sizin futbol bilginizi apaçık bir şekilde ortaya koyuyor.denizli anlamıyor,schuster,aybaba,carvalhal,biliç görmüyor ama siz görüyorsunuz.

Üzülüyorum ya vallaha üzülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

E ama yuh artık ya bu kadar nankörlük olmaz..hadi fernandes'i bir yere kadar anlarım ama bu takımla şampiyonlar liginde oynamış,çifte kupa kazandığımız sene dahil sağlıklı olduğunda her daim ilk 11 oynamış bir oyuncuya katkı vermedi hatta ve hatta zararı var demek vefasızlık örneği olduğu gibi sizin futbol bilginizi apaçık bir şekilde ortaya koyuyor.denizli anlamıyor,schuster,aybaba,carvalhal,biliç görmüyor ama siz görüyorsunuz.

Kimsenin vefasizligini, futbol bilgisini yargilamak bana dusmayecegi gibi size de dusmez bence. Ben fikrimi soylurum, bu benim gorusum, katilir ya da katilmazsiniz ama yargilamak biraz ayip olmus.

• quote:

quote:

quote:

Kimsenin vefasizligini, futbol bilgisini yargilamak bana dusmayecegi gibi size de dusmez bence. Ben fikrimi soylurum, bu benim gorusum, katilir ya da katilmazsiniz ama yargilamak biraz ayip olmus.

Kusura bakmayın ama 4 yıl bu takımda direkt oynamış,kupalar kaldırmış,zaman zaman kaptanlık yapmış bir oyuncuya hiçbir katkısı olmadı tam tersine zararı var demek vefasızlık mıdır değil midir ?

• Vefasizlikla ne alakasi var? Yaptigi isin karsiligi olan ucreti aliyor zaten, benim takdirime ayrica ihtiyaci oldugunu sanmiyorum. Bir gun usenmezsem kisisel hatasi ile yedirdigi gollerin ve kaybettirdigi puanlarin listesini cikartmayi dusunuyorum. O zaman tekrar konusuruz sizinle bu konuyu. Su an konu Sivok degil...
  • quote:

Vefasizlikla ne alakasi var? Yaptigi isin karsiligi olan ucreti aliyor zaten, benim takdirime ayrica ihtiyaci oldugunu sanmiyorum. Bir gun usenmezsem kisisel hatasi ile yedirdigi gollerin ve kaybettirdigi puanlarin listesini cikartmayi dusunuyorum. O zaman tekrar konusuruz sizinle bu konuyu. Su an konu Sivok degil...

Tamam hatırlatında bende bir ara vidic'in kişisel hatasıyla yedirdiği gollerin listesini çıkartayım bakalım daha mı az çıkacak

madem o kadar iyi gözlemcisiniz bari diğer stoperleride bir gözlemleyinde futbolun hatalar oyunu olduğunu,atılan her golün bir hata sonucu oluştuğunun bir farkına varın.1 yılda bir takım 40 gol yemişse bunun en az 30'u stoper hatasından kaynaklanır

• quote:

quote:

Vefasizlikla ne alakasi var? Yaptigi isin karsiligi olan ucreti aliyor zaten, benim takdirime ayrica ihtiyaci oldugunu sanmiyorum. Bir gun usenmezsem kisisel hatasi ile yedirdigi gollerin ve kaybettirdigi puanlarin listesini cikartmayi dusunuyorum. O zaman tekrar konusuruz sizinle bu konuyu. Su an konu Sivok degil...

Tamam hatırlatında bende bir ara vidic'in kişisel hatasıyla yedirdiği gollerin listesini çıkartayım bakalım daha mı az çıkacak

madem o kadar iyi gözlemcisiniz bari diğer stoperleride bir gözlemleyinde futbolun hatalar oyunu olduğunu,atılan her golün bir hata sonucu oluştuğunun bir farkına varın.1 yılda bir takım 40 gol yemişse bunun en az 30'u stoper hatasından kaynaklanır

Ama 30 hatanin 29'unu da ayni stoper yapmaz.

• quote:

quote:

quote:

Ama 30 hatanin 29'unu da ayni stoper yapmaz.

Ersan,ferrari,toraman filan kusursuz stoperler o zaman haklısın bütün suç sivok'un

• Toraman da bir stoper degildir bana gore, Sivok'tan farkli degil. Bunlar defansif orta saha oyuncularidir, stopere devsirilmislerdir. Ersan ve Ferrari'yi ise 2 tane Sivok'a tercih ederim.
  • Fernandes hem sakat hemde kafası kontratda.

Adam buraya geldiğinde avrupaya sürekli gidiyorduk onu düşünerek geldi ama o tam kendini buldu avrupaya yasak geldi neyse oynadı ama aklı avrupada da oynamaktı çünkü büyük futbolcu kendisini herkese göstermek istiyor ve haklıda.
    Neyse o sezon da bitti tam bu sene gideceğiz dedik bu senede engel çıktı adamda şevk kalmadı ama yinede sezona iyi başladı iyide gidiyordu ki bu sefer kontrat işleri ciddiye binince kafası karıştı ve bu durum oyununa yansıdı, performansında düşüklükler oldu ama hırsından dolayı oynamak istedi ve daha da kötüye gitti-keşke dinlenseydi- şimdi kontrat imzalar imzalamasına da fakat tekrar bu avrupa engeli olurmu onu düşünüyor bence.

• quote:

Toraman da bir stoper degildir bana gore, Sivok'tan farkli degil. Bunlar defansif orta saha oyuncularidir, stopere devsirilmislerdir. Ersan ve Ferrari'yi ise 2 tane Sivok'a tercih ederim.

Tamam bana bu cevap yetti iyi akşamlar

• yav adam durmak istemiyor, üstüne üstlük 4 milyon € istiyor. saha içi skora etkisi olmayan bir adam ne bu kadar ilgiyi ne de bu kadar parayı hakediyor. yaparsın senede 20 gol 20 asist alex gibi eyvallah ki alex denilen adamda yıllarca eleştrilmiştir. biz duran top vasfı ve karizmasından başka hiçbir şeyi olmayan bir arkadaş için gitmesin etmesin. hakettiği paraya adam gibi oynayacaksa gitmesin tabi ama hem nazlanacaksın,hem dünyanın parasını isteyeceksin birde saha içi performansın neredeyse zarar olacak oh ne ala. sakatmış falanmış. oynamasın oynadıda ne oldu? aldığı maçı bıraktım takıma katkı sağladığı maç yok bursa deplasmanı hariç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.