Şimdi Ara

Fernandes Formasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar İstanbul'da yasiyorum taksimdeki adidasta forma baktim ancak arka bolumde numara ve isim yazmiyor. Acaba İnonu stadinin altindaki kartal yuvasinda fernandes taraftar formasi satiliyor mu veya ben gidip 4 numara fernandes yazisi istiyorum diyerek yazdirabilir miyim?
     Fernandes Formasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• bugun gidecegim sonucu yazarim buraya ben de bekliyim demistim ama kirmizi formayi almazsam pisman olurum dedim

Playstation 4 - 500GB (psn: SezerSelcuk90)
    iPhone X - 64GB Space Grey

• stadın altındaki kartal yuvasında
    forma:102tl
    baskı:12.5tl
    tavsiyem 2 3ay bekle yeni formalar cıktıgında bu sezonki beyaz forma 50-60 liraya düşecek

Orijinalden alıntı: EminJan

Kartal yuvasında vardır heralde. Bende alıcam forma ama önümüzdeki sezonu bekliyorum malum öğrenciyiz almışken yenisi olsun. Umarım güzel bişey tasarlarlar önümüzdeki sezon.

benden bahsetmişsin :)

Orijinalden alıntı: samet088

stadın altındaki kartal yuvasında
    forma:102tl
    baskı:12.5tl
    tavsiyem 2 3ay bekle yeni formalar cıktıgında bu sezonki beyaz forma 50-60 liraya düşecek

dediginiz fiyata isim yazdirarak az once aldim formayi. kirmizi forma gelecek sezon olmayacagi icin riske etmek istemedim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.