Şimdi Ara

Feral Druid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Feral druid´m var. Çoğu Feral Druid polearm kullanıyor bunun nedeni nedir?

• Hunterlar da hep polearm kullanıyor dimi allah allaaah çok garip bir durum ya...

Polearm fantazileri olduğu için kullanmıyorlar merak etme. Genelde polearm lar druid ve huntera uygun statlara yer veriliyor. Polearm dışında staff ve mace de kullanabiliyor kedicikler ama son zamanlarda en iyi statlar polearmlarda olduğundan o tercih ediliyor.

Bunun için konu açmaktansa oyun içinde gördüğün herhangi bir druide sorsan daha güzel olurdu. Malum mmorpg oynuyoruz sosyal olmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaire -- 22 Ocak 2011; 21:55:38 >
  • yaşasın domuz olmak ...
  • yaptığınız bana çok saçma geldi
    forum demek soru sormak demek bilenlerin de yanıtlaması demek
    he saçma bulursun cvp yazmaz geçersin
    bu şekilde hakaret etmek
    sizin aile çevreniz, sosyal durumunuz hakkında fikir veriyor
    tabiii siz bilirsiniz yine de

soru cevabına gelirsek, sınıfında en önemlisi agility
    eğer one hand ve offhand toplamı daha iyi sonuçlar veriyorsa öyle bir kombinasyona da gidebilirsin
    ayrıca silah seçimi yaparken buna basacağın enchantleri de biraz araştır
    mesela polearma enchant ne verebilecesin veya onehand-offhand gitsen ne enchant var gibi
  • off handlerden agility veren bir seçenek malesef yok.. tek one hand kullanmak bu yüzden dogru değil.. oyun mekaniğinin basitleşmesiyle birlikte artık aynı leveldeki tüm itemlar aynı agility, staminayı veriyor.. bu yüzden PVP yapmıyorsanız itemi seçmek yerine düşürdügünüz en yüksek leveli kullanmanız gerekiyor.. daha sonra alttaki yeşil ratinglerden birini ihtiyacınız olan başka bir ratinge çevirebilirsiniz..

not: PVP yaparken drop diye bir olay olmadıgı için gereken puanı biriktirince tipini en cok begendiginiz itemı seçebilirsiniz.
  • konu biraz huntera dönmüş sanırım :D arkadaş feral druid için sormuş ben bi kaç şey ekleyeyim

neyse mace olup agility veren 85 level için bi item yok oyunda
    stafflarda bildiğim çok az bi Stonecore son bosstan var hatırladığım... senin gördüğün polearm sanırım Seliza's Spear ki en dandik gearlı druid bile gidip tol'vir in ilk bossunu kesip bunu elde edebilir ondan çok fazla polearm görmen doğal :D gearı kasarken stonecore son boss a gidene kadar bunu gidip almaya çalışmıştır başlarda çoğu druid(mesela ben hehe )
    ama söz konusu epic ise mesela şu an halfustan düşen staff tek item druidler için. epic polearm vs yok hatırladığım.
  • druid in kullandıgı silahlar:

dagger
    mace (1hand ve 2h)
    polearm
    staff

agility veren off hand olmadaıgından ve druid icin suan icin en onemli stat silahın "dps" i oldugundan, en yüksek dps li silahı kullanmaları gerekiyor. spell damage veren silahların dps leri düsüktür. ayrıca silahtaki statlar (agility ,crit gibi) önemlidir.

polearm hunterlar ve druidler icin cok yerden düsüyor. staff agility li bildigim tek pvp itemi var. 2h mace kullanabilirsin. hani warriorların dk ların kullandıgı 2H silahlar varya , str veren.. işte onlardan biri kullanabilirsin. önemli olan silahın "dps" i, 2. onemli olan stat ise agility dir. yani 330 lvl civarı agility li polearm kullancagına, 346 lvl str li 2h baska bir silah kullanman seni daha fzla olumlu etkiler.

(bu tür bilgileri en son yazdıgım yerde , "bana oyunu bilmiyorsun, silahın dpsi bir işe yaramaz, sadece verdigi statlar önemlidir" gibi mesajlar geldi. aman burda da aynını yazıp rezil olmayın.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belial Solo Inferno Mp10
    12 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Enhancement Shaman Oynayanlar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • druen hocam bu arada silahların üzerinde sadece druidlerin görebilecegi extra attack powerı ben 4.0 patchinden beri göremedim..
    ayrıca talentlerdende o kısmı modifiye eden talent silindi.. extra attack powerı silahı takıp cıkarıp farkındanmı anlayabiliyoruz? yoksa görebilecegimiz başka bir yer varmı?

not: Bendeki druidle 4.0dan beri pek oynayamadım.. bu yüzden bilgilerim biraz eski..
  • artık sistem öyle çalışmıyor druidler için benim bildiğim. yani extra ap ye gerek yok çünkü skiller artık silahın dps i ile orantılı. o yüzden dps önemli diyor arkadaşlar. eskiden öyle değildi.
  • extra ap ye gerek yok demeyelimde silahlar feral ap vermiyorlar artık . çünkü skiller weapon dps + APnizin belli oranlarıyla/yüzdeleriyle vuruyorlar.

druen e şu konuda biraz katılmıyorum bence silahın agility veren bir silah olmasına yinede dikkat edilmeli heleki ikincil statları crit/mastery ise 346 level mavi bi silah 359 epic strli bir silah kadar dps yaptırabilir... yani mesela gidipte malevolence ı beklemek yerine akirus u almak gerçekten garip olur(mastery stat verse bile). örneğin sizde seliza's spear var diye akirus u almanız agility ve çok fazla crit kaybına neden olur ki dpsinizi etkileyecektir. hani daha iyi silahım olsun diyorsanız bunun yerine haftalık conquest capleri doldurarak 3. haftanızın başında epic pvp silahını almakta mümkün tabi ... uğraşmamazlık etmeyin bence haftada 1 saatnizi bile almaz 5 arena kazanmak. burdan da polearm yada staffı alabilirsiniz kolaylıkla ...silahların verdiği ikincil statlar ve özellikle agility bence çok önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadeve -- 29 Ocak 2011; 10:09:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.