Şimdi Ara

fenerli basına ne yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özellikle milliyet, hurriyet, ligtvli spikerler ve ercan saatçi, uzay gökerman vs. fanatik fenerli, objektif olamayan, her yorumda aziz yıldırım yalakalığı ve fenere dayalı yorum yapan kurum ve kişiler kim ve bunlara karşı ne yapılmalı?



  • İzlemeyin onlari

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fener düşmani basina napmali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda bizim icin iyi bu basarisizliklari sorgulamiyorlar ve ayni hatalar surekli yapiliyor aslinda bunu sorgulayacak kisiler biz degil Fenerli arkadaslar olmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogrulari yazinca izlemeyin onlari oluyor.biraz genis olun.kabugunuza cekilmeyin.elestiriye acik olun ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela yönetimimiz bunların çalıştığı kişi olan "kontrolünü yitirmiş zat" kod adlı şahsı kaale almıyor. siz de ona çalışanları kaale almayın.
  • Mesela örnek verelim.

    Rıdvan fenerli. Ancak yiğidin hakkını vermek lazım, çoğu zaman objektif olmaya çalışıyor.

    Uzay gökerman. Fanatik fenerli, aziz yıldırım yalakası. Muz olayında ırkçılık yaratan kulübün muz olayını büyüten GS olduğunu savunmuştu. Yazılarından birkaç örnek.

    Aynı şeyi Fenerbahçe yapmış olsa?

    Yazının başlığından niyet zaten belli.
    İki üç tane nereden geldiği belli olmayan muz üzerinden Fenerbahçe’ye ve taraftarına ırkçılık etiketi yakıştırıldı. (kulübün yaptığı toplantıdan haberi yok.)

    Diyelim ki Fenerbahçe Trabzonspor’un elinden bir sezon şampiyonluğunu aldı; ya Galatasaray, bütün geleceğini gasp etmiş olmuyor mu? Bütün bunlara rağmen nasıl oluyor da dost kalınabiliyor? (Trabzonlular şike yaptık ama, gidin cimboma çatın diyor.)
    Bütün yazıyı buraya yazabilirim ama gerek yok.

    Diğer bir yazısı
    Irkçılık tartışması sömürülmüş düşünce yapısının uzantısıdır. BAŞLIK

    Türkiye’de olmayan ırkçılık olgusu 12 Mayıs 2013 Pazar gününden itibaren insanların zihinlerine, algılarına yerleştirilmeye başlanmıştır. Bugüne kadar hiç kimsenin aklına bile gelmeyen bir sosyal olay bir kaç kişinin ne amaçla yaptığı belli olmayan eylemiyle bambaşka bir yere çekilmiştir. (Muz olayı ABD-İsrailin işi :) )

    Bir Trabzonspor yöneticisi kendi futbolcusuna yam yam demedi mi, İnönü’de Eboue’ye “sözde” ırkçı saldırılar olmadı mı, Ali Sami Yen Stadyumunda bir musevi kökenli futbolcuya inancından ötürü saldırılmadı mı? (Yapanlara kınama yok, diğer kulüpler de yaptı diyerek bir sidik yarışı, yine bir savunma )


    12 Mayıs 2012 günü kaçan fırsat
    İlginçtir, Galatasaray’ın yeni yönetimi kendisiyle hiçbir bağlantısı olmadığı halde kısa süre içinde 3 Temmuz’da taraf rolü üstlendi, Trabzonspor ile birlikte hareket etmeye başladı. Ateşi söndürmek yerine güçlerndirmeyi tercih etti.
    (Yani GS aferin fener şike yapıp şampiyon olmuşsunuz, sizi destekliyoruz. Tamam yasa, yönetmeliğe göre küme düşmeniz lazım ama olsun. Siz kalın. Yoksa kim ligtv alır demeliydi.)

    12 Mayıs 2012 günü karşılaşma sonrasında Şükrü Saraçoğlu’nda Galatasaray’ın takındığı tutum, tavır 3 Temmuz sürecindeki ile uyumluydu. Sanki bir sezon önce hakkı yenen taraf Galatasaraymış da bir sene sonra bunun hesabı görülmüş gibi bir atmosfer yaratılmıştı. Polisin anlaşılmaz tutumu sonrasında kuşatma altında kalmış bir stadyumda insanlar gaz bombaları ile yaşam mücadelesi verirken diğer tarafta bir kupa pazarlığı yapılmakta, “Kupayı almadan oradan ayrılmayacağı” mesajları en yetkili kurum ve kişilere iletilmekteydi. (GS hakkı olan kupa törenini FBli fanatiklerin akıl almaz hareketlerine rağmen iptal etmeliydi. FBli çılgın taraftarlar sonuna kadar haklı, kupasını isteyen haksızdı. Nolurdu cimbom gidip kupasını kargoyla alsaydı. Adrese teslim olurdu. Kimse polis aracını devirmez, vs... olurdu.)

    Fenerbahçe taraftarı neyi ne şekilde alkışlayacağını, rakibi Galatasaray bile olsa göstermiştir. (Tabi yıkılan polis aracı GS'nin şampiyonluğunu kutlayan fenerliler tarafından yapıldı. Sahaya giren FBliler sadece şampiyonluk turuna katılmak istediler.

    Türkiye’de bir şeylerin değişmesi için hep yanlış adreslerde kişilere misyon yüklenmektedir. Gerçek adreslerdeki kapılar hep insanların yüzüne çarpılmaktadır (Centilmen olması gereken sadece GS'dır. Hatta mümkünse hiç ses çıkarmasınlar, biz ellerinde ne varsa hep yiyelim.)



    DEVAMI GELECEK




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    7 ay önce açıldı
    Bu adam nasıl öğretmen la
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://store.donanimhaber.com/7d/52/2e/7d522eda573f2ad70186c75165eacee1.jpg

    adam 3 temmuz ve fenerbahçe ideolojisi adında bir kitap çıkarmış.
    Kitapta az çok ne palavralar olduğu yukarıdaki resimde anlaşılıyordur heralde.
    Zaten yazılarıyla yeterince zaman kaybettiğim şahsa bir de para kazandırmaya niyetim yok.
    Bu kitabı 1 yaşındaki çocuğuna fenerbahçe kasetleri dinlettiren fanatik fenerli dayım gibilere bırakıyorum.
     fenerli basına ne yapmalı




  • UZAY GÖKERMAN'dan devam edelim.

    Hıncal Uluç, Aykut Kocaman'ı neden hedef aldı? 23.04.13
    Bu yazının genelinde hıncal ulucu eleştirirken her zamanki gibi GS'ye de laf sokup duruyor.

    Eğer ortada bir Fenerbahçe Medyası olmuş olsaydı en başta Hıncal Uluç bu kadar rahat bir şekilde kin ve nefret dolu açıklamalarını yapamazdı.(Bence fener medyası var.)
    Fenerbahçeli olmanın hastalık olduğunu tırnak içine almış. Kendileri 'sağlıklı Galatasaraylıdır' da.
    3 Temmuz sürecini fikir altyapısını hazırlayan kişilerin başında gelir Hıncal Uluç. (Aslında hıncal uluç şike yaptı, fenere çamur attı. Hatta emenikeye parayı hıncal kendi verdi.Hatta hıncal yıllardır MOSSAD ve CIA'in de aralarında bulunduğu bir FB'e karşı beyin yıkama operasyonunun başı)


    fenerbahçe kaybettiği zaman ne oluyor? 21.04.13
    Bu ülkede şike Fenerbahçe kazandığı zaman oluyor, kaybettiğinde "diğerlerinin" kusursuz galibiyetleri, şampiyonluğu konuşuluyor. (Klasik ezik fener mağdur edebiyatı.)

    2009-2010 sezonunda Ankara'dan milletvekilleri devreye girdiler. Bursaspor'un şampiyon olmasıyla başka bir güne uyandı Türkiye. (Bursayı milletvekilleri şampiyon yaptı.)
    Türkiye'de şike Fenerbahçe kazandığı zaman kaybedenlerin zihniyetlerinde uyanan kendi gerçeklerinin ifadesidir.3 Temmuz bu gerçek üzerine kurgulanmış, gerçekleştirilmiştir. (Yani FB'ye şikeci diyenler asıl kendileri şike yapmaya meyillidir. Ya da burdan ne anlam çıkarsa?)
    Bir kulübün taraftarı, sahada takımı kazanırken "Aziz Yıldırım şike yapsana" diye bağırıyorsa başta kendi takımına güvenmiyordur. Neden güvenmiyor olduğu sorusu Türkiye'nin cevaplandırması gereken bir sorudur. (Yani GS taraftarı aziz şike yap demesi kendilerinin şikeci olduğu manasına geliyor. Bak sen!)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MCMXCIV

    mesela yönetimimiz bunların çalıştığı kişi olan "kontrolünü yitirmiş zat" kod adlı şahsı kaale almıyor. siz de ona çalışanları kaale almayın.

    Hocam kaale almamakta haklısın. Ancak taraftar olarak bizim tepki koyarak bu konudan memnun olmadığımızı bildirmemiz gerekir. Zamanında melih'lerin maç anlatmasıyla ilgili şikayetler bu adamları daha dikkatli yaptı. Bu kendini yazar sananlar, FB yönetiminin paralı çalışanı gibi yazıp algı kirliliği yaratıyorlar.
  • Adam hizini alamadi, GS için TEKNIK yazilar da yazmaya basladi.
    sneijder ve drogba takima iyice isindilar.13 Nisan Cumartesi 2013
    Eboue'nin Ingiltere'de de mi böyle yerden kalkmadan, her pozisyonda sahaya saglik ekibi bekleyerek mi oynadigini hatirlamaya çalistim. Bu kadar çit kirildim degildi sanirim. (Açıkçası ben de Eboe'nin çıt kırıldımlığını sevmiyorum ama bunu fanatik fenerli arkadaştan duymama gerek yok.)
    Eboue, Melo ve Burak bazi pozisyonlarda hakemi aldatarak faul kazandilar.Mustafa Kamil Abitoglu'nun futbol bilgisi çok zayif oldugundan pozisyonlari anlayamiyor.
    Bu nedenle de çok tartismali kararlar verdi. Ancak yapacak bir sey yok, TFF'nin Süper Lig hakemi ve maçlari yönetmeye devam edecek. (GS'in teknik analizi falan yalan. Maksadim hakemin GS lehine kararlarinı ve TFF'den verilecek hemen her hakemin aynı mantıkta olduğunu anlatmak.)


    Fatih Terim ve Mourinho'ya özel ders 10 Nisan Çarsamba 2013 adam GS için gün asiri yaziyor.
    Fatih terim Cumartesi günü bütün Türkiye'yi sasirtan, dehsete düsüren, korkutan o görüntüleri tekrar tekrar izlesin ve çikip önce kendi taraftarindan sonra da bütün sporseverlerden özür dilesin. (Fatih Terim'in atildigi maç.Nedense ne volkan, ne meireles'in hareketleri için özür beklemiyor, bahsini bile geçmiyor. Tek derdi GS'in üzerine oynamak.)
    Çünkü bu maçla birlikte haksizligi, ölçüsüzlügü, kontrolsüzlügü bir kere daha gözler önüne serilmistir. (Zaten hep böyle agresif, haksız vs...di Terim)
    Daha da yazmis ama, ben yazmiyorum.

    Sadece GS'a atip tutmuyor canim. Diger kulüpler de fenerin düsmani, ancak bir fener sütten çikmis ak kasik.

    Orduspor taraftarinin Fenerbahçe’ye gösterdigi düsmanca tutumu anlamak kolay degildir. Bunun geri planinda yatan seyin Orduspor Baskani Nedim Türkmen’in gerekli gereksiz Fenerbahçe açiklamalari oldugu görülüyor.
    Baskanlarin Türkiye’de tek bir kulübü hedeflerine alarak yaptiklari icraatlerin kimlere yaradigini görüyoruz. Trabzonspor’un da Orduspor’un da durumu ortadadir ve bunun nedeni Fenerbahçe degildir. (Tabiki bütün kulüplerin fenerle problemi var ama, sorun tabiki tüm diğer kulüplerde.)
    Bu sekilde Fenerbahçeyi hedef göstererek yaptiklarinin sonucudur Caner Erkin’in basina isabet eden cisim. (geçen yazısında viski şişesinden bir haber göremedim. Geçen play off finalinde uçan sandalyeleri de sayın yazar balon sandı galiba.)


    Sartli refleksle dogmaya dönüstürülen 3 Temmuz süreci 02.04.13
    3 Temmuz iste bu kirli algi üzerinde hazirlandi, kurgulandi ve operasyonel anlamda gerçeklestirildi. Artik bir “ideolojiden” söz etme noktasindayiz! Oraya da gelecegiz.
    3 Temmuz’dan sonra bazi televizyon ve spor programlarinin saplanti seklinde tek bir konusu vardi; sike davasi, Fenerbahçe, Aziz Yildirim.
    Adim adim bir sey yerlestirilmeye çalisildi.Fenerbahçe sike yapmistir! (yoruma gerek yok.Her şey büyük ortadoğu projesinin bir parçası. Hatta şike planı marslılar tarafından yapıldı. Türkiye koordinatörü de hıncal uluç ve mustafa topaloğluydu)


    YORULDUM. Heralde bütün yazilarindan GS düsmanligi, FB magduriyeti ve sütten çikmis ak kaşıklık bulunur.

    Ben bu zata hem mail ile hem de milliyet.com spor servisine gerçekten haddimi bilerek güzel bir mail yazdım. Tabiki geri dönmedi.
    UZAY GÖKERMAN milliyet.com da saçmalarına devam etmektedir.

    Yarın başka bir nadide yazarla devam edeceğim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.