Şimdi Ara

Fenercell 3G modemin taraftara özel Teklifleri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
1
Favori
10.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Fenercell 3G modemin taraftara özel Teklifleri!

Fenercell 3G modem rekabetçi ve avantajlı iki teklifiyle geri döndü!

Taraftarlarımıza özel sunulan teklifte, 12 ay boyunca Fenercell 3G modem kullanacağına söz verenler, 5GB internet ve modem teklifinden sadece 19TL'ye faydalanabilecek, 8GB internet ve modem teklifinden ise sadece 29TL'ye faydalanabilecek.

Üstelik Fenerbahçe'nin attığı her gol için ilave 100MB hediye kazanmış olacak!

Ayrıca internete daha fazla bağlı kalmak için 12 ay boyunca TTNET WIFI hediye olarak sunulacaktır.

Tüm Fenerbahçelileri, takımının renginde Fenercell 3G modem kullanmaya AVEA bayilerine bekliyoruz!

www.fenercell.com
    444 0 907

• her ay 12x19 TL'mi paket ücreti.
  • @Bico sanırım taahhüt ile kazanılabilen bir avantaj, ama yine de güzel bir seçim gibi duruyor, yaşadığı alanda Avea'ya güvenen (çekim gücüne) alabilir bence, güzel fiyat. ben fenerbahce.org da fark ettim bu haberi, paylaşmak istedim, işine yarayanlar olabilir.
  • Ben alırım...
    önce araştırayım ama,teşekkürler.
  • Avea 19 luk tarifeyi fenercelle cevirebiliyormuyuz acaba hat alinirken 1 lira daha verilerek ayni tarifeye taraftar hatti ozelligi kazandiriliyordu diye biliyorum.
  • Fenerbahçe 80 gol atsa bu da 8 GB eder. Aylık oratala 5,5~6 GB internet eder. Modem de dahil 19 TL. Kampanya güzel.

Sadece data hattına vermiyorlarsa çok daha güzel. Yani mevcut telefon hatlarına da alınabiliyorsa mükeemmel bir şey.
  • Az önce aradım bayan biraz saçmaladı. Biraz bekleteyim dedi. Sonra 19 TL ücret + 5 TL ye yakın hat vergileri oluyormuş dedi.Numara taşıma ile olmuyormuş. Ayrıca fenersel konuşma paketi ücreti de var dedi. Ben bunu jet takıp kullanacağım nasıl konuşayım falan dedi. Saçmaladı.
    Eğer dediği gibi ise 15 TL imiş en düşük taraftar tarife ücreti+19+5
    Yani hiçbirşey anlamadım anlattıklarından. Soru soruyorum epey düşünüyor sonra sallıyor cevabı işte.
    Net bir bilgi veren olsa güzel bir pakete benziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kampanya iyiymis.
  • Ah avea ah :) sayende data da da indirim gorecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Ah avea ah :) sayende data da da indirim gorecegiz

vf'la sınırsızı , avea ile ucuz interneti bekliyoruz ;))
  • kampanya şartları ve bağlantı hızı nedir?

en önemlisi kota takibi yapılabilecekmi,eskisi gibi kotayı şişiripte döşerlerse faturaları o zaman kötü olur..ki avea bu konuda aman aman..

aynı şartlarda cimbomcell yokmu?

yoksa,her golde 100 mb gelecekse dahada sakat olur durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 18 Ekim 2011; 15:58:22 >
  • Arkadaşlar yeni taahütlü jet kampanyası işte.

sorgulama var, 12 ay taahütle 5 GB 19 TL, 8 GB 29 TL olay bu kadar.

Tüm taraftar hatlarında geçerli.

Geçen hafta resmi duyurusu geldi ancak halen satışa çıkmadı ben de 4 gözle bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Arkadaşlar yeni taahütlü jet kampanyası işte.

Geçen hafta resmi duyurusu geldi ancak halen satışa çıkmadı ben de 4 gözle bekliyorum..

emin,

peki bağlantı hızı,modem ücreti falan kotayı geçince hız kaça düşecek?

elimizdeki faturasız avea hattıyla katılabiliyormuyuz yoksa ayrıca data hattımı almak gerekecek?

bu sorular hakkında bilgin varmıdır?
  • diğer taraftar hatlarında da var... ancak mesela gsmobile'de 7TL. modem ücreti + toplamda 5TL. tutan vergilerden bahsediliyor... yani 12 + 19= 31TL.ye geliyor..

ama fenercell'de çok ayrıntı vermemiş. modem ücretinden bahsedilmemiş... bakalım hangisi doğru çıkacak?
  • Tarafraf paketlerinde en düşük aylık ödeme 14tl yani 19+14+taksitlendirmeli ise hat vergisi taksiti şeklinde hesaplayın.
  • bir tane tarafsız başlık olsa dağılmasa konular :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

emin,

elimizdeki faturasız avea hattıyla katılabiliyormuyuz yoksa ayrıca data hattımı almak gerekecek?

Bağlantı hızı modemin teknik kapasitesi (7.2 Mbps) ile sınırlı olup, pratikte 8mbps.

Kota aşılınca kullanım aynı hızda devam ediyor. 199 TL max. faturalandırma ile fatura stop uygulanıyor. Aşımda GB başı 50 TL sanırım yine ücretlendirme. Aşmamak gerekiyor

Faturasız hat ile olmaz. Faturalı hatta geçirip/taşıma ile gelip 1 yıl taahüt verilebilir mi fikrim yok, bugün öğrenirim. Ama sanırım taahütlü paket olduğundan yeni faturalı data hattı almak gerekecektir.

• desene bize yine cepnet yolları hüsran gözüktü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

emin,

Bağlantı hızı modemin teknik kapasitesi (7.2 Mbps) ile sınırlı olup, pratikte 8mbps.

Kota aşılınca kullanım aynı hızda devam ediyor. 199 TL max. faturalandırma ile fatura stop uygulanıyor. Aşımda GB başı 50 TL sanırım yine ücretlendirme. Aşmamak gerekiyor

Faturasız hat ile olmaz. Faturalı hatta geçirip/taşıma ile gelip 1 yıl taahüt verilebilir mi fikrim yok, bugün öğrenirim. Ama sanırım taahütlü paket olduğundan yeni faturalı data hattı almak gerekecektir.

7 TL. modem parası alınıyor mu? vergi durumu nasıl olacak bir de...

• 7 TL felan yok, nerde çıktı anlamadım o konuyu..

Vergiler 12 aya bölünecek, her ay 5 TL civarı vergi var malum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.