Herkese selamlar. Dün Kayseri maçında migros tribünündeydim.Chelsea maçında bilette aksilik oldu bu maça gidip acısını çıkarayım dedim.Tam da maçına gitmişim 90+5 te gelen golde inanılmaz bir sevinç yaşadık.Zıplamaktan belim bağırmaktan gırtlağım koptu golde feneriumdan aldığım uğurlu atkı gitti ama olsun gözüm görmüyor. Trenden sabah karşı indim saat 15.00 gibi uyanmışım bir baktım forum birbirine girmiş temizlig'çiler yine iş başında Tek sözüm ''umursamayın'' beyler.Ben hiçbirinin samimiyetine inanmıyorum
Hocam profilinde eskişehir yazıyor ordanmı maça geldin....??
Evet hocam Eskişehir'den Trenle gidip geldim
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
quote:
Orjinalden alıntı: EliNTeR
Selamlar..
Gençler, özellikle buraya çok takılanlar, Sercan ve DMC sözüm size Şu, Çelsi Feneri eleyecek diye yaygara koparan, fenere laf sokan arkadaşların bu mesajlarını bir yere yazsanızda maçtan sonra eğlence çıksa he?
benim klavye'de Print Screen tusu calismiyor
Üzülme yau Alıntılarla kaydedebilirsin
Bu Galatasaraylı,Beşiktaşlı arkadaşlara noluyorda ''Forza Chelsea'' diyorlar,Chelsea resimleri koyuyorlar avatarlarına,imzalarına.Polemiğe girmeyeyim diyorum ama dayanamıyorum.
İllâ bana Leverkusen,Liverpool resimleri koyduracaklar.
Basketbol'da BJK'yi 75-68 yendik.
Bembeyaz sayfa açmışlardı bu mağlubiyeti de Kayserispor'a bağlarlar yakında
Bu arada gençlerbirliğinin net bir penaltısı verilmedi. sabrinin Kafasıyla Gençlerbirliğili Futbolcuyu cezasahasında ittirmesi kafasıyla kalmayıp eliylede itmesi Hakem Kuttusi Müftüoğlu tarafından penaltı verilmedi.
Bakalım Beşiktal'tan bu gece ''Beyaz Sayfa'' açıklaması gelecek mi?
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
Bakalım Beşiktal'tan bu gece ''Beyaz Sayfa'' açıklaması gelecek mi?
gelmez
saat 11-12 halı saha maçım var.
Yarım saat sonra başlıcak ben kaçtım eyw
İnş sakatlanmam,Chelsea maçı var daha
onca saçma sapan dizi koyacaklarına böyle programlar istiyoruz 12'den sonra
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
İyi geceler beyler hadi hoşçakalın ben biraz uzaklaşıyorum buralardan daha fazla soğumadan... Artık maçların üzerinden 2 gün geçmeden adam gibi tartışılmıyor bile.Zaman kaybı olarak gelmeye başladı buralar,hoş öyle ya neyse Hoşçakalın...
Bu arada i can football mudur nedir ona bi bakın da maç yapalım yav zevkli olur 11-11
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
çok haklısın...katılıyorum sana
Herkese iyi geceler..Yattım ben eyw.
İyi geceler gençlik, nasıl gidiyor?
Günaydın arkadaşlar
s.a millet,günaydınlar... Evet maç yaklaşıyor şuan itibariyle Chelsea-Fb maçına yaklaşık 35 saat 7 dk var Sizi bilmem ama ben turu geçmemizin mucize olacağını düşünüyorum çünkü Kayseri maçında takımı çok yorgun gördüm.Uğur ve Gökhan iyi değiller Carlos ise sakatlıktan sonra tek kelimeyle berbat durumda.Formda bir Carlos'a bu maçta çok ihtiyacımız vardı ama gördüğüm kadarıyla hem sakatlığı tam olarak atamamış hemde maç eksiği çok fazla sahaya yansıyor.Bence en iyimser kadro şu şekilde olur;
--------------semih---------------- Vederson ve formsuz Uğur'un olduğu bir sol kanadı ofansif açıdan iyi kullanamadığımızı,Deivid'in sahadaki işlevinin kanat akınları değilde Alex'le iyi anlaşması olduğunu hesaba katarsak Gökhan ve Kazım'la sağ kanada ağırlık vermeyi daha mantıklı buluyorum...
Bence herşey ilk 20 dakika içinde belli olur. Bu dakikaları gol yemeden geçirebilirsek her türlü şansımız olur diye düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: _ENGN_
Evet hocam Eskişehir'den Trenle gidip geldim
hella valla biz hergün önünden geçiyoz bi türlü boş zaman bulup gidemiyoruz..