Bildirim
FENERBAHÇELİLER (1257. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Cezalıydım mesaj atamadım. Geç de olsa Chelsea galibiyetinizden ötürü hepinizi kutlarım. Sırf Avram Grant'ın ya da İngiliz taraftarların maç sonundaki surat ifadelerini görmek bile Avrupa maçlarında Türk takımı tutmamın gerekçesi sayılabilir . Tebrikler!
-
Bende sabah sabah avcılara gittim ya pff :/ Allahtan fazla trafik yoktu
Halkla İlişkiler 1. sınıfım daha çöm -
sınavlar pek iyi geçmedi benim açımdan İNŞALLAH sizin için iyi geçmiştir -
Sezon boyunca 90+larda biz gol atmadık ve sürekli penaltı da kullanmadık. Ama şimdi 90+ cılar ve penaltı kullananlar sürekli hakem bizi kayırıyormuş gibi konuşuyorlar. Bu yüzden bizim maçlarda hata olmasını hiç istemiyorum. Topluca saldırıyorlar -
şampiyonluk yarınlara kaldı. -
Hadi yattım ben,böyle hararetli bir geceyi de ceza almadan kapatabildiğim için kendimle iftihar ediyorum.
Şaka bir yana herkese İyi Geceler .. -
herkes kınama açıklaması yapıyor
hayır, anlamadıgım bu adamlar ilk kez mi haksız yere maç kaybettiler de cıkıp böyle acıklama yapıyorlar?
ya gs ye ne demeli? hiç kendileri lehine böyle penaltıLAR çalınmamış gibi nasıl resmi siteden acıklama yapıyorlar?
ama durun, onları da yenelim ki orada, susup otursunlar -
Bugün selpak satışlarında patlama olucak -
BJK yönetimi GS'nin hatalarını unutmuş, hakemler hep FB lehine olmuştur diyor. Şaka gibi ya. Hem GS' yi aklıyor hem de FB' yi karalıyor. -
-
Günaydın.
Gece yatmadan önce forumda yazılanları okudumda yattım sabah farklı bi enerji ile uyandım...
Bugün ruhum kıpır kıpır -
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
hayır, anlamadıgım bu adamlar ilk kez mi haksız yere maç kaybettiler de cıkıp böyle acıklama yapıyorlar?
ya gs ye ne demeli? hiç kendileri lehine böyle penaltıLAR çalınmamış gibi nasıl resmi siteden acıklama yapıyorlar?
ama durun, onları da yenelim ki orada, susup otursunlar
Aynen şaşıp kalıyorum bu tavırlara,bu kadar eziklik olmaz.
-
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
quote:
Orjinalden alıntı: go_spurs_go
s.a arkadaşlar
bugün aynı zamanda ev arkadaşım olan fanatik gs'li dostumun bana söylediğini aynen yazıyorum zaten chelsea maçından beri benle doğru düzgün konuşmuyor
-olum kendinizi kandırmayın uefa kupasını kazanmak ş.liginde final oynamaktan daha büyük başarıdır... ben koparartık ne dediklerini de bilmiyorlar bugün uefa'da hangi takımlar var desen bi kişi bile doğru sayamaz herhalde
ölümüne uefa kıyamete kadar uefayine bir bjk'li arkadaşımın söylediği laf
-olum size liverpool gelseydi orda en az 10 tane yerdiniz biz taa zamanında chelsea'yi orda perişan ettik sen konuşuyon... ben yine kopar
Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin kıskançlığın da bu kadarı pes...
go_spurs_go sabah sabah beni guldurdun ya
Aynen katılıyorum.Herkesinde derdi Fener oldu bu aralar.Kendileri bileği bükemeyince başka takımlardan bekliyolar.Sanki chelsea gelip gs icin mac alıcak.Baksın Uefa'daki takımlara en güclüsü Fc Bayern M. oda 40 yılda 1 kaza ile geldi uefaya onun dısında en guclusu Psv onuda 2 senedir yene yene bıktık.
-
quote:
Orjinalden alıntı: nikolas39
msn listemde arkadaşın biri iletisine şunu yazmış.
Feneri çekemiyorsan anten tak
güzelmiş.
aslında böyle hazır cevapların oldugu bir başlık açalım, iyi kafa bulunur. -
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
sercan bu smileyi cok sevdin galiba
/>
-
imzam nasil -
Selamlar..
Gençler, özellikle buraya çok takılanlar, Sercan ve DMC sözüm sizeŞu, Çelsi Feneri eleyecek diye yaygara koparan, fenere laf sokan arkadaşların bu mesajlarını bir yere yazsanızda maçtan sonra eğlence çıksa he?
-
quote:
Orjinalden alıntı: EliNTeR
Selamlar..
Gençler, özellikle buraya çok takılanlar, Sercan ve DMC sözüm sizeŞu, Çelsi Feneri eleyecek diye yaygara koparan, fenere laf sokan arkadaşların bu mesajlarını bir yere yazsanızda maçtan sonra eğlence çıksa he?
benim klavye'de Print Screen tusu calismiyor -
Bende seni kınıyorum.
Neden diye sorma sebebini bende bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
ama durun, onları da yenelim ki orada, susup otursunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X