Şimdi Ara

Fenerbahçe'ye Teknik Direktör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyada iki çeşit vida ve somun çeşidi vardır. Biri metrik, diğeri ise whitworth. Bunlar teknolojide genelde aynı işe yararlar, aynı işi yaparlar; ama asla bir birleriyle uyuşmazlar.
    Daum zaten Fenerbahçe'ye bir şey verememişti. Onu zaten tasvip etmemiştim. Daum gönderilip yerine yeni bir teknik adam getirileceği haberine de oldukça sevinmiştim. Ne zamanki torbadan Zico çıktı, internette sesimi duyurabileceğim ne kadar forum ve yazı sitesi varsa, her yerde bunun yanlış bir tercih olduğunu beyan etmiştim. Ama tabi bilindiği gibi, zurnanın son deliğinden çıkan ses, ilk deliğinden çıkan sesin yanında fark bile edilmez. Velhasıl, Zico Fenerbahçe'ye bir şey veremez, çünki Zico'nun futbol anlayışı ile, Türk futbolu farklı frekanslara sahiptir demiştim; ne yazıkki yanılmadım. Anti parantez şunu da söylemek istiyorum; aynı sözleri Beşiktaş kulübünün Del Boske'yi getirdiğinde de söylemiştim. Yine yukarıdaki örneğimi belirterek; bu somun bu civataya uymaz demiştim ve onda da yanılmadım.
    Birkaç gündür 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasını izliyoruz. Bence bu şampiyonayı kişiler, sahip oldukları sıfatla taktıkları gözlüklerle izlemeliler. Aziz Yıldırım şimdi bir teknik direktör aradığına göre, bence kale önünü değil, saha kenarını izlemeli. Sözün kısası lafı şuraya getirmeye çalışıyorum. Lafı getirmek istediğim kişi Slaven Bilic... Gencecik çakı gibi adam. Adeta saha kenarında değilde, sahada onbir adamıyla beraber oynuyor. Oyun okuması, oyuna müdahalesi mükemmel. Tv yorumcularının hakkında söyledikleri bazı olaylara bakılırsa da; karakter ve kişilik olarak da adam gibi adam. Ne idüğü belirsiz kişilere çuvalla para vereceğine, bas bu adama parayı ve bir daha 10-15 yıl teknik adam sıkıntısı yaşama.
    Ama sağ olsun Aziz başkan gene abuk subuk birini bulup getirir ve yine bizi sezon boyunca fıtık eder...

Saygılarımla...

• keşke düşüncelerin mevcut konulardan devam etseydin
  • Kesin Slaven Bilic'in menajerisindir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.