Şimdi Ara

..::Fenerbahçe Sevdalısı Ünlüler::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
12.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Kaynakla buraya konu açacaktım ama bari açmışken tam olsun diye, 1kaç kaynağa baktım ellerim kotu tabi İçinde baya şaşırdıklarım oldu..

Listenin 1. Sırası Kemal Sunal'ın
    KEMAL SUNAL

ZEKİ ALASYA

TARIK AKAN

İLYAS SALMAN

HAKAN YILMAZ

METİN SEREZLİ

İBRAHİM TATLISES

DENİZ AKKAYA

MERVE SEVİ

KEREM ALIŞIK

MEHMET ALİ ERBİL

ACUN ILICALI

NECMİ YAPICI

TOLGAHAN SAYIŞMAN

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

ÜMİT BESEN

BURAK ÖZÇİVİT

ŞAFAK SEZER

SEDA SAYAN

GÖKSUN ÇAM

ERCAN SAATÇİ

ÖZLEM YILMAZ

OZAN GÜVEN & CEM YILMAZ

KIRAÇ

ASUMAN KRAUSE

ALİŞAN

ERCAN YAZGAN

KADİR İNANIR

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ

DOĞUŞ

TUBA BÜYÜKÜSTÜN

CENGİZ KURTOĞLU

SERAY SEVER

UĞUR DÜNDAR

FEYZA ÇIPA

LEVENT ÜZÜMCÜ

TARKAN

NEJAT İŞLER

SİBEL CAN

BÜLENT ERSOY

PETEK DİNÇÖZ

GÜLBEN ERGEN

HAKAN URAL

EMEL SAYIN

FAZIL SAY

GÖKHAN ÖZEN

ATİLLA TAŞ

GÖNÜL YAZAR

EDA-METİN ÖZÜLKÜ

VATAN ŞAŞMAZ

TUĞBA EKİNCİ

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ

HANDE YENER

OKAN BAYÜLGEN

BURAK KUT

EMRAH

EBRU GÜNDEŞ

FUNDA ARAR

PELİN KÖRMÜKÇÜ

IŞIN KARACA

YILDIZ TİLBE

CEM KARACA

EMRE KINAY

BEYAZIT ÖZTÜRK

Şaşırdıklarım arasında bir Emre Kınay var, nedense o Galatasaraylı diye aklımda kalmış. belkide bu smileyi kendim için yapmam gerek
    Tuba Büyüküstün ve Levent Üzümcü'nün Fenerbahçeli olduğunu bilmiyordum, bide Göksun Çam ağlarken hatırlıyordumda ünlü olduğunu hatırlayamadım, bu kareden sonramı ünlü oldu ne
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fenerbahçe Sevdalısı Ünlüler

Fenerbahçe Spor Kulübü, Türkiye'nin en popüler ve başarılı futbol takımlarından biridir. Sadece saha içindeki başarılarıyla değil, aynı zamanda geniş taraftar kitlesiyle de tanınır. Bu taraftar kitlesi arasında birçok ünlü isim de yer almaktadır.

Fenerbahçe'ye gönül veren ünlüler arasında sinema ve televizyon dünyasından birçok isim bulunmaktadır. Bunlardan en ünlülerinden biri, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal'dır. Sunal'ın Fenerbahçe sevgisi dillere destandı ve birçok röportajında takımına olan bağlılığından bahsetmiştir.

Diğer Fenerbahçe sevdalısı ünlüler arasında şunlar yer almaktadır:

• Oyuncular: Kadir İnanır, Şener Şen, Erdal Özyağcılar, Mehmet Ali Erbil
    • Şarkıcılar: İbrahim Tatlıses, Mustafa Sandal, Demet Akalın, Hakan Taşıyan
    • Televizyoncular: Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, Beyazıt Öztürk, Okan Bayülgen

Bu ünlülerin yanı sıra, iş dünyası, siyaset ve diğer alanlardan da birçok kişi Fenerbahçe'ye destek vermektedir. Bu destek, takımın başarılarına ve taraftarlarının tutkusuna dayanmaktadır.

Fenerbahçe'ye gönül veren ünlüler, sadece takımın maçlarına giderek değil, sosyal medya hesaplarından da desteklerini dile getirmektedirler. Bu destek, takımın moralini yükseltmekte ve taraftarları birleştirmektedir.

Sonuç olarak, Fenerbahçe Spor Kulübü, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın dört bir yanındaki ünlüler arasında da geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Bu ünlülerin desteği, takımın başarısına ve taraftarlarının tutkusuna önemli ölçüde katkıda bulunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bülent ablamız da var listede
  • İlyas Salman'ın bir yazısı;

Sarı-lacivert

Ben İlyas Salman. Türksolu gazetesinde “Kırmızı Beyaz” isimli köşemde bir yazı yazacağım ki size, sarı-kırmızılılar bana kızacaklar. Siyah-beyazlılar ve bordo-mavililer bana kızacaklar.

Evet, kabul ediyorum, onuru ve şerefini yüreğimin taa derinliklerinde taşıyorum. Dünyanın neresine gidersem gideyim benim ilk rengim kırmızı-beyazdır, bayrağımızın rengidir. Ve benim beynimin rengidir. Ve ben bu renkleri onurla, omzumda bir yük olarak değil, beynimde bir şeref meşalesi olarak taşıyorum. Ama diyeceksiniz ki, sarı-kırmızı, siyah-beyaz, bordo-mavi... Bu renklerin üstünde niye sarı-laciverti seçtim?

Hepimiz biliyoruz ki, seçtiğimiz takımların renkleri çocukluğumuzda beynimize kazınmıştı. Benim doğduğum köyde Sadık Amcam vardı. Ve köyümüzün en varsıl insanı idi. Bir tek onun evinde radyo vardı.

Bizim köyün ihtiyarları, gençleri Sadık Amcamın penceresi dibinde toplanırdık. Gençlerimiz radyoda maç naklini beklerdi. Yaşlılarımız da o zamanlar haberlere “ajans haberleri” diyorlardı.

Eskiden ışıklı futbol salonlarımız yoktu ve maçlar gündüz oynanırdı. Biz, maç saatlerini bekler, Lefter gibi ustaların attığı golleri radyodan dinlerdik. Lefter Fenerbahçeli olur da, ben Galatasaraylı olabilir miyim? Mümkün değil!

Şimdi neden sarı-lacivert renklere aşık olduğumu anlatmaya geldi sıra...

Bundan birkaç yıl önce (tam yılını hatırlayamıyorum ama hatırlayanlar bağışlasın) araştırmacı gazetecimiz-yazarımız Can Dündar Kanal D’de bir program yayınladı. Adına “Bahçedeki Fener” diyordu. Şimdi Fenerbahçe’nin öyküsünü isterseniz size can kulağıyla, beynimin kulağıyla, ruhumun derinliklerinden gelerek anlatmak istiyorum.

Yıl 1919... Türkiye halkı, topraklarını işgal eden emperyalizme karşı bir savaş açmış. Bu savaşın önderi de Sevgili Mustafa Kemal’imiz, Mustafa Kemal Atatürk. Bir ulusun önüne geçmiş bağımsızlığımızı kazanmak adına; “Bağımlı bir ülke yaşamasın daha iyi” demiş. Türkiye halkının topu tüfeği yok, uçağı yok; kazmasıyla küreğiyle Mustafa Kemal’in arkasına düşmüş; “Bağımsızlığımız yoksa biz de yokuz” demişler.

O zaman işin püf noktasına geliyoruz...

Fenerbahçe futbol takımı Dereağzı’nda yöneticileriyle birlikte toplanıyor. Diyorlar ki, “Mustafa Kemal Atatürk ve Türk halkı bir onur savaşı veriyor. Bir ulusun Kurtuluş Savaşını veriyor. Biz bu konuda tarafsız davranamayız...”

Ve şuna karar veriyorlar: “Biz Yalova’yla, Bursa’yla, İzmit’le maç yapacağız. Fakat geminin üstünü futbolcularla, altını da silahla dolduracağız.” Açıkçası Mustafa Kemal ve askerlerine silah göndereceğiz diyorlar.

Birkaç sefer yakalanmadan silah gönderiyorlar. Sonunda İngiliz İşgal Kuvvetleri Komutanı, daha doğrusu İstanbul’u İşgal Kumandanı, Fenerbahçe’nin bu oyununu seziyor ve kulübü basıyorlar; açıkçası işgal ediyorlar. Ama kulüpte silah bulamıyorlar. Sekizinci mi onuncu mu seferde, çok iyi anımsayamıyorum, Fenerbahçe’nin Kurtuluş Savaşı’na silah gönderdiğini tespit ediyorlar ve kulübü kapatıyorlar.

Fenerbahçe Spor Kulübü de bunun üzerine bir karar alıyor. Diyorlar ki, “Madem kurtuluş savaşçılarımıza silah gönderemeyeceğiz, futbolcularımızı asker olarak göndeririz.” O zaman 23 tane futbolcularını askere gönderiyorlar ve 13’ü şehit oluyor.

Sonunda savaş bitiyor ve Mustafa Kemal Atatürk Fenerbahçe Kulübü’nü ziyaret ediyor.

Ve diyor ki, “Siz, futbol alanında da başarılısınız, savaş alanında da. Şehit vererek en büyük mertebeye ulaştınız.”

Savaş bittikten sonra İstanbul’u işgal eden İngiliz birliklerinin komutanı diyor ki, “Siz bizi savaş alanında yendiniz. Gelin bir de futbol maçı yapılım.”

Fenerbahçe’ye, Galatasaray’a Beşiktaş’a mektup gönderiliyor. Beşiktaş’la Galatasaray maçı kabul etmiyor. Fenerbahçe ise “hodri meydan” diyor, “gelin” diyor. Ki o zaman İnönü Stadyumu, Galatasaray Stadyumu, Fenerbahçe Stadyumu yok. Bir tek Taksim’de Taksim Stadı var.

Sahaya çıkıyorlar. İlk yarı İngiliz kuvvetlerinin 1-0 galibiyetiyle bitiyor; çünkü İngiliz takımının içerisinde Chelsea’li, Manchester United’lı, Manchester City’li futbolcular var.

İkinci yarıda Zeki Rıza Sporel İngilizlere 2 gol atıyor ve maç Fenerbahçe’nin 2-1 galibiyetiyle bitiyor. Ondan sonra İngiliz İşgal Kuvvetleri Kumandanı gelip diyor ki, “Bizi savaş alanında da yendiniz, futbol sahasında da yendiniz”

Ve Mustafa Kemal Atatürk onu ülkesine zafer kazanmış bir komutan gibi gönderiyor. Mustafa Kemal’in inceliği de burada zaten. Ben Fenerbahçeli olmam da başka hangi takımdan olurum?

Yaşasın tam bağımsız Türkiye!

• Kemal Sunalla ilgili fazla bişey demeye gerek yok ama bunu ben ilk defa gördüm ve şaşırdım

• Burak Özçivit Beşiktaşlı değil miydi yahu, hatta beşiktaş adına yazı bile yazıyor diyo biliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Burak Özçivit Beşiktaşlı değil miydi yahu, hatta beşiktaş adına yazı bile yazıyor diyo biliyordum

tabi düşük bağlantı olunca Resmi göremedim Adam Fenerbahçe formalı poz vermiş..
  • Virüs var konuda beyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cem karacanın fenerbahçeli olması daha çok mutlu etti beni birde kemal sunal tabii ki
  • göremediN olacaktı, edit;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Virüs var konuda beyler.

o kadar resme kaynağa normal. antivirüs yazılımın çok mu kasıyor? gereksizler o ayrıda..
  • Bülent hanımda mı fenerliymiş?
  • Cem Yilmaz da FBli degil miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • James hetfield

• quote:

Orijinalden alıntı: 2000ModelFordFocus

Cem Yilmaz da FBli degil miydi?

yok mu listede ?
  • Ümit besen'in fotoğrafı bomba yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Hakan Bilal Kutlualp'in Zidane futbola döndürme çabaları az bucuk ışık alsa vallaha alırdı Fenere

• quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

quote:

Orijinalden alıntı: 2000ModelFordFocus

Cem Yilmaz da FBli degil miydi?

yok mu listede ?

Ops, gorememisim. :)
  • enise ütük

• Tuba Büyüküstün'den sonrasına bakamadım.

Şaka maka, Bülent Ersoy falan ne la?
  • Ayıp yav.Geriye ne kaldı
    Kadir İnanır dayımız yeter alayına
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.