Şimdi Ara

Fenerbahçe ŞAMPİ.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sene avansla başladı malum her sene her sene puan farkı atınca zevk olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çelik.

17de 16 gibi bir palavraya inanmaktan iyidir

İnandığımı söylediğimi hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

bu sene avansla başladı malum her sene her sene puan farkı atınca zevk olmuyor

DH nin egosunu tatmin eden en klas adamısın. Keyifle izliyorum seni. Banlamama sebebimsin

• quote:

Orijinalden alıntı: butcher1907

quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

quote:

Orijinalden alıntı: butcher1907

quote:

Olm nasil bir beyin var la sizde bismillah lig yeni basladi hayatinizda ilk defa mi lig izliyorsunuz şampi dedigin takim daha zor bi maca cikmadi derbi oynamadi besiktasla ayni puanda

Siz çıktınızda ne oldu burak'ın eliyle attınız geçen ofsayttan gole seviniyodunuz şimdi el yardımıyla atılan gole seviniyorsunuz

Ulan daha yeni acildi cezam da senin o artist üslubuna sokayım ben, birşey mi dedik fenerle ilgili sanki hemen elle atti kolla atti ne salak ezik bi adamsın şurda adamakilli tartisamiyoruz cidden forumun bokunu cikardiniz işiniz gücünüz trolluk yapip milleti galeyana getirmek

Sizin için forumda gs bölümü var bizim için değilki

Tamam kardeşim daha fazla asab bozma git baskalarini trolle rahat birak kufredip sinirsiz yemek istemiyorum

• quote:

Gs'nin hiiç şike yapmamış bir takım olduğuna inanmaktan da iyiydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

quote:

DH nin egosunu tatmin eden en klas adamısın. Keyifle izliyorum seni. Banlamama sebebimsin

niye knk doğruları söylüyorum geçende 4 ay ceza aldım öyle saçma bir neden di ki sanırım ceza verirken bakmadan onaylıyorlar

benim ne kötülüğümü gördünüz

• Anadolu takımları bu sene bitik vaziyette.Bugün GS maçı 5-6 bitebilirdi.
    Şampiyonu derbi maçlar belirler bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

quote:

Bu çok belaltı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

quote:

ne vurdu ama
  • quote:

Yaman şakacısın delikanlı

• quote:

Olm nasil bir beyin var la sizde bismillah lig yeni basladi hayatinizda ilk defa mi lig izliyorsunuz şampi dedigin takim daha zor bi maca cikmadi derbi oynamadi besiktasla ayni puanda

s
  • quote:

/>
  • quote:

benim bildiğim kasımpaşa deplasmanı , eskişehirle oynanan maç , sivas gibi bir takımla yapılan maç zordur . ve saydığım 3 maçta toplam 9 gol atmak daha da zordur . evinde ç.rizeyle oynamaya benzemez . ayrıca yorumuna cevap yazan arkadaşın üslubuna laf etmişsin . sen önce kendi üslubuna bak kardeş . "olm nasil bir beyin var la sizde " diyen adamla zaten muhattap bile olunmaz . liselisin heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel61

sakin ol şampi

• quote:

Orijinalden alıntı: ist_yer_34

quote:

benim bildiğim kasımpaşa deplasmanı , eskişehirle oynanan maç , sivas gibi bir takımla yapılan maç zordur . ve saydığım 3 maçta toplam 9 gol atmak daha da zordur . evinde ç.rizeyle oynamaya benzemez . ayrıca yorumuna cevap yazan arkadaşın üslubuna laf etmişsin . sen önce kendi üslubuna bak kardeş . "olm nasil bir beyin var la sizde " diyen adamla zaten muhattap bile olunmaz . liselisin heralde

Biz o arkadaşla ozelden konustuk gerginlikle birbirimize yanlis sözler soyledigimiz için karşılıkli özür dileyip kapattık konuyu. Baska konulara gidip 3.kisi olarak uyelerin uzerine oynayabilirsin burdan sana ekmek çıkmaz anlayacagin.

• Şampuan diyebiliriz.
  • şampiyon bile diyebilirsin sonuçta olmuşluğu var yalan olmaz.
  • Yarın yenilirsek; " Ersun gitmeli, O olmalu, bunu keselim, azize saldıralım" falan filan.
  • Şampipi oluruz anca. ŞAMPİ ne hıaaağğ...
  • rize için şampi diyebilirmiyiz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.