Şimdi Ara

Fenerbahçe şaha kalktı, olanlar oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçeli renktaşlarım, takımın futbolunu gorenler saldıracak yer aramaya başladı. Fenerbahçe bölümünde sayısız Galatasaraylı ve konuları var. Trabzonlulardan çok onlar geliyor. Bir korku hali görünüyor. Takımımız iyi yolda içimiz rahat olsun

•  Fenerbahçe şaha kalktı, olanlar oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaYanAteşteBoğul

Fenerbahçe şaha kalktı, olanlar oldu

Allah razı olsun
  • Kafaniz mi guzel anlamiyorum. Irkcilik insanlik sucudur bunu biliyorsunuz degil mi? Bu durumda konu acmak kadar dogal birsey var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergenliklerine ver bosveryanmada var tabi biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

Kafaniz mi guzel anlamiyorum. Irkcilik insanlik sucudur bunu biliyorsunuz degil mi? Bu durumda konu acmak kadar dogal birsey var mi?

1 tane konu acıp tartışılır, gereken ne ise söylenir. aynı haber için 500 tane konu acarak kendinizi küçültüyorsunuz
  • quote:

Kafaniz mi guzel anlamiyorum. Irkcilik insanlik sucudur bunu biliyorsunuz degil mi? Bu durumda konu acmak kadar dogal birsey var mi?

darp kaç yıldan başlıyor ondan haber versen? Ya da bir insanın eşine anasına bacısına küfür etmek? Görmek istediklerinizi görüyorsunuz, saldırmak için fırsat kolluyorsunuz. Amaç da adalet falan değil Fenerbahçe'yi yıpratmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

darp kaç yıldan başlıyor ondan haber versen? Ya da bir insanın eşine anasına bacısına küfür etmek? Görmek istediklerinizi görüyorsunuz, saldırmak için fırsat kolluyorsunuz. Amaç da adalet falan değil Fenerbahçe'yi yıpratmak.

Saydiklarinla irkciligi bir tutamazsin. Hepsinin yapilmasi yanlis ama unutma ten rengini kendin secmedin dogustan gelen birsey ve degistiremezsin f*cking nigga demek oldukca agir birsey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Amaç da adalet falan değil Fenerbahçe'yi yıpratmak.

Önceki dediklerini kaale bile almıyorum ama;
    merak ettim de burda fenerbahçe nasıl yıpranıyor? 3-5 kişinin fenere attığı lafı tüm galatasaray taraftarına yayıyorsunuz ya, helal olsun.
  • açık konuşmak gerekirse federasyonun ceza vereceğini düşünmüyorum...

sonuçta futbolcular maç sonunda Emre'nin dediğine göre sarılmışlar...

ne yazık ki oluyor böyle şeyler zokora'nında olayı büyüteceğini düşünmüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

quote:

Amaç da adalet falan değil Fenerbahçe'yi yıpratmak.

Önceki dediklerini kaale bile almıyorum ama;
    merak ettim de burda fenerbahçe nasıl yıpranıyor? 3-5 kişinin fenere attığı lafı tüm galatasaray taraftarına yayıyorsunuz ya, helal olsun.

Bunu yapan Fenerbahçeli değil de trabzonlu olsaydı bu konuların hiçbiri açılmayacaktı onu diyorum

• Emre derhal gönderilmelidir. Agresif olursun, teknik direktörün üstüne yürürsün. En sonunda ırkçılıkta yaptın. Bazı Fenerliler de özür diledi ya diyor. Özür dileyip sarılmasıyla iş bitmez. O laf Zokora'yı incitmiş bu belli. Emre'nin yaptığının bahanesi yok.
  • http://t.co/zHTlhBpq

Biri bana boyle bir hakaret edecek, ve ben de sonrasinda barisip sarilacagim ha? Ya bi git surdan allasen.
  • quote:

quote:

IRKÇILIK İNSANLIK SUÇUDUR KASTEN ADAM YARALAMA 86-1 86-2'DEN YARGILANIR MELONUN DURUMUNDA PARA CEZASI VERİLİR RAHATLADIN MI KOÇUM?
  • quote:

türkiyede küfür helede anneye küfür cinayet sebebidir
  • quote:

Fenerbahçeli renktaşlarım, takımın futbolunu gorenler saldıracak yer aramaya başladı. Fenerbahçe bölümünde sayısız Galatasaraylı ve konuları var. Trabzonlulardan çok onlar geliyor. Bir korku hali görünüyor. Takımımız iyi yolda içimiz rahat olsun

Çok iyi Stand-up çı olur senden.

Kulüp şike soruşturmasından yargılanıyor, futbolcusu ırkçılık yapıyor, başkanı içerde. Futboldaki en büyük 2 suça bulaşmış yani.

Adamın oğlu çıkıyor takımımız iyi yolda
  • ırkçılığı savunanları allah ıslah etsin yahu bu kadar pişkin olamazsınız..sana küfrettiyse sen de küfret kardeşim,senin kendi takımında zenci oyuncular var resmen insan sınıflandırmak bu yazıklar olsun emre ve onu savunanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

ırkçılığı savunanları allah ıslah etsin yahu bu kadar pişkin olamazsınız..sana küfrettiyse sen de küfret kardeşim,senin kendi takımında zenci oyuncular var resmen insan sınıflandırmak bu yazıklar olsun emre ve onu savunanlara

Algıda sıkıntı var herhalde.
    Ben seni yolda görsem, ya da yolda görmeyim, halı sahaya gidelim. Orda oynarken bana faul yaptın diye, sert girdin diye ya da durduk yerde anana bacına tüm sülalene sövsem bana "ben de seni" mi diyeceksin? Ağzına biber sürerim mi diyeceksin?
    Bu nasıl bir anlayış ya.
    Zokora emreye ana avrat küfür edecek. Emre de onun anasına avradına küfür edecek. Onun dışında ne derse desin emre haksız sayılacak
    Hatta zokora ileri gidip ettiği küfürleri uygulamaya kalkışırsa emre bunu da sallamayacak, aynılarını yapmaya calısacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

ırkçılığı savunanları allah ıslah etsin yahu bu kadar pişkin olamazsınız..sana küfrettiyse sen de küfret kardeşim,senin kendi takımında zenci oyuncular var resmen insan sınıflandırmak bu yazıklar olsun emre ve onu savunanlara

Algıda sıkıntı var herhalde.
    Ben seni yolda görsem, ya da yolda görmeyim, halı sahaya gidelim. Orda oynarken bana faul yaptın diye, sert girdin diye ya da durduk yerde anana bacına tüm sülalene sövsem bana "ben de seni" mi diyeceksin? Ağzına biber sürerim mi diyeceksin?
    Bu nasıl bir anlayış ya.
    Zokora emreye ana avrat küfür edecek. Emre de onun anasına avradına küfür edecek. Onun dışında ne derse desin emre haksız sayılacak
    Hatta zokora ileri gidip ettiği küfürleri uygulamaya kalkışırsa emre bunu da sallamayacak, aynılarını yapmaya calısacak

bak kardeş ben futbol kurallarından bahsederim..rakibine sert girersin kırmızı görürsün,küfürlü tezahürat edersin sahan kapanır,sahada küfürleşirsin sarı görürsün vs vs

ama talimatnamede ırkçılık içeren eylemlerin cezası belli gerçi sen yukarda kendi kafana göre 1-2 maç demişsin ama öyle senin istemenle olmuyor bunlar ceza şekli belli.

bir başka açıdan bakarsan futbolda küfürler zaten çoğu zaman olan şeyler o zaman senin mantıgınla olaya yaklaşırsak futbolcular bellerinde silahlarla sahaya çıkmaları lazım değil mi?

zokoranın küfrettiği sabit görülürse o da ceza alır ama ben yine emreye kızıyorum sanma ki ben emreden de çekinmiyorum ha keza emresiz fener yerlerde mi sürünecek ? o da değil.sadece istediğim kuralların uygulanması..

anladın mı cici kardeşim..

halı saha ile profosyonel futbolu kıyaslamışsın ona da güldüm açıkçası senle beni,emre ile kıyaslama..o herkesin örnek aldıgı,izlediği gördüğü bi insan

• ZAKORAYI LİNÇ ETMELİYMİŞ EMRE.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.