Şimdi Ara

Fenerbahçe Kurtuluş Reçetesi ! ( Ana Konu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - İlk değineceğim konu Dirar.Bu adamı geçen sene Juventus maçlarında izledim hatta birinde maçın adamı seçildi.Arkadaşlar sadece şunu söylemek isterimki eğer bek oynasa inanın rahat 3 sene hatta fiziği sağlam olduğu için 4 sene bek sorununu çözdük derdik.Savunması iyi hücumdada gayet verimli derdik.Ama adam kanat oynatılıyor.Kendisi bile ilk geldiğinde dedi zaten bek oynamak istiyorum diye.Dirar - Lens ikilisi efsane olabilirdi.

- İkinci değineceğim konu çift ön libero konusu.Aykut Kocaman artık şunu görmeli.Takım Topal - Souza veya türevleri Souza - Ozan gibi ön liberolarla oynadıkça savunması sağlam olmuyor aksine 2 maçta tam 4 gol yerken Göztepe , Vardar gibi takımlarıda yenemedik.Biran önce takıma alışmaydı vs zırvalarını bırakıp Topal - Ekici - Giuliani orta sahasını kurmalıyız.Yoksa başka türlü toparlanamayız.

- Üçüncü değineceğim konu kendiside Dirarın kanatta olmayacağını ve Isla transferinin her ne kadar fırsat transferide olsa ne kadar gereksiz olduğunu anlamıştır.Sırf tükürdüğünü yalamamak için ısrar etmek yerine 1 tane kanat alıp Dirarı sağ beke çekmeli.Evet o zaman adama sorarlar madem öyle niye Islayı aldın ama yapacak birşey yok.Önemli olan kulübün başarısı.

- Son değineceğim konu ise sol bek konusu.Büyük hocalar gerektiğinde nokta değişiklikler yaparak büyük hoca olurlar.Sol bekte bu kadar sıkıntı varken Isla sol bekte rahatlıkla oynatılabilir.Geçmişinde sol bek oynadığı maçlarda var.Böylece bir önceki yorumda belirttiğim niye aldın durumuda ortadan kalkar.

Bana göre bu önerilerle olması gereken kadro;

Fenerbahçe Kurtuluş Reçetesi ! ( Ana Konu )

Eğer stopere ve sağ kanata nokta oyuncular alınırsa Fenerbahçe çok rahat yükselişe geçer diye düşünüyorum.Aksi halde böyle çift ön liberolarla , kanatın bile bek olduğu sistemle kimse başarı beklemesin...

• Transfer yapılması gereken yerler doğru bence ama kaleci Kameni ile olmaz o iş Volkan alır o kaleyi gene.Yanlış kaleci transferi yapıldı.Forvette Soldado çok saç baş yoldurtur dün izledik topa vuracak dermanı yok ayrıca Ekici'ye güvenip başlamak büyük risk 10 numara pozisyonuda sallantıda oraya da transfer gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 18 Ağustos 2017; 10:8:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

Transfer yapılması gereken yerler doğru bence ama kaleci Kameni ile olmaz o iş Volkan alır o kaleyi gene.Yanlış kaleci transferi yapıldı.Forvette Soldado çok saç baş yoldurtur dün izledik topa vuracak dermanı yok ayrıca Ekici'ye güvenip başlamak büyük risk 10 numara pozisyonuda sallantıda oraya da transfer gerekebilir.

Hocam Kameni hazırlık maçlarında gayet iyiydi.Dünkü 2. golde ise ben Kameniden önce Topala kızarım önce bi kafanı kaldır kaleciye bakmadan kafa vuruyor topa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Mor

quote:

Transfer yapılması gereken yerler doğru bence ama kaleci Kameni ile olmaz o iş Volkan alır o kaleyi gene.Yanlış kaleci transferi yapıldı.Forvette Soldado çok saç baş yoldurtur dün izledik topa vuracak dermanı yok ayrıca Ekici'ye güvenip başlamak büyük risk 10 numara pozisyonuda sallantıda oraya da transfer gerekebilir.

Hocam Kameni hazırlık maçlarında gayet iyiydi.Dünkü 2. golde ise ben Kameniden önce Topala kızarım önce bi kafanı kaldır kaleciye bakmadan kafa vuruyor topa.

Topal'ın da hatası var ancak bir kordinasyon eksikliği olduğu da açık Kameni kaç aydır takımda bağırsana bana bırak diye madem geliyorsun Volkan bence daha iyi.Topal mevkisi olmayan bir bölgede oynuyor gerçekten Topal çok iyi oyuncu koy liberoya tüm sezon oynar ama doğru takım arkadaşları ile oynarsa gerçek performansını sergileyebilir.Allah aşkına nedir 2-3 libero ile maça çıkmak çok garip.

• quote:

quote:

quote:

Topal'ın da hatası var ancak bir kordinasyon eksikliği olduğu da açık Kameni kaç aydır takımda bağırsana bana bırak diye madem geliyorsun Volkan bence daha iyi.Topal mevkisi olmayan bir bölgede oynuyor gerçekten Topal çok iyi oyuncu koy liberoya tüm sezon oynar ama doğru takım arkadaşları ile oynarsa gerçek performansını sergileyebilir.Allah aşkına nedir 2-3 libero ile maça çıkmak çok garip.

Aynen öyle hocam çift ön libero yüzünden artık çoğu Fenerbahçe taraftarı maç izlemiyor.Kaleci konusunda ise şöyle bir durum var Volkan resmen kaleciliği bırakmış.Hadi burada iletişim sorunu vardı diyoruz ya Volkan'ın yediği gollere ne diyeceğiz.Gerçekten çok gülünç goller yiyor artık.Hazırlık maçları resmi maçlar her maç hatalı gol yiyor.Hem zihinsel hemde fiziksel olarak iyi durumda değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle hocam çift ön libero yüzünden artık çoğu Fenerbahçe taraftarı maç izlemiyor.Kaleci konusunda ise şöyle bir durum var Volkan resmen kaleciliği bırakmış.Hadi burada iletişim sorunu vardı diyoruz ya Volkan'ın yediği gollere ne diyeceğiz.Gerçekten çok gülünç goller yiyor artık.Hazırlık maçları resmi maçlar her maç hatalı gol yiyor.Hem zihinsel hemde fiziksel olarak iyi durumda değil.

Yani ne bileyim Volkan'ı kesiyorsun yaşlandı ve dikkat eksikliği var artık diye yerine getirdiğin adam 33 yaşında ve aşağı yukarı Volkan gibi birşey.Umarım toparlanırsınız.

• KURTULUŞ REÇETESİ,

1-aykut kocaman'ı derhal kovmak,

2-aykut'un bir daha bu kulübün içine adım atmasını namus meselesi bilip engellemek,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş Basketbol Ana Konusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reçete mi bilmem de takımda birkaç yıldır süregelen bu ruhsuz havayı hangi oyuncular ve yöneticiler yaratıyorsa gitmeli. Ruh gelmeden bir şey değişmez. Dün daha 1-2 aydır takımda olan Valbuena kadar odaklanmış bir oyuncumuz daha yoktu.

Oyunculara gelirsem;

Şu Ozan takozu gerekiyorsa beleş gönderilsin. Gittiği takımda dünya yıldızı olsa da doğru karar olur.

Mehmet Topal bu takımda aklı başında bir teknik direktör olsa ancak yedek olur (olabilirse). İki yıldır aynı şeyi yazıyorum. Kafanızdaki Mehmet Topal uzun zamandır yok. Josef'ten daha iyi diyenlerin maç seyrettiğine falan inanmıyorum.

Hasan Ali ve Alper özverili olsalar da özellikle Hasan Ali yedek olması gereken bir oyuncu. Alper rakibe göre 11 çıkabilir ama yeri 10 numara olmamalı.

Şener sağ açıkta yedek olarak denensin daha faydalı olur. Savunma yönünü hangi antrenör öğrettiyse pek becerememiş.

Ahmethan mecburiyetten oynadı saydığım için bir şey demek istemiyorum ama 1. lig bile fazla kendisine maalesef.

Volkan'ın geçen sene yedek kalması gerekirdi olmadı. Bu sene de kalacak gibi durmuyor. Takımın ruhunu bozan oyuncuların başında geldiğini düşünüyorum (arkasından gelenler Mehmet ile Ozan diye düşünüyorum).

• Kısa vadede bu takım organizasyonundan bir halt olmaz. Dirar vb. husunda fikirlerine katılıyorum.Sağ bekte çok güzel olurdu.Şu an Valbuena sakat,cezalı olsa potansiyel olarak Anadolu takımından farkın yok. Alanya'nın 2 beki bile senden iyi düşün.

Zira,Başakşehir gibi stabil ve oturmuş,Galatasaray gibi ligin en potansiyelli kadrosuna sahip,ayrıca aç ve ligi almaya kararlı,Bjk gibi ligin patronu aryık benim diyen,Trabzon gibi bu sene 50. yıl ayağına gerek saha içi gerek saha dışı masa oyunları ile zirveyi zorlayacak rakiplerin var.(en basiti ilk maçtaki 2 kırmızı verilmesi)

Takım oturacak,yok oyuncular alışacak bilmem neydi derken bir bakmışsın 8-10 puan fark olmuş,sonra sene boyu farkı azaltmaya uğraş.Sene içinde derbilerden yenilecek küsküleri ve psikolojik etkilerini saymıyorum bile.

Kendimizi kandırmayalım,lig bence bitti,sene başı Digitürküpeşin 900 liraya yenilettim peşin ödeyip,artık Premier lig,derbiler ve Gs maçlarını izleyeceğim.Gs çok keyif verdi bana.İnşallah Gs şampiyon olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

KURTULUŞ REÇETESİ,

2-aykut'un bir daha bu kulübün içine adım atmasını namus meselesi bilip engellemek,

Hocam o ilk kısım imkansız olduğu için yazmadım.Ben bide şunu kabul edemiyorum istesek Lenste Clichyde bizdeydi.Aklıma geldikçe çıldırıyorum.Dirar - Lens ikilisini durduracak takım çok azdır Türkiyede.Diğer yanda Clichy - Valbuena ikilisinide durduramazsın.Arkadanda Ekici - Giuliani gelecekti.Cidden böyle hamlelerle büyük hoca olunuyor.
  • Josef-Topal ikilisinden kurtulmak diyorum ben.İkiside gitsin.
    Bu adamlar oyunu tek taraflı oynadıkları için arada duvar görevi görüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Reçete mi bilmem de takımda birkaç yıldır süregelen bu ruhsuz havayı hangi oyuncular ve yöneticiler yaratıyorsa gitmeli. Ruh gelmeden bir şey değişmez. Dün daha 1-2 aydır takımda olan Valbuena kadar odaklanmış bir oyuncumuz daha yoktu.

Oyunculara gelirsem;

Şu Ozan takozu gerekiyorsa beleş gönderilsin. Gittiği takımda dünya yıldızı olsa da doğru karar olur.

Mehmet Topal bu takımda aklı başında bir teknik direktör olsa ancak yedek olur (olabilirse). İki yıldır aynı şeyi yazıyorum. Kafanızdaki Mehmet Topal uzun zamandır yok. Josef'ten daha iyi diyenlerin maç seyrettiğine falan inanmıyorum.

Hasan Ali ve Alper özverili olsalar da özellikle Hasan Ali yedek olması gereken bir oyuncu. Alper rakibe göre 11 çıkabilir ama yeri 10 numara olmamalı.

Şener sağ açıkta yedek olarak denensin daha faydalı olur. Savunma yönünü hangi antrenör öğrettiyse pek becerememiş.

Ahmethan mecburiyetten oynadı saydığım için bir şey demek istemiyorum ama 1. lig bile fazla kendisine maalesef.

Volkan'ın geçen sene yedek kalması gerekirdi olmadı. Bu sene de kalacak gibi durmuyor. Takımın ruhunu bozan oyuncuların başında geldiğini düşünüyorum (arkasından gelenler Mehmet ile Ozan diye düşünüyorum).

Hocam Ozan zaten topçu felan değil hala nasıl oynuyor cidden anlamıyorum.Aynı şekil Ahmethanda öyle.Benim korkum bu gençler birşey yapamıyor diye Elmasla Oğuz Kaana şans vermemeleri.Yanlış ata oynuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Kısa vadede bu takım organizasyonundan bir halt olmaz. Dirar vb. husunda fikirlerine katılıyorum.Sağ bekte çok güzel olurdu.Şu an Valbuena sakat,cezalı olsa potansiyel olarak Anadolu takımından farkın yok. Alanya'nın 2 beki bile senden iyi düşün.

Zira,Başakşehir gibi stabil ve oturmuş,Galatasaray gibi ligin en potansiyelli kadrosuna sahip,ayrıca aç ve ligi almaya kararlı,Bjk gibi ligin patronu aryık benim diyen,Trabzon gibi bu sene 50. yıl ayağına gerek saha içi gerek saha dışı masa oyunları ile zirveyi zorlayacak rakiplerin var.(en basiti ilk maçtaki 2 kırmızı verilmesi)

Takım oturacak,yok oyuncular alışacak bilmem neydi derken bir bakmışsın 8-10 puan fark olmuş,sonra sene boyu farkı azaltmaya uğraş.Sene içinde derbilerden yenilecek küsküleri ve psikolojik etkilerini saymıyorum bile.

Kendimizi kandırmayalım,lig bence bitti,sene başı Digitürküpeşin 900 liraya yenilettim peşin ödeyip,artık Premier lig,derbiler ve Gs maçlarını izleyeceğim.Gs çok keyif verdi bana.İnşallah Gs şampiyon olur.

Vallaha hocam haklısınız uzun yıllardır ilk defa böyle Anadolu seviyesinde kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum.Hasan Ali , Şener , Ozan , Alper , Ahmethan , stoper Topal şaka gibiya.Şu takımla nasıl şampiyonluğa oynarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Josef-Topal ikilisinden kurtulmak diyorum ben.İkiside gitsin.
    Bu adamlar oyunu tek taraflı oynadıkları için arada duvar görevi görüyorlar.

Hocam o konu zaten ayrı bir konu.Tüm Türkiye hatta sokaktaki çocuk bile Fenerbahçenin çift ön libero sevdasını bırakması gerektiğini söylerken Aykut bozmuyor.Topal - Souza olmasa Souza - Ozan oluyor Sonra gidiyon Göztepe , Vardarı yenemiyon 2 maçta 4 gol yiyon vs vs
  • quote:

quote:

Kısa vadede bu takım organizasyonundan bir halt olmaz. Dirar vb. husunda fikirlerine katılıyorum.Sağ bekte çok güzel olurdu.Şu an Valbuena sakat,cezalı olsa potansiyel olarak Anadolu takımından farkın yok. Alanya'nın 2 beki bile senden iyi düşün.

Vallaha hocam haklısınız uzun yıllardır ilk defa böyle Anadolu seviyesinde kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum.Hasan Ali , Şener , Ozan , Alper , Ahmethan , stoper Topal şaka gibiya.Şu takımla nasıl şampiyonluğa oynarsın..

Pazar günü 3 ya da 4 gol yeriz diye tahmin ediyorum Trabzon'dan.Rodallega,Burak,Olcay ve Catillo'lu kanatlar da tehlikeli Trabzon'da,Okay ve Kucka'lı,Bondonga'lı merkez orta sahayı zor geçeriz bence.Rakibin bekleri de savunmayı iyi yapar zaten Pareria ve Mas.Geriye şansa kalıyor işin.

Fenerbahçe'nin hayrı için mümkün olan en kısa sürede bu takım rezil yenilgiler almalı ve yıllar süren Azizbahçe tiyatrosu artık son bulmalı.

Taraftar sokağa dökülüp,olay çıkarıp radikal sosyal bir darbe ile Aziz'i ve avanelerini indirmeli bu kadar basit,geçmişinde Aziz olmayan hür ve bağımsız bireylerden oluşan aklı selim kişiler yönetmeli bu camiayı.

Yoksa olacak ne mi?

konuşuvsam yev yevinden oynav,Gs Malatyaya arava yolladı,şu oyuncu yazıhaneme geldi almadım,3 temmuz dik duvuş ,İstiklal Marşı Kapanış.

• quote:

quote:

quote:

Pazar günü 3 ya da 4 gol yeriz diye tahmin ediyorum Trabzon'dan.Rodallega,Burak,Olcay ve Catillo'lu kanatlar da tehlikeli Trabzon'da,Okay ve Kucka'lı,Bondonga'lı merkez orta sahayı zor geçeriz bence.Rakibin bekleri de savunmayı iyi yapar zaten Pareria ve Mas.Geriye şansa kalıyor işin.

Fenerbahçe'nin hayrı için mümkün olan en kısa sürede bu takım rezil yenilgiler almalı ve yıllar süren Azizbahçe tiyatrosu artık son bulmalı.

Taraftar sokağa dökülüp,olay çıkarıp radikal sosyal bir darbe ile Aziz'i ve avanelerini indirmeli bu kadar basit,geçmişinde Aziz olmayan hür ve bağımsız bireylerden oluşan aklı selim kişiler yönetmeli bu camiayı.

Yoksa olacak ne mi?

konuşuvsam yev yevinden oynav,Gs Malatyaya arava yolladı,şu oyuncu yazıhaneme geldi almadım,3 temmuz dik duvuş ,İstiklal Marşı Kapanış.

Hocam alemsinizya ama ne yazıkki yazdıklarınız gerçek..

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

KURTULUŞ REÇETESİ,

Sanki 3 senedir takımın başında Aykut vardı. Kendi antipatiniz yüzünden bütün sorunları da şu adama bağlamayın artık.
  • Ben size söyleyim arkadaşlar bu takım kadro olarak Gs Bjk ve Başakşehirin gerisinde. Trabzon ile denk gibi Td. farkı ile Trabzonun bizi geçmesini olası görüyürum.
    Büyük takımların puan kayıp ettikçe dağılma özelliğinide hesaba katarsak süpriz bir iki anadolu takımıda bizi geçecektir.
    Bu takım anca 5 . 6. olur. Gs Başakşehir Bjk'den herhangibirini geçerse bu başarıdır bu sene.
    Hiç kendisini yıpratmayın üzmeyin gerçekler acıdır. Bu sene 3 takımlı bir yarış olacak gibi geriden onları izler stres olmayız.
    Tüm taraftar tüm enerjisini Aziz Yıldırımı bu kulupten uzaklastırmak için kullanmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Ben size söyleyim arkadaşlar bu takım kadro olarak Gs Bjk ve Başakşehirin gerisinde. Trabzon ile denk gibi Td. farkı ile Trabzonun bizi geçmesini olası görüyürum.
    Büyük takımların puan kayıp ettikçe dağılma özelliğinide hesaba katarsak süpriz bir iki anadolu takımıda bizi geçecektir.
    Bu takım anca 5 . 6. olur. Gs Başakşehir Bjk'den herhangibirini geçerse bu başarıdır bu sene.
    Hiç kendisini yıpratmayın üzmeyin gerçekler acıdır. Bu sene 3 takımlı bir yarış olacak gibi geriden onları izler stres olmayız.
    Tüm taraftar tüm enerjisini Aziz Yıldırımı bu kulupten uzaklastırmak için kullanmalı.

Trabzon bile bizden kadro olarak üstün yapma Allah aşkına.Açıklayalım kabaca;

Rodellega,Burak,N'Doye forvet.

Castillo gibi bir patlayıcı.

Kucka gibi dengeli bir orta saha.Yazıcı ve Okay gibi gerçek anlamda ümit vaadeden gençler.

Parreira ve Mas gibi,Portekiz ve Arjantin milli takım deneyimli güven veren,iki yönlü oynayan stabil bekler.

Senin takımında ne var abicim,bir .ok yok anasını satayım.

• Aziz'in gitmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.