Şimdi Ara

Fenerbahçe idmanında büyük iddia!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersun Yanal, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Burak'ı falan bir tarafa bırakıp Drogba'ya dikkat edin. Onu tutma görevi de Alves'in" dedi. Alves'ten Yanal'a "Eğer Drogba gol atarsa size yemek ısmarlayıp saat alacağım. Ama bunu yapamazsa ben sizden bekliyorum" diye cevap geldi.

Habertürk

Haberin Tamamı:http://spor.haber7.com/fenerbahce/haber/1093017-fenerbahce-idmaninda-buyuk-iddia

Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu iddaa tutarmi:)

• Burak hat trick yapacak.
  • Ersun Yanal gibi bir hoca ya da değiştiriyorum Süper Lig'de herhangi bir hoca iki forvetten birine onu bırakın bunu tutun diyorsa biz bitmişiz arkadaş.
  • Burakı bırakın dememiştir inşallah bu bildiğin kibir ve rakibini küçümsemektir.Bunu sen ben diyebiliriz ama Fenerbahçe teknik direktörü dememeli.

İkincisi ise güzel bir şey oyuncu motive ve konsantre olacak demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O degil de Alves feci sacmalamis.
  • Drogba 2 gol atarsa 2 kere yemek ısmarlayıp 2 saat mi alacak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saydırıyosunuz buraka ama affetmez boş kaldiğinda
  • Adamlara bak yemek ısmarlamalar, yok gol atarsam şu sevinci yapayım diye özel idman yapmalar ...

• Insallah sadece Drogba'ya özel önlem almak gibi bir hataya düşmezler ki sanmıyorum.Burak gunünde olursa deler geçer bizi.

• Küçümsediği Burak gol atarsa yüzünü görmek isterim

• Sevindim bu habere.Umarım küçümseyerek çıkarlar maça yoksa zaten biz duman olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Adamlara bak yemek ısmarlamalar, yok gol atarsam şu sevinci yapayım diye özel idman yapmalar ...

Adgasjhdgas bu ne ya harbiden rahatsız herifler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Adamlara bak yemek ısmarlamalar, yok gol atarsam şu sevinci yapayım diye özel idman yapmalar ...

onlar devam etsinler rehavete kapılmaya bunlar bizim için guzel gelişmeler. Maç sonu belli olacak kimin son sevineceği.

• Güzel haber
  • Bence Ersun Yanal gibi modern bir T.D( basına yansıyanlardan ötürü böyle diyorum ) bu tarz saçma şeyler söylemez , yada söylediklerini abartmışlardır ..

Örneğin şunu demiştir , öndeki ikiliyi iyi tutun ama yoğunluğu Drogba'ya verin demiştir...

Şuan saygın medyamız av haftasında , kim ne derse desin içinden bir şeyleri cımbızlayıp koyuyorlar ...
  • konuda fenerbahçe=rocky'nin clubber lang maçından önceki hali gibi bi hava oluşmuş ersun hoca buna izin vermez karakteri bellidir.
  • O'nu tutma Bu'nu tut. Sanki mahalle maçına hazırlanıyor.
  • Bu gelismeler bizi iddaa acisindan iki bankoya yonlendiriyor:

Burak Gol Atar
    Macta Kirmizi Kart Olur (Alves)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.