Şimdi Ara

Fenerbahçe Hep Mağlup Başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene lig maçlarında tuhaf bir durum var, bu sene 20 maçımızda karşılıklı goller olmuş ve 20 maçın 16sında ilk golü yemiş yenik duruma düşmüş. kocamanın kontrollü ve defansif oyunu sayesinde büyük bir rezalet yaşadık,halen yaşıyoruz.

• avrupada ise gollü geçen 9 maçın 6'sında ilk golü yine fener yemiş
  • Evet bizim bu sene gol yemeden gol atamama gibi bir huyumuz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol olayı o zaten. Kontrollü olarak rakipten gol yiyip onlara " aha yenecez" düşüncesi verip rehavete kapılmalarını sağlıyoruz. Sonra ansızın gelişmeyen ataklarımızla gol bulup beraberliğin üstüne yatıyoruz.
  • onu bekliyorlar sonra yenilmeyelim bari diyip biraz oynuyorlar işte
  • Sorsan birde defansif oyun oynuyoruz
  • maglupta bitirirdiniz hakem olmasa ama hadi yine bi hakem kiyaği yapildi.. polemik icin söylemiyorum ben şahsen sevindim boylece bazi şeylerin üstü örtüldü yoksa aziz aykut biraz daha göze baticakti.. ama eşkişehir takiminin da hakkini yedi hakem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clyme

maglupta bitirirdiniz hakem olmasa ama hadi yine bi hakem kiyaği yapildi.. polemik icin söylemiyorum ben şahsen sevindim boylece bazi şeylerin üstü örtüldü yoksa aziz aykut biraz daha göze baticakti.. ama eşkişehir takiminin da hakkini yedi hakem

Maçtaki veya ligdeki kupadaki tek hakem hatası bu pozisyonmuş gibi pişirerek önümüze koymayın, ben yada bizde böyle olsun istemiyoruz ama hakem hataları fenerbahçeye olunca hemen atılıp tutuluyor.. çok derdiniz var birilerinin bize yardım ettiğine dair gidin ayaklanın tüm kulüpler bir olsun elektronik hakemler gelsin kenardan cizgi inceleme ekipleri vs. kurulsun saha ortası hakemiyle irtibatta olsun .. ama bunu isticek yürek kimsede yok çünkü herkes biliyor ki bugün rakip lehine olan hataların bazen 2 3 misli yarın kendi lehlerine oluyor..

Büyütmeye gerek yok ama bu dediklerimide anlamıcagın için neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyorum.

• Adam sevinmiş zaten finale çıkmanıza ama iyi dileklerini sunamamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Sorsan birde defansif oyun oynuyoruz

+ 1907
  • Fenerbahçe bu sezon hiçbir maçını büyük takımmış gibi oynayıp, bitiremedi. Bu hem mental hem teknik bir sorun. Hiçbir maçta rakibine biz bunları yenemeyiz dedirtemedi.”

- Mehmet Demirkol

*

Fenerbahçe'nin futbol özeti budur, her maça her takım ortak olabiliyor son dakikaya kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

quote:

Orijinalden alıntı: clyme

maglupta bitirirdiniz hakem olmasa ama hadi yine bi hakem kiyaği yapildi.. polemik icin söylemiyorum ben şahsen sevindim boylece bazi şeylerin üstü örtüldü yoksa aziz aykut biraz daha göze baticakti.. ama eşkişehir takiminin da hakkini yedi hakem

Maçtaki veya ligdeki kupadaki tek hakem hatası bu pozisyonmuş gibi pişirerek önümüze koymayın, ben yada bizde böyle olsun istemiyoruz ama hakem hataları fenerbahçeye olunca hemen atılıp tutuluyor.. çok derdiniz var birilerinin bize yardım ettiğine dair gidin ayaklanın tüm kulüpler bir olsun elektronik hakemler gelsin kenardan cizgi inceleme ekipleri vs. kurulsun saha ortası hakemiyle irtibatta olsun .. ama bunu isticek yürek kimsede yok çünkü herkes biliyor ki bugün rakip lehine olan hataların bazen 2 3 misli yarın kendi lehlerine oluyor..

Büyütmeye gerek yok ama bu dediklerimide anlamıcagın için neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyorum.

sen onu bunu birak müjdat finale ciktiniz onu kutlamlarina başla

• quote:

Orijinalden alıntı: Camilo Cienfuegos

Fenerbahçe bu sezon hiçbir maçını büyük takımmış gibi oynayıp, bitiremedi. Bu hem mental hem teknik bir sorun. Hiçbir maçta rakibine biz bunları yenemeyiz dedirtemedi.”

- Mehmet Demirkol

*

Fenerbahçe'nin futbol özeti budur, her maça her takım ortak olabiliyor son dakikaya kadar.

içerde oynadığı benfica maçı var, hakkını yemeyelim .. o futbollu tüm sezon oynasaydı fb şimdi herşey çok farklı olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: skenderbeu

quote:

Orijinalden alıntı: Camilo Cienfuegos

Fenerbahçe bu sezon hiçbir maçını büyük takımmış gibi oynayıp, bitiremedi. Bu hem mental hem teknik bir sorun. Hiçbir maçta rakibine biz bunları yenemeyiz dedirtemedi.”

- Mehmet Demirkol

*

içerde oynadığı benfica maçı var, hakkını yemeyelim .. o futbollu tüm sezon oynasaydı fb şimdi herşey çok farklı olurdu

Ligde böyle bir maç hatırlamıyorum ama içerdeki lazio ve benfica maçları çok iyiydi. Zaten bu sene sadece avrupada ilerleyişimiz heyecanlandırdı, lig çöp oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.