Şimdi Ara

Fenerbahçe forması ile beşiktaş tribününe ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyur gel misafirimiz ol , bir şey olmaz.
  • hiç onaylamadığım eylem...

değil bjk, gs, ts; ben Kadıköy'de bizim aramızda gaziantepspor, gençlerbirliği, beykozsor, bandırmaspor formaları, atkıları görmekten hoşlanmıyorum...

madem sempatin var, derbi maçı izlemek istiyorsun; ya sivil git veya hiç gitme...

rakibin formasını giyerek, atkısını takarak onların stadına gitme olayı bence daha da kötü. hiç anla(ya)madım...

(yorumum geneldir)
  • Sarılı t-shirt'le sakın gelme gs'li sanııp dalarlar filan
  • Kesinlikle giyme.Ts ve Antep maçları örnek alınmamalı.Tansiyonu çok yüksek bir maç.Fenerbahçe formasını bırak üstüne sarı tişört giysen bile risk altındasın.
  • Galatasaray 2-3 farkla yenerse eve gözü mor gitmekten kurtulamazsın
  • Gitmekten vazgeçersen biletini bana verebilirsin dostum. doğu ise çok makbule geçer. Gişe fiyatını öderim sana
  • BJK yenilirse serserinin biri sıkıntı yaratabilir, medyadaki 2-3 lafın dostluğuna güvenip gereksiz cesaretlenmelere gerek yok
  • Sivil git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ben şunu anlamıyorum, madem BJK maçına gideceksin neden FB forması giyiyorsun? Ben de çok gittim arkadaşlarla BJK maçına ama hiç GS forması giymedim, üstelik giyeyim mi diye sorma ihtiyacı bile duymadım. Neden millet bunu giyme veya sorma ihtiyacı duyuyor? Laf olsun diye mi?
  • Hocam sivil giyin git takimla alakasi yok nereye gidersin git risk altindasindir oraya gelen insanlari tanimiyorsun gösterise gerek yok sempatin varsa SAYGI duy ve siyah bir t-Shirt le git

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırak fb gs formasını bjk formalı olsan bile adamına denk geldin mi sıkıntı çıkıyor stadyumda..hem de durup dururken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viskozite*

BJK yenilirse serserinin biri sıkıntı yaratabilir, medyadaki 2-3 lafın dostluğuna güvenip gereksiz cesaretlenmelere gerek yok

Katılmamak elde değil,ortalığı karıştırmak isteyen elbette olacaktır.
  • arkadaşlar bjk-gs maçına değildi sorum , normal lig maçına demek istemiştim , beşiktaş-çaykuru rizespor maçına mesela... Neden forma giyiyorum , çünkü bazı şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorum.Ben korkarım giymem , sen korkarsın giyip kadıkoye gelmessin nereye kadar ? gezi olayları belkide bu dostlugun başlangıcı olur.. Stadada sukunetimi korurum hatta eminim orda milletle kanka bile olurum asabi biri değilimdir güler yüzlü biriyimdir.
  • Dostum hiç bulaşma.Bin bir türlü insan var dünyada.Değişiğin birisine denk gelirsen ortalık karışır.
  • Bende gittim ts maçına olimpiyata gs'lı olduğumu gayet muhabbet arasında söyledim etraftakiler ilk baktı da ses eden olmadı tabi,destek amacıyla orda olduğum belliydi.
    Forma giyme bence,bende giymedim. Fazla sorun olmaz yine ama formanı çıkartırlar en fazla,gerek yok.
  • Kaybedersek Millet vurmaya başlarsa bende vururum acımam yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

şikayet ettim mesajı harbiden birşey çıkmadı.

n'oldu ki hocam?

• Madem Beşiktaş'a değil, Çarşı'ya sempatin var, kartal yuvasından çarşı ürünü al giy, öyle git. Açıkçası ben FB formalı birini görmek istemem. gsliler bik bik ötüyor FBJK diye. Öyle bir şey yok. 2004 yılında yapılanları ben unutmadım.
  • Locadan izlersen sorun çıkmaz bence gitmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

şikayet ettim mesajı harbiden birşey çıkmadı.

n'oldu ki hocam?

FBJK yazdı. bunu koyunca ceza almam dedi.şikayet ettim almadı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.