Şimdi Ara

Fenerbahçe-Eskişehirspor . Sizin İlk 11'iniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 3 hafta kala hayati bir maça çıkacak Fenerbahçe . Sizin tercih ettiğiniz 11 nasıl . Zaten sakatımız yok . Meraktan soruyorum . Bence ;

1-Volkan
    77-Gökhan----2-Lugano----15-Bekir----27-Santos

66-Mehmet---5-Emre---21-Selçuk----20-Özer

---------10-Alex
    ----------------------39-Gökhan Ünal

Böylesine bir maçta formsuz Guiza kesinlikle yedek oturmalı onun yerine daha iyi adam eksiltebilen Daha çevik Gökhan Ünal oynamalı diye düşünüyorum .
    Sizin kadroları bekliyorum .

• Kadro iyi. Bekir yerine Bilica olabilir. Lugano & Bilica bilmemkaç hafta gol yedirtmedi, yabana atmamak lazım.
  • Hasanovic123'in Yukarıdaki kadrosuna katılıyorum, Guiza yedek oturturmalı.Gökhan yerine Semihte oynatılabilir.
  • Guiza yerine Gökhan olsa hem Bjk hem Kasımpaşa maçlarımız çok daha rahat geçecekti.İki maçta da çok kritik dklarda boş kaleye kaçırdı Guiza.
    Daum kesinlikle Gökhan'ı oynatmalı ama ne hikmetse oynatmıyor.
    Bekir'in bu hafta ilk 11 oynama ihtimali varmış galiba.Eskişehir Kasımpaşa'ya nazaran daha ciddi kontra ataklar yapıyor ama dikkat etmek lazım.
    Onun dışında kadroya bir ekleme yapmıyorum kazanan takımı bozmayacaksın.
  • Bekir-Bilica tercihinde Bekir'den yanayım ama Bekir'de çok sağlam bir topçu değil, Bilica ise sürekli oynadığı için belli bir formda. Forvete ise Gökhan'ı koyarım, gerisi Kasımpaşa maçındaki diziliş gibi.
  • Alex - G.Ünal

Özer - Emre - Selçuk - M.Topuz

Santos - Lugano - Bilica - Gökhan

Volkan
  • fb bu maçı zarzor 2-1 alacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İvesa
    Koray Nadarevic Elsaka Volkan
    Aydın Alper Doğa Sezer
    Ümit Adem

Puan alabilirmiyiz cook zor deplasman fobimiz ve Fb nin hedefi belli fakat güzel ve mücadele dolu bir karsılasma olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.