Böylesine bir maçta formsuz Guiza kesinlikle yedek oturmalı onun yerine daha iyi adam eksiltebilen Daha çevik Gökhan Ünal oynamalı diye düşünüyorum . Sizin kadroları bekliyorum .
Kadro iyi. Bekir yerine Bilica olabilir. Lugano & Bilica bilmemkaç hafta gol yedirtmedi, yabana atmamak lazım.
Hasanovic123'in Yukarıdaki kadrosuna katılıyorum, Guiza yedek oturturmalı.Gökhan yerine Semihte oynatılabilir.
Guiza yerine Gökhan olsa hem Bjk hem Kasımpaşa maçlarımız çok daha rahat geçecekti.İki maçta da çok kritik dklarda boş kaleye kaçırdı Guiza. Daum kesinlikle Gökhan'ı oynatmalı ama ne hikmetse oynatmıyor. Bekir'in bu hafta ilk 11 oynama ihtimali varmış galiba.Eskişehir Kasımpaşa'ya nazaran daha ciddi kontra ataklar yapıyor ama dikkat etmek lazım. Onun dışında kadroya bir ekleme yapmıyorum kazanan takımı bozmayacaksın.
Bekir-Bilica tercihinde Bekir'den yanayım ama Bekir'de çok sağlam bir topçu değil, Bilica ise sürekli oynadığı için belli bir formda. Forvete ise Gökhan'ı koyarım, gerisi Kasımpaşa maçındaki diziliş gibi.