Şimdi Ara

Fenerbahçe erken gol bulabilirse farka gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberlerden izlediğim kadarıyla Sneijder ilk dönemi kapatmış.Muslera'nın ayağında kırık tespit edilmiş.Bu ikisi olmazsa ben farka gidebileceğimizi düşünüyorum.Çünkü;

Muslera zaten kalitesi belli olan bir kaleci.Kuyt şutunu nasıl kurtardığını biliyoruz.Onun yerine Aykut,Ufuk falan olsaydı goldü bence.

Sneijder formunu yeni yeni yakalamaya başlamışken tehlikeli olurdu.İlk dönemi kapattığı söyleniyor.

Eğer bunlar olmazsa Fenerbahçe erken gol bulabilirse maç farka gidebilir diye düşünüyorum.

• Katılıyorum
  • Derbilerde skoru kestirmek çok zordur. 6-0'lık maçta da GS favoriydi, 5-1 lik kupa maçında da FB favoriydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

Derbilerde skoru kestirmek çok zordur. 6-0'lık maçta da GS favoriydi, 5-1 lik kupa maçında da FB favoriydi

Evet belli olmaz ama Muslera olmazsa gerçekten baya favori oluruz.
  • İlk önce bursayı yenelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_1907

İlk önce bursayı yenelim

Daum ayarlar birşeyler.
  • Kadıköy'de bir derbi varsa hele ki şu durumda favori her zaman Fenerbahçe olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kadıköy'de bir derbi varsa hele ki şu durumda favori her zaman Fenerbahçe olur.

Favorinin zaten Fenerbahçe olduğunu biliyorum daha fazla favori olur.Dediğimi anlamışsındır umarım.
  • Bütün ibreler bizi gösteriyor ama bunlar maçın derbi olduğunu değiştirmez,bugunkü bursa maçını sakatsız ve Cezasız galip atlatabilelim sonra düşünürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminati Çaycısı

quote:

Kadıköy'de bir derbi varsa hele ki şu durumda favori her zaman Fenerbahçe olur.

Favorinin zaten Fenerbahçe olduğunu biliyorum daha fazla favori olur.Dediğimi anlamışsındır umarım.

Hocam anladım tabiikide ben sadece net favori olduğumuzu belirttim ama farka gitme olayını kestirmek zor onu belirttim sadece kusura bakma

• quote:

Derbilerde skoru kestirmek çok zordur. 6-0'lık maçta da GS favoriydi, 5-1 lik kupa maçında da FB favoriydi

Biz son yıllara kadar kupa finallerini berbat oynuyorduk,finallerde kaybettiğimiz kupanın haddi hesabı yok,biz favori felan değildik o maçta
  • 2-2'lik maçta da erken bulmuştuk golü hatta 2 golü bulmuştuk ilk yarı da ama sonuç ne oldu gördük, büyük konuşmamak gerek.
  • quote:

quote:

Biz son yıllara kadar kupa finallerini berbat oynuyorduk,finallerde kaybettiğimiz kupanın haddi hesabı yok,biz favori felan değildik o maçta

Hatırladığım kadarıyla o maçta favoriydik biz, hatta ligde çok iyi gidiyorduk yanlış mı hatırladım acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

2-2'lik maçta da erken bulmuştuk golü hatta 2 golü bulmuştuk ilk yarı da ama sonuç ne oldu gördük, büyük konuşmamak gerek.

Aykut Hoca takımı geri çekmeseydi belki de daha farklı kazanacaktık o maçı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

2-2'lik maçta da erken bulmuştuk golü hatta 2 golü bulmuştuk ilk yarı da ama sonuç ne oldu gördük, büyük konuşmamak gerek.

Aykut Hoca takımı geri çekmeseydi belki de daha farklı kazanacaktık o maçı.

Halamında bıyığı olsaydı amcam olurdu
  • quote:

quote:

quote:

Hatırladığım kadarıyla o maçta favoriydik biz, hatta ligde çok iyi gidiyorduk yanlış mı hatırladım acaba.

Ligde iyi gidiyorduk ama biz hiçbir kupa finalinde favori değildik son yıllara kadar,favoriler o kadar final oynayıp hepsini kaybetmez yanlışmıyım

• Fark olacağını sanmıyorum, yenersiniz ancak en fazla 1 fark ya da 2 fark fazlası olmaz, ayrıca Muslera riske atılırsa büyük ihtimal oynar parmak kırığı 10 günde iyileşen durumdur.
    Sneijder için birşey diyemem bugün belli olacakmış ancak Kopenhag maçını kesin kaçırır diye düşünüyorum Fenerbahçe belli değil.

Muslera Sneijder olsa da olmasa da fark olmayacaktır ancak yeneceğiniz bir gerçektir.
  • Ya arkadaşlar fark felan konularına ne gerek var allah aşkına.ilk bir kaç mesaj düzgün olacak sonra başlayacak he he, hede hödöler.

•  Fenerbahçe erken gol bulabilirse farka gider
  • Sneijder ilk devreyi kapamadı sakatlığı çok ciddi değil.Muslera kopenhag maçında olmayacak ama fener maçında saha da olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.