Şimdi Ara

Fenerbahçe'den İktidara ve Yandaşlara Savaş!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapılacak olan olağanüstü kongrede başta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, ve ona yakınlığıyla bilinen Ülker Grubu'nun kongre üyeliklerinin iptali (ihracı) için oylama yapılacağı bildirildi. Bilindiği üzere basketbol branşındaki dev ortaklıkla Fenerbahçe Ülker olarak bilinen basketbol takımı için ortaklığın tek taraflı fesih işlemlerinin en yakın zamanda gerçekleştirerek yoluna tek başına, Fenerbahçe olarak devam etmesi istenildiği ciddi ciddi dillendirilmektedir.Ayrıca bayan voleybol takımıda aynı şekilde gelecek sezondan itibaren sadece Fenerbahçe ismi adı altında mücadele edecektir.

12.adam

Bunlar sanırım ciddi,ülker ile tüm sponsorlukların fesih edileceği ve üyelikten ihrac edilecekleri konuşuluyor, başta erdoğan tabiki..ozaman ne avea kalacak ne ülker ne acıbadem..çok zor günler geçireceğiz.

"I am Daenerys Stormborn, I will take what's mine with Fire and Blood"
    ITU CE || LoL TR: FB Daenerys || Game of Thrones•Friends•HIMYM•Doctor Who•TBBT•Scrubs•Vikings•Dexter•Arrow•Spartacus•The Office•Modern Family•Black Sails || FCBarcelona-Adanaspor
  • valla bende akıl sır erdiremedim,dün haseki hastanesindeki mini yönetim zirvesinden sonra bunların çıkması hayra alamet değil..muhtemelen aziz yıldırımın isteğidir.
  • Fenerbahçe iktidara zaten yandaş.
  • hatayı yanlış yerde aramış olurlar.Hem bu bir İddiadır bence.Bu günlerde gazetelerde türlü türlü paranoya haberler üretiyorlar.Ortada bir Suç varsa öncelikle sorumlular bulunup cezalandırılmalı.Nerden nereye Ülkeride kattınız işin içine.

Futbolda şike ile ilgili bir şeyler olmuş ve tutuklanma/gözaltı/küme düşürme/puan cezası vs olaylar olabilir. Hırs yapıp sağa sola sataşmaya gerek yok. Allah aşkınıza fb kimdir ? tek fb değil bjk gs kimdir ? o kadar abarttınız ki devletten büyük görmeye başladınız.

uzun lafın kısası bu gidişatı sürdürürseniz boş yere kendinize düşman edinirsiniz ve gittikçe küçülmeye doğru başlarsınız. osmanlı da büyüdü büyüdü büyüdü ama malesef bir noktadan sonra iç karışıklıklar vs derken geri küçüldü. sizde ayağınızı denk basın. kim harbiden şike vs işlerine girdiyse ceza almalıdır diyebilmelisiniz. yok savcı gs li yok bunlar bjk li yok bu da şike yapmıştı vs ayaklarına yatmayın boş yere. adalet er ya da geç yerini bulacaktır emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightF0RFreedom -- 8 Temmuz 2011; 16:09:54 >

basketbol takımını her ne kadar çok sevsem de, böyle takım olmaz olsun. feshedilene kadar izlemiyorum
  • arkadaşlar kesin olarak fesih edilecek diye herkez konuşuyor..bugünkü basın toplantısında bunun sinyalleri verilecek sanırım.. ali koç bile bu durumdan rahatsızsa bunun ardında başka şeylerin aranması çok doğal..koskoca koç grubu mensubu çıkıp diyorsa daha yeni başlıyoruz diye ben bu söze itibar ederim arkadaş.17 takımın sessiz kalmasıda pek hayırlı değil,SEZON BOYUNCA ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDINIZ,AMA ŞİMDİ HEPİNİZE BİRDEN NEDENSE KAL GELDİ..kimden emir aldılar acaba demirörenin villasında buluşup,bjk,gs,antep,trabzon aydınları ortaya attı..bu isim nerden ortaya çıktı,fenerbahçe düşmanı sayabileceğimiz kişiler her fırsatta federasyon fenerli hakem kurulu fenerli diye isyan edenler neden fenerli aydınları destekleme kararı aldı çok merak ediyorum..ÇÜNKÜ OPERASYON OLACAĞINI BİZ HARİÇ HERKEZ BİLİYORDU,AZİZ DEMİYORMUYDU BENDEN SONRA GELECEK BAŞKAN AYDINLAR DİYE..aydınları tff başkanı yapıp fenerden koparmayı başardılar.kimse demesin hayal kurmayın diye bize yapılan bu pisliğin içinde bazıları başrol oynadı

•  Fenerbahçe'den İktidara ve Yandaşlara Savaş!!

Orijinalden alıntı: -quaresma-

onu oraya astıranların........ bu olay yüz karasıdır..

Bir de utanmadan iktidar Fenerbahçe'yandaş demiş.Pabucumun yandaşı.
  • bu fenerlileri elite zengin bilirdik ama bunla bilgili mantıklı insanlar olmuyormuş cidden %80 i 90 nı cahil neredeyse, kendileri hükümete yakındı kendileri gitti hükümete öpe koklaşa pozlar verdiler alex gitti aziz gitti, basket takımı ülkerden sonra daha da sıçradı

şimdi şikeyi sindiremedikleri için bu denli bi çığrtkanlık yapmak kadar saçma rezil bişey olamaz heralde, yok erdoğanın üyelik iptali ülkerle fesh edilme bilmem ne

bence bu fenerin yönetiminde ki kişileri hemen postalicaksın sırf onları değil, böyle taraftarları maçlara bile almicaksın

•  Fenerbahçe'den İktidara ve Yandaşlara Savaş!!
    kamuoyundan çok daha büyük bir olayı sakladıklarını ve gündemi değiştirmek için yapılmış olduğunu düşünüyorum.
    mazerete bak 8 aydır takip ediliyordumuşmuşda lig bitince hemen niye başlatmadınız operasyonu,yada seçimlerden önce.

apo açıklama yaptı
    iyi okuyun satır aralarını
    çok daha büyük olayları gizliyorlar bu operasyonla.

haa
    bu arada türkiyede şike varmı
    var

ülkede herşey bozukken futbol temiz kalabilirmiydi yıllardır.

Orijinalden alıntı: -quaresma-

Kendileri kaşındılar... Alın size Recep tayyip erdoğan, iktidar yalakası olan takım şimdi iktidara rest çekiyor. Ki,msiniz siz ya devlet misiniz? Böcek gibi ezilecek o şikeye karışanlar.

Her şey ortada.Siz kendinizi çok iyi biliyorsunuz aslında.

şampiyonluğu kaçırmak sana çok pis dokunmuş

9 puan averaj verip böyle şampiyon oluruz işte...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.