Şimdi Ara

Fenerbahçe den Açıklama (Kaptan Hakkında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=42721

Akşam akşam iyi sövdüm bunu yazana. Şu Baroniye bile neler yazmışlarhttp://www.fenerbahce.org/futbola/detay.asp?ContentID=41283

Yok böyle birşey ya.Utandım yemin ederim.Zaten maçları izlemiyordum şu yönetim değişene kadar da izlemem

• Alex gibi bir adama bu yapılmamalıydı bence galatasaraylısı fenerbahçelisi beşitaşlısı tarbzolusu renkli renksiz herkes sevdi alexi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkokul çocuğuna yazdırsan buna benzer şeyleri yazardı herhalde. Koca kulüp çapsızların elinde ne hallere düştü yazıklar olsun.
  • Aziz yıldırım varken ne bekliyordunuz ki
  • Bana sorsalar Alex jübile yapacakmış bi GS li olarak ne söylemek istersin diye, Fener in sitesinin yaptığı gibi kestirip atamam, resmen zorunda oldukları için iki satır yazı yazmış adamlar. Hakkaten bu adam sadece FB nin değil, çoğu Türk futbolseverin gönlünde taht kurmuş bi adamdır ve eminim ki başkan klübü bırakınca hakettiği şekilde klüp tarafından onore edilecektir.
  • Artık azizin yaptıkları o kadar normal geliyor ki bana ne şaşırdım, ne de üzüldüm. Bu Aziz kadar yüzsüz, yalancı ve megaloman sadece 1 kişi daha gördüm hayatım boyunca. Şansa bak ki ikisi de canım kadar sevdiğim şeylerin yöneticisi.
  • bu adamın gittiği gün kurtuluş günümüz olucak
  • Alex haketti beyler.

10 yıl sırtında taşıdı takımı bilmem kaç yüz gol attı kaç yüz asist yaptı.
  • İşte bunlar hep Aziz efendinin de heykelini dikmedik diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar samimiyetten ve zoraki yapılmış bir açıklama görmedim. Kendini ilgilendirmeyen konularda bile sayfalarca açıklama yapan yönetimin, takım tarihinin en iyi futbolcularından birinin futbola veda etmesine böylesi bir açıklama yapması, Fenerbahçe tarihine ihanettir. Gerçi sudan sebeplerle Alex'i gönderen yönetimin, Alex hakkında daha iyi, daha samimi ve onun hakkını veren bir açıklama yapması da hayalperestlik olurdu. Fenerbahçe tarihinin en iyi futbolcularından birine yapılan bu muamele inanıyorum ki taraflı tarafsız herkesi üzmüştür, yazık...
  • Düzeltme; "Bu kadar samimiyetten uzak ve zoraki yapılmış bir açıklama görmedim" şeklinde olacaktı cümle.
  • tam başlığı ben açacaktım, tam bir nankörlük arkadaş...
    NANKÖRLÜK
  • Gerçekten ayıp...Şu adama böylemi açıklama olur ? Aziz sevmeyebilir ama taraftar seviyor, kulüpte bizim kulübümüz..Aziz Yıldırım ın değil

Alex gibi adama çok daha iyi bir mesaj yayınlanmalıydı

Aziz Yıldırım gidince yeni yönetim ilk olarak Alex e gereken değeri iade etmeli..Kulüptede görev vermeli. Acaip puan toplarlar
  • Kırk yılın düşmanı için açıklama yapılıyor sanki.. Sen gittiğin gün Alex o kapıdan içeriye girecek Aziz. Bu kulüpten gittiğin günü iple değil halatla çekiyorum.
  • bu açıklama fenerbahçenin değil azizin açıklaması.
    herkesin bildiği gibi stad,kulüp,site,televizyon her şey onun malı.
  • şu aziz denilen adamı mülteciler ile birlikte afrıkaya göndereceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.