Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Yeni Teknik Direktör (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
2
Favori
2.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradan devam edelim tartışmalarımıza, her yeni gelişme için başlık açmaya gerek yok, konu altına yazabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Marcelo Bielsa diyerek olay mahallinden uzaklaşıyorum.
  • İçimden bir ses Löw diyor lan.
  • ah aykut hocam ah bugünleri de mi göreceydik yerine gelen adama bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle yorumlarınızı yapmadan önce kişileri bi araştırın '' lan bunun ne başarısı var, bu anadolu hocası , attan inip eşege bindik vs vs '' diye yorum yapmayın . önce araştırın sonra yorum yapın . yaşınız küçük hatırlamıyor bile olsanız internet elinizin altında araştırın
  • Her kim gelirse gelsin daha ilk günden yerin dibine sokan bir zihniyet istemiyorum. Kulüpte artık bi bütünlük olsun. Her yorumunda Klöpp Dortmund falan fistan çekenler gelip de o başarısız olur bu yetersiz demesin. Gereken destek bi verilsin.
  • Sen tam bir reyizsin!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH'NİN YILDIZ TEKNİK TAKINTISI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

İçimden bir ses Löw diyor lan.

Löw gelirse mesajı alıntıla tatlı ismarlayayim

Löw,Bielsa hatta Capellodan biri olabilirdi kimsenin laf etmeyeceği kişi olarak.

Ersun hocada fena iş yapmaz ama yönetime kurban gidebilir.

• Löw'ürt bizi baskan

• Umarım Löw Gelmez

• Oh sonunda şu konu kirliliğine karşı bir adım geldi. Bıktım şu olağanüstü durumlarda 20 yeni konu açılmasından.

Ersun Yanal olacak büyük ihtimalle. Gelsin görelim. Bir beklentim yok zaten.
  • ben kesin bir duyum aldım.
    hector cuper bitmiş diyorlar.
    alt yazı girebiliriz.
  • Ersun Yanal gelecek, dertler bitecek!
  • Gönül isterdi ki Löwler, Moular, Capellolar, Benitezler, Magathlar gelsin. Elden gelen bir şey yok. Fenerbahçemiz için hayırlısı neyse o olur inşallah.

• iyice anadolu takımına dönücez, umarım yabancı bi hoca gelir.
  •  Fenerbahçe'de Yeni Teknik Direktör (ANA KONU)
  • Radyospor ‏@radyosporcom 16 dk
    Ümit Özat: Fenerbahçe, Teknik Direktör Löw'e de teklif götürdü. Alman hocadan yanıt bekliyor. /Radyospor
  • ersun yanal %99 bitti arkadaşlar hayırlı olsun .
    kimse bu dakikadan sonra köstek olmasın . ersun yanal kötü bir hoca değil ha keşke löwler morinyolar van gaaller capellolar gelseydi ama onları getirmek çok zor . şuan neden açıklanmadıgına gelirsek , yönetim kuruluna sunması gerekiyor oylama yapılması gerekiyor diye biliyorum .
    bu arada ersun yanaldan biraz bahsetmek gerekir . kariyeri öyle kötü bir hoca değildir. ligin ilk yarısı süper ikinci yarısı kötü laflarıda safsatadır bana göre eger öyle olsa tüm sezonlarda böyle olur takımda 16-17 futbolcu ile ilk yarı ligde kalmayı garantilemiş taımın ikinci yarısı ilk yarısına göre düşüş olması normal . herneyse
    02-03 sezonunda ligde gençlerbirliği ile 66 puanla 3. sırada bitirdi . biz ise 51 puanda 6. bitirmiştik
    03-04 sezonunda ise ligi 10. sırada bitirmiş olsa bile bu sezon gençlerbirliği ile uefda çeyrek final oynattı . siperting lizbon ,parma , blackburn rovers takımlarını eledi . valenciayı ankarada 1-0 yendi deplasmanda ise normal süresi 1-0 yenildi uzatmalarda elendi . o sezon valencia kupayı aldı . ve valenciyı o sezon yenen tek takım gençlerbirliği idi.
    keşke löw capello vs vs vs gelse ama gelenede sahip çıkmak gerek..........

• hocam peki ofansif orta saha transferi için yabancı getirmek zorlaşacak o zaman, nuri şahin in gelme ihtimali var mı ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.