Başta Aziz Yıldırım olmak üzere Sarı-Lacivertliler’in tepkisini çeken Deivid, Palmeiras’la prensipte anlaştı.
Deivid ülkesine dönüyor. Haberturk'ün haberine göre bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen ve başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere Sarı-Lacivertliler'in tepkisini çeken Deivid, Palmeiras'la prensipte anlaştı. Tecrübeli futbolcunun bu durumu Sarı- Lacivertli yöneticilere de bildirdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve yönetiminin Deivid'in gitmesine sıcak baktığı ifade edildi. Sambacının en kısa sürede İstanbul'daki eşyalarını da toplayarak Brezilya'ya götüreceği kaydedildi.
Gerçekleşmesi muhtemel bir transfer haberi ama bu adamı neredeyse hiçbir zaman Güiza gibi santrfor oynatmadılar. Birkaç defa oynatılmış olabilir ama Güiza'ya verdileri şansın yarısını Deivid'e verselerdi bu adam gol kralı olurdu.
büyük ihtimal doğrudur, o kulüp olmazsa başka bir kulüp olacaktır. gideceğini ben de duymuştum, sırada Deniz Barış ve Ali Bilgin var.
quote:
Orijinalden alıntı: the_Legend..
büyük ihtimal doğrudur, o kulüp olmazsa başka bir kulüp olacaktır. gideceğini ben de duymuştum, sırada Deniz Barış ve Ali Bilgin var.
Ve Bilica.
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
quote:
Orijinalden alıntı: the_Legend..
Ve Bilica.
ben de isterim ama pek sanmıyorum, umarım olur ama.
Verdiği emekler,attığı goller yaşattığı sevinçler için teşekkür ederiz... Yolu açık olsun.
Takimda hala en cok sevdigim 3 oyuncudan biri,yeni klubunde basarilar
İşe yaramayan bir futbolcuydu yeni klubunde başarılar. İnşallah Alex, Baroni ve Bilica'da giderler
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
Verdiği emekler,attığı goller yaşattığı sevinçler için teşekkür ederiz... Yolu açık olsun.
çok trajik olaylar yaşadı, ayağı kırıldı, ondan bi gün sonra annesini kaybetti. aslında yine de iyi toparlandı şu son haftalardaki performansı çok da kötü değildi. ama Fenerbahçe için pek yeterli olduğu söylenemez. ama ondan öncekilerde bu yaşadığı olayların etkisi büyüktü diye düşünüyorum, özellikle çok kilo alması onu epey etkiledi.
Ayağı kırılmasaydı daha neler neler yapabilirdi.Yolu açık olsun.Yanında Bilica, Baroni'yi de götürür inşallah.
Aslinda keske CL performansindan sonra satabilseydik.
Yolu açık olsun,verdiği emekler için çok teşekkürler.
guiza gibi çam ağacını her maç ilk 11 çıkartıp 2 sezon önce avrupada harikalar yaratan adamı kenarda oturtursan ne performansı? bazılarının kafası mı güzel şu foruma yazmadan önce içiyorlar mı anlamıyorumki, oldu olacak semih de formsuz o da gitsin deyin tam olsun, bu kadar olmaz gerçekten, adam rüyasında mı performans göstericekti? bu kafalara bu başkan çok bile
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
guiza gibi çam ağacını her maç ilk 11 çıkartıp 2 sezon önce avrupada harikalar yaratan adamı kenarda oturtursan ne performansı? bazılarının kafası mı güzel şu foruma yazmadan önce içiyorlar mı anlamıyorumki, oldu olacak semih de formsuz o da gitsin deyin tam olsun, bu kadar olmaz gerçekten, adam rüyasında mı performans göstericekti? bu kafalara bu başkan çok bile
İnsanlar hak ettikleri şekilde yönetilirler, bizim gibi birkaç bu durumdan bıkmış olan da ızdırabını çeker.
İlk sezon saç, baş yoldurmtmuştu. Bu adamı nasıl almışlar diyorduk. Ama sonra toparlandı ve takımın yıldızı oldu. Daha sonra yaşadığı sakatşlık sonra biraz da tedirginlikle oynadı. Çok iyi hatırlıyordum, topa koşmuyor, mücadeleye girmiyor diye kızıyordum. Bu sezon ise neredeyse hiç şans bulamadı. Guiza'yı satmak isteyen yönetim takımı (Deivid ve özellikle de Semih'i) resmen harcadı. Yönetimin yanlışlarından dönmesi dileğiyle. Teşekkürler Deivid.
Eğer gidersen, seni füzelerinle, attığın gollerden sonra döktüğün gözyaşları ile, Inter'e attığın vole ile hatırlayacağız Deivid.
yolun acik olsun deivid sorumluluk alabilecek bir oyuncuydu ama yeteri kadar sans verilmedi bu sezon sakatliktan yeni cikip galatasaraya attigi golu ve chelsea macindaki fuzesini unutamam
Oooo kelepir adam Hemen Gs' a alalım.
Şanssızlıklardan yakasını kurtaramadı doğrusu.Gökhan gönül'le beraber sağ kanatta harika işler yapmışlardı,olmadık sakatlığına kadar.Haber doğruysa yeni takımında,şans yüzüne güler umarım ki.
İnter'e attığı golle hatırlayacağım hep kendisini:)
Semih ile Deivid harcandı kimse kusura bakmasın. İkisinin de kumaşı belliydi Aziz Yıldırım'ın Güiza takıntısı, Daum'un da Mehmet Topuz takıntısı bu iki oyuncuyu bitirdi.