Şimdi Ara

Fenerbahçe Bölümü Adminini Seçiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
13.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gs bölümüne girin bakın. Rakip takım taraftarlarının yazdıklarına. Akıllarına geleni yazıyorlar. Maşallah sınır yok. Ve bir şey de olmuyor

Ama Allah vere de fener bölümünde 2 yorum yazın. Abooooooo anında en az 15 günlük bölüm bani.hatta bazen direk ban.

Misal ben 2 yorum yazdım şimdi bekliyorum acaba kaç günlük bölüm bani yiyecegim diye. Hatta bu.mesaj bile yeterli.

Demem o ki. Bence komple fener bölümünü kapatsınlar. Rahat ederiz. Zaten k3ndi bölümlerinden çok başka bölümlere yazıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi fikrim Spider-Man olabilir. Konuyu da iyi yönetiyor zaten. Ayrıca Ed Wood’da olabilir. Yorumları güzel, düzgündür ve onun dışında yeterince objektiftir.

Steven Wilson’da aklıma gelen bir diğer isim ayrıca o da olabilir.

• En fanatik,en sinirli kim varsa onu seçin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

En fanatik,en sinirli kim varsa onu seçin:)
    Zaten var var yeterince. Bak misal skor tahmini konusu açılmış. Şunu yazdım

Hakemler + var hakemleri + feneraasyon + fener
    Vs
    Galatasaray

Şimdi şu tabloya bakınca sonucu tahmin etmek zor.

Kural ihlaliymis. Sildi hemen. Üstüne ceza da yoldadır

• Bu yazdığınız tahrik edici mesaj niteliği taşıdığından direkt ceza sebebi yalnız, ortada garip bir şey yok

• Bir aralar bölüm yöneticiliği yapmıştım.

Aday olayım mı ?
  • Geçen hafta bir üyeye Türkçe terksin sanırım dediğim için 1 hafta ban yedim. Admine küfüre bile 4 gün ceza verilirken cezamın absürd olduğunu söyledim. Bana küfürün cezasının 7 günden, hakaretin 4 günden basladığı söyledi. Sonuç ortada. 2 gün önce kısaltmalı küfreden adam ceza almamış aynı küfürü bugün de ediyor.

Bu bugünki:
    Fenerbahçe Bölümü Adminini Seçiyor

Bu da ilk mesajı:

Beşiktaş bölümünde şuna ceza verilmiyor, GS bölümünde admin gelip şunu bunu yazmayın bir daha yoksa ceza vereceğim diye uyarıyor, FB bölümü admini ilk fırsatta ban atmak için yer arıyor.

Edit: LorneMalvo nickli sürekli bizim konuya uğrayan GSlilerden birinin mesajını SS almıştım. Bugün hala konuya yazabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 22 Eylül 2019; 0:23:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Zaten var var yeterince. Bak misal skor tahmini konusu açılmış. Şunu yazdım

Hakemler + var hakemleri + feneraasyon + fener
    Vs
    Galatasaray

Şimdi şu tabloya bakınca sonucu tahmin etmek zor.

Kural ihlaliymis. Sildi hemen. Üstüne ceza da yoldadır

Alıntıları Göster
    İşte Fb moderasyon konusunu bile,bunlarla bulandırabiliyorsanız,az bile diyorum bende zaten:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Bu yazdığınız tahrik edici mesaj niteliği taşıdığından direkt ceza sebebi yalnız, ortada garip bir şey yok
    Tahrik edici?

Kimi?

Şimdi ben eğer admin olsam ve şu dediginiz şey olsa tüm fenerlileri banlarım. Eger tahrik edici diyerek her söylenen ceza verilecekse benden kral admin olmaz.

Ha ceza verilecek kesin. Ondan şüphem yok ama nedense bu furya özellikle fenerli adminler de var. Taraftarlıktan çıkamıyorlar. Ondan zaten zırt pırt değişiyor bence. Ben olsam topunu adminlikten atarim yakında kullanıcı bırakmayacaklar. Her şeye ceza ceza nereye kadar

• Lord Joker ve Spider Man nickli arkadaşları destekliyorum.

Edit: Bahsettiğim kişiler aday mıdır değil midir bilmiyorum ancak; Çok fazla aday olduğu ve suistimal durumlara mahal vermemek için Spider Man nickli renktaşımıda desteklediğimi eklemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 22 Eylül 2019; 2:59:31 >
  • Ben olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye başvuruyoruz?
  • Abiler siz neyin arayisindasiniz? Konu dışına troll oluşuyla nam salmış "WISDOM" denilen adam yönetici yapıldı zamanında, neyin adaleti neyin secilmisligi Allah aşkına ya?

Ben zamanında DIGIMON bölümü yonetciligi istemiştim fi tarihinde. Ceza puanından dolayı reddedilmistim ki biz eski toprağız kurallar cok hassasti ve cezalar cok agirdi. Rahat 7 8 yıl olmuştur ceza yemeyeli bugün başvursam yapmazlar yine. Ben sadece musakka, vizualize, powerstrom u tanırım iyi olarak kalanını çok bilmem. rds gibi bir terminatorun aktif yönetici olduğu zamanlarda ölmemişim daha bana birşey olmaz elbette ama bakıyorum millet ana bacı gidiyor ve mesajlar günlerce kalıyor. Site iyice sahipsiz kaldı. Üzülüyorum çünkü bu siteyi yonetenlerden cok standart uyeler sahipleniyor, inanın umurlarinda değilsiniz.

Su darbe zimbirtisinda site sahibi "gun" un uyeleri aşağılayıcı mesajindan sonra zaten yoneticilik dusuncem vs. tamamen bitmişti. Bu forum bana cok guzel zamanlar yaşattı, arkadaslar edindim ve hala girip okuyorum. Hayatimda her zaman yeri olacak. Ortam eskisi gibi hic olamayacak, geri gelmeyecek tek sey dh forum kalitesi. Turkiye de forum denilince akla gelen ilk yer kendisine yonetici bulamıyorsa bir sorgulasınlar kendilerini. Bizim tiklarimiz bu siteyi ihya ediyor, önemsenmek hakkimizdir. Gerçek dh sevenler hepimiz büyüdük ve kenara çekildik, bunda en büyük pay toplu banlarin yasandigi sacma yillara denk geliyor ve tekrar ediyorum umurlarinda değilsiniz. Kendinizi üzmeyin, iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Konu başlığını FB bölümü adminin seçiyor olarak editle bence. İlgili olanlar vaatleriyle yazsın biz de seçelim. Anket olursa başkalari da gelip oy verir sıkıntı olabilir.
    Neden herkes katılamıyor? Mesajları silmeye ban atmaya gelince herkese atılıyor ceza veriliyor.

Gerçi şimdi sana böyle yazdım. Adın da adaylar içinde var. Ilk benden başlarsın bana garı

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

+1
    Steven ve tedrenai de eklenebilir.
    İsterdim ama pek aktif değilim bu ara.

Oyum @Spider-Man'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 22 Eylül 2019; 1:7:56 >
  • Ben adayım. Cv; Kırk yıllık Fenerbahçeliyim.

• Fulton
    Alpha Centauri
    BlackLead
    Mr.Prestige
    OneForSorrow
    mpolat35

Seçin birini, hepsi hakkını verir adminliğin. En azından Fenerbahçeli olduğuna emin olduğumuz bir adminimiz olur.

Ekleme: Konuda adını dahi görmediğim adamlar gelip ben adayım demiş, böyle bi hata yapılmaz umarım. Yukarıda nickini yazdığım adamların her biri konuda bilinen isimler, adminimizin de böyle bi isim olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingoshi -- 22 Eylül 2019; 2:35:34 >
  • Oraya beni de yazmanızı rica edeceğim.

• Futbol dersi verdiğim üyelerden biri olabilir, adminlik yaparken yorumları okuyarak futbol bilgisini artırabilir.

Eski admin bırakmasa da olur, bence iyiydi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.