Şimdi Ara

FENERBAHÇE - Benfica | UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İlk Maçı (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
4
Favori
35.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kkratoss

Tebrik ederim arkadaşlar eze eze yendiniz yenilmez Benfica'yı.O şımarıklara da iyi bir ders olmuştur bu.

Bu arada direklere yaptırdığınız sidik büyüsü ters etki yapmış galiba yoksa 1 değil 3-4 gol olurdu.

Sidik Duası
    Bu arada Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading

FENERBAHÇE - Benfica | UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İlk Maçı

Gol Demi Atmayahhhh

• quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Kafkasya

Dünkü maçın puanları:

Yarı final ilk maçları en iyi 11:

Cardozo'nun ne işi var ilk 11'de ? Adamın pozisyonu geç indirdiği bir tane kafa topu yok
    Sow olmalıydı orada.

Webo Baya Kafa Topu Aldı ,
    1,90'lık Benfica Defanslarından

• quote:

Orijinalden alıntı: Adasko

quote:

Orijinalden alıntı: burakyeke

quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: J c K

tek istediğim bir 10 yıl da biz diyelim beeaa '' OLSUN BİZİM UEFA KUPAMIZ VAR HEM DE DAHA YENİ'' ... tek istediğim sırf şu cümleyi kurmak..

En büyük korkum değil de, endişem diyebilirim.

FB taraftarının çok konuşma potansiyelini dikkate alınca, şansa bala Uefa kupasını kazanırlarsa (ki %10 ihtimal vermiyorum), biz ŞL kupası alıncaya kadar susmazlar da...

biz siz misindey bi kupa alıo her olayda bizim uefa kupamız var diyicez + şansa bala diyosunda neye dayanarak diyosun laf olsun torba dolsun hesabı tipik gs li

bunu diyen bir fenerli 6-0 yendiler bizi arkadaş kaç senedir her yerde söylüyorlar siz uefa yı alsanız dahada susmazsınız

La Kedi En Son Ne Zaman Kadıköy Zaferi Gördün
    Siz Anca TT Arenadaki İlk Fener Maçını Kaybettiniz La
    Şimdi Der Ama Abi bizim Uefa Gupamız Var
    Ayrıca 6-0 Tabiki
    Şimdi Siz UEFA Kupasını Aldığınız Zamanda oynadığınız takımlar ;
    Bologna :D
    Ledds United :D
    Mallorca :D
    Finalde Arsenal :D

Hepsi Şimdiki Benfica Etmez La Kedicik
    Bu arada 2001'limisin

2001 li olan sensindir ben 21 yaşındayım sen bi mesajımı oku sonra ya saçmalamış durmuşsun yok siz bunlarla karştını biz sizi tt arenadaki ilk maçta yendik cart curt .

• Benfica teknik direktörü çok iddiali konuşmuş:

Maçın böyle geçeceğini tahmin ediyordum. Herşey istediğim gibi. Portekizde turu rahat geçeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

HINCAL dedenin Maç yorumu
    -------------------------------------
    Benfica mahalle takımından biraz hallice. Ben bugüne kadar Fenerbahçe'nin karşısına çıkan bütün rakipleri talihli kura olarak ifade ediyordum
    ama Benfica hepsinden kötü. Yani adamlar neredeyse futbolun 'f'sini bilmiyorlar. Fenerbahçe çok farklı kazanabilirdi maçı.

Direklerden dönen toplar, penaltıyı söylemeye lüzum yok. Daha soğukkanlı olsalardı bütün bu şanssızlıklara rağmen işi İstanbul'da bitirirlerdi.
    Ancak bana sorarsanız iş İstanbul'da bitti. Çünkü Fenerbahçe'nin ölüsü bu Benfica'yı orada da yener. Bu da Türkiye için çok iyi bir şey olur.

Çünkü ülkemize 4 puan getirir. Avrupa kupalarında UEFA listesindeki yerimiz dolayısıyla son zamanlarda puan sıkıntımız var.
    Mehmet Topal'ın ve Webo'nun orada olmayışı hiç önemli değil. A'dan Z'ye baktım Benfica'ya.

Yani bedava verseler acaba Aykut Kocaman dâhil Fenerbahçe yönetimi bu Benfica'dan kimi alır da Fenerbahçe'de kimin yerine koyardı. O Benfica takımında Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde oturacak bir iki adam ya çıkar ya da çıkmaz.

Yedek kulübesinden bahsediyorum ilk 11'inden değil. Bu kadar kötü oynayan bir rakip önünde de Türk medyasının 1-0'ı bir zafer olarak gösteren sayfalarına hele de sevgili Ercan Taner gibi çok deneyimli bir spikerin maç biterken de defalarca 'Dünyada yenilmeyecek takım yoktur' demesine çok şaşırdım. Yani Barcelona'ya dört atan Almanlar bu lafı etmediler. İnanamadım! Hakikaten kulaklarıma inanamadım.

Yani biz bu kadar mı Türkiye'yi, Türk futbolunu aşağılarda görüyoruz? Bu kadar mı kendimizi zavallı hissediyoruz. Yani yapılan işlerin anlamı bu.

Bugün ben isterdim ki gazetelerden bir tanesinde 'Niye dört atmadınız?' diye çıksın. Hayır! Hepsi zafer!..

Böyle palavra takımı 1-0 yenebilmek eğer zaferse ben o zaferi katiyen paylaşmıyorum.

Geçen haftanın iki tane zafer denilecek skoru var, Real'e atılan 4, Barcelona'ya atılan 4. Onlarla bunu karşılaştırsınlar bakalım.

Chelsea de iyi takım değil. 2000 yılındaki Galatasaray'ın önündeki rakiplerle mukayese edilebilecek takım yok.

Amsterdam'daki kupa Fenerbahçe'nin avucunda. Ama bunun için evvela Aykut Kocaman'ın kendisine ve takımına güvenmesi lazım.
    Maçtan önceki lafını okudunuz mu, duydunuz mu? 'Yüzde 51 favori Benfica.' İnsan bunu söylemeye sıkılır.

Bu bir hazırlık cümlesi. Yani 'Ben yenilirsem eğer Benfica zaten favoriydi. Ama kazanırsak bu benim zaferim.' Fenerbahçe'yi düşünerek değil kendisini düşünerek konuşuyor. Bu lafın futbolcuları nasıl etkileyeceğini düşünmüyor.

Fikret Orman'ın 'korkak' dediği Mustafa Denizli karşısına kim çıkarsa çıksın 'Yüzde 51 biz favoriyiz' derdi.

Fenerbahçe gibi bir takımı şöyle bir mahalle takımı önünde sen favori görmüyorsan Chelsea'yi düşünemiyorum bile.

Acaba Chelsea'ye yüzde kaç verecek?

söz konusu galatasaray olunca karşısındakiler dünyanın en iyi takımıydı ama FENERBAHÇE olunca karşısındakilerin hepsi köy takımı oldu.

Sırayla herkese böyle dediler bu takım şukadar iyi Fenerbahçenin işi zor avrupanın şu büyük takımını eledi FB kazanıncada hepsi köy takımı. Kura şöyle kura böyle sanki buraya köyden seçilen takımlar mı geliyor. Kuraya rastgele 2.lig takımlarımı alınıyor.

Bende GS nin o zaman karşısına çıkan takımlarla şimdi FB nin karşısına çıkan takımlar arasında çokda kalite farkı görmüyorum.

Bu sanki dedelerin nerde o eski bayramlar demesine benzeyen bi cümleden başka bişey içermiyor benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Benfica teknik direktörü çok iddiali konuşmuş:

Maçın böyle geçeceğini tahmin ediyordum. Herşey istediğim gibi. Portekizde turu rahat geçeriz.

Laziolu forvet radu da fenerin yarı finale kalması futbol ayıbı demişti babayı aldılar. Benficaya td neyine güveniyor onlar da babayı alacaklar. 1-0 büyük avantaj bence. Sonuçta gol yemeden yendik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

quote:

Laziolu forvet radu da fenerin yarı finale kalması futbol ayıbı demişti babayı aldılar. Benficaya td neyine güveniyor onlar da babayı alacaklar. 1-0 büyük avantaj bence. Sonuçta gol yemeden yendik

Allahın izniyle şu turu alnımızın akıyla bi geçelim inşallah. Bunların diline kalmayalım. Deplasmanda gol atarak geçeriz inşallah.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

quote:

Allahın izniyle şu turu alnımızın akıyla bi geçelim inşallah. Bunların diline kalmayalım. Deplasmanda gol atarak geçeriz inşallah.

bir galatasaraylı olarak rovans macında fenerbahceyi canı gonulden destekliyecem başarılar diliyorum.. ayrıca beni finale davet ederlerse de seve seve gelirim :D

• Teşekkür ederiz hocam. Siz ünlü birisiniz galiba.
  • buyrun karakterli renktaşınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

buyrun karakterli renktaşınız...

Umarım banlarlar.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.