Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ŞAMPİYON 💛💙 (4385. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
87.740
Cevap
218
Favori
2.132.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
92 oy
Giriş
  • @Robinson Crusoe valla bugün hangi maçlar vardı deyip efes maçını görünce açayım dedim o sırada tam sedyeyle çıkarıyorlardı. nolmuş diye geri sardım temassız sakatlandığını görünce tadım kaçtı maçın kalanını da izlemedim. hani 30 saniye önce açsam kendimden bileceğim ben açtım sakatlandı diyeceğim neredeyse o derece denk geldi.

mike james bizde görmek istemesem de izlemekten keyif aldığım bir oyuncu. basketbolun rengi diyeceğimiz isimlerden ve son döneminde bu şekilde basketbola veda ederse üzücü olacak.

@hasanmerto efes'e ben de üzülmüyorum hocam ama rekabet ortamı olması da önemli. keşke sezonun bu kadar başında böyle olmasaydı. ayrıca mike james ciddi sakatlıktan dönecek yaşta da değil, ekstra üzücü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

shengelia aynı değil hocam. mike james bulunduğu takımlarda sorunlar yaşıyor evet ama genel olarak egosuyla falan alakalı diye düşünüyorum. shengelia dümdüz karaktersiz bir oyuncu. zaten basketbol anlamında da shengelia'nın asla mike james'e yakın bir iz bile bıraktığını düşünmüyorum.

bu arada nazar değmez inşallah ama söyleyeceğim, jantunen'den sonra bingham çölde vaha gibi görünüyor şimdilik.

haklısınız. jantunen geçen sene delirtiyordu. bize en yakışmayan oyuncuydu. polonara’yı bile aradım o derece. ondan sonra gelecek kişi ne yaparsa yapsın vaha gibi gelecekti bize. bingham’a nasip oldu. şaka bir yana iki maçtır döktürüyor bu arada fark eridi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 2 Ekim 2026; 21:42:53 >
  • 15 sayı fark vardı ne ara 3e düştü. İkinci yarı sıkıntı..

• Sertaç bitmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • clyburn seni sezon başında istemeyenleri o kadar haklı çıkarıyorsun ki inanamıyorum ya. tam anlamıyla çöpsün. savunmada zaten hiç yoksun. hücumda da bir numaranı şimdiye kadar hiç göremedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 2 Ekim 2026; 22:6:32 >
  • ya bu gerçekten hak yemektir artık. yazıklar olsun size

Keyfimi kaçırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

biri clyburn’ün bu maçtaki istatistiklerini yazabilir mi

• Garip bir maç oldu her yönüyle el mafia altın yumurtlayan tavuğuna gözü gibi bakıyor bu kadar garip düdükler! dubai gibi tempo yapan takımlar bizim için her zaman büyük risk ama sanmıyorum f4 yapabilsinler, larkin gelirse ki ne zaman gelecek o belli değil oyunun sıkıştığı anlarda iyi iş yapacaktır özellikle uzunları biraz daha farklı şekillerde besleyebilir.

Mike james e üzüldüm ama yapacak birşey yok, geçmişte bize imza atıp daha bir resmi maça çıkmadan sakatlanıp sözleşmesi biten oyuncularımız oldu, james in dezavantajı kariyerinde bu kadar ciddi bir sakatlık yokken bu yaşta bununla karşılaşması, 7-9 ay deniyor ama dönse bile o sakatlıktan sonra oynayabilir mi büyük soru işareti, sağlıklı kalsaydı el bir çok rekor kırabilirdi, geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dickinson -- 2 Ekim 2026; 23:8:10 >

Bingham"ın güzel başlangıcını sürdürmesi çok iyi. Key zaten kör olmayanlar için yıldız oyuncu seviyesine ulaşmıştı Valencia'da, istikrarlı devam ediyor. Shields tam Saras'ın istediği tipte bir oyuncu. Diğerleri katkı verseler de henüz et mi balık mı çıkacak, görmek zaman alacak. Hedef F4 ve kupaysa sınırlı katkı yetmiyor çünkü. Devre arası Silva'dan çıkıp en azından Kem Birch kadar katkı verecek bir uzun bulmamız lazım.

İlginç bir sezon oluyor. Fikstür güzel geldi, tüm maçlar içeride, iyi değerlendirdik biz de, hata yapmadık. Real Euroleague tarihinde ilk kez 3'te sıfırla başlamış, Süper Kupa'yı aldılar ama kolpa Oly'den. Efes Mike James'in liderliğinde iyi işler yapacağının sinyallerini veriyordu ama sezon onlar için başlamadan bitti. BJK ucuza kaçmış diyorduk ama Erman Kunter'in söylediği rakamlar doğruysa ilk sene için bütçeleri gayet yeterli, şanslı olsalar 3'te 2'yle başlayabilirlerdi. Oly hakem ittirmesi olmasa geçen sene de kupayı alamazdı, bu gece takılmışlar, kesinlikle lanse edildikleri kadar iyi takım değiller. Pana Obra'nın getirdiği havayla buldozer gibi ezdi geçti rakiplerini, onların da saha ve rakip avantajları vardı, iyi kullandılar.

Eskiden oturur o geceki tüm maçları izlerdim evde olursam, şimdi sadece özetleri takip ediyorum. Gördüğüm kadarıyla bu sene renkli bir sene olmaya aday. Gayet iddialı bir kadroyla bu sezona girmemiz güzel oldu. Umarım Mike James'in sakatlığı gibi başka sakatlıklar olmaz, biz de keyifle takip ederiz.

Larkin ölmediyse bir ara o da takıma katılsa güzel olacak. Şu ana kadar vereceği katkı en kritik isim bizim adımıza. İşler yolunda gittiği için aramıyoruz şimdilik kendisini ancak uzun vadede ve özellikle son bölümde kesinlikle ihtiyacımız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 3 Ekim 2026; 2:58:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _____________________________
  • Pana bu sene sıkıntı çıkaracak gibi, bu hafta onları deplasmanda devirirsek çok iyi olur.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.