Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ŞAMPİYON 💛💙 (4384. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
87.740
Cevap
218
Favori
2.132.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
92 oy
Giriş
  • tht uykumı açtı. 2/2 beyler keyfim yerinde. herkese iyi geceler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 29 Eylül 2026; 22:42:21 >
  • Güzel galibiyet oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sroad kullanıcısına yanıt

Sonrasında Bingham bak böyle yapacaksın diye uygulamalı gösterdi boş smacı   Atış kaçar, smaç kaçar, turnike kaçar, her şey olabilir. Ama Silva'da benim gördüğüm durumsal farkındalığın çok zayıf olduğu. IQ da yüksek görünmüyor, bayağı Motley'in kötü olanı gibi bu adam. Neyse, bekleyip görelim.

En azından gecenin kazancı Bingham diyelim. Umarım istikrarlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir galibiyet oldu. Bingham'ı çok beğendim. Dış şut katkısının yanında top çalma etkisi ve oyun hızını arttıran enerjisi çok iyi. Böyle bir performans kesinlikle beklemiyordum. Oly.hazırlık maçında da iyiydi umarım böyle devam eder. Shields senenin en iyi transferi olanilir. Obstu sahadan sildi resmen. Ligdeki kötü maçın özrü gibi her isim katkı vermek için çaba gösterdi. Ellerine sağlık.

• Malum şekilde ne güzel yayını izliyordum 3. çeyrekten itibaren maç gitti, yok mu iyi bir tavsiye vpn sağlayıcı konusunda? şu verilen sürelere maçı kaybetsek bile birşey demezdim. Benim aradığım şey tam olarak bu; herkesin süre aldığı herkesin bizim gözümüzle gerçekten ne olduğunu anlayabileceğimiz bir bakış açısı yaratma fırsatının sunulduğu.

12 Kişilik kadro 8 dk ile 21dk arasında süre almış herkesi görme fırsatımız oldu ve ayrıca daha larkin gelecek, çift maç haftaları, yerel lig, diğer kupalar 80 ve üzerinde maç, süreleri böyle kullanırsak bazı oyuncuları dinlendirme ve sakatlıktan koruma şansımız fazla olacak. Silva konusunda birşey ekliyeyim o boş sayıyı kaçırdığında hiç şaşırmadım o kadar baskı altında hissediyorki smaç mı vurayım turnikeyle mi bitireyim derken kaçırdı ve sonraki pozisyonlarda onun etkisinden çıkamadı bence biraz daha fırsatla toparlanacak, o ışık olmasaydı sanırım yönetim ya da koç o sözleşmeyi uzatmazdı.

Hazırmıyız? bence değiliz! oyuncuları fazla yıpratmadan oyunu oturtursak f4 yaparız, biraz flexibility ve birazda günün durumuna göre oyun planlarıyla ilerlemek bizi play offlarda ev sahibi yapabilir. Bakalım göreceğiz.

Mike James yıllanmış şarap gibi. Kafa kırık olmasa 3-4 şampiyonluğu olurdu ya herifin olayı bu. Sorunlu bir eleman olması sebebiyle bizimkiler hayatta düşünmezdi ama en azından Efes sayesinde bu topraklarda da yapıyor şovunu.

kazanan kim

• Veselin formasının salona asılmasına karşıyım. bizi zor durumda bırakıp kupa kazanmak için barcaya gitti .. ee noldu fenerbahçe kupayı kazandı. bir euroleague kupasından oldu. üzerine fenerbahçe efsanesi olma şansını kaçırdı.

Çok zor soru, her birini ayrı ayrı seviyorum ben bu adamların  

Hepsinin birbirinden ayıran müthiş meziyefleri var.

Seçmem gerekirse De Colo derim ama. Diğer ikisinin müthiş yetenekleri var, günlerinde olduklarında ve prime dönemlerinde durdurulamazlar. Ancak ne izleyeceğini biliyorsun, onlar da sana onu veriyorlar.

De Colo'ysa kestirilemez bir oyuncu. Zaman zaman ne yaptığını kamera tekrarını verince anlıyordum. Ne yazık ki düşüşte olduğumuz bir dönem, miyadını doldurmuş yanlış bir kadroya geldi. Sonrasında yeniden yapılandığımızda da aptalca bütçe düşürüp yanına onu anlayacak kapasitede oyuncular koymadık. Nihayet son bir dans için buluştuk. Herhalde geçen sene kaçan şampiyonluğun en üzücü yanı yarım kalan hikayemizi tamamlayamamak oldu.

De Colo sevgimi şöyle anlatabilirim, bu sayfalarda bizim takıma gelirse Taksim'e doğru çıplak koşmaya başlıyorum yazmıştım. Neyse ki sözümü hatırlatıp kanıt isteyen olmadı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 30 Eylül 2026; 10:54:30 >
    o sene vesely ve de colo ayakta tutmaya çalıştı bizi. yanlarına 3. bir oyuncu yoktu. marko sonrada dahil olmuştu sanki. ona rağmen bu ikili heyecanımızı diri tutmaya yetti. bu iki özel isme bir şampiyonluk çok yakışacaktı.

Kesinlikle, yazarken aklıma geldi zaten Vesely ama konuyu çok dağıtmayım diye eklememiştim.

Bizim taraftar çok kızıyor Vesely'e ancak bu adamların en iyi dönemlerinde yanlarında anlaşacakları iyi kadrolar kurmadık, hem biz hem onlar belki 1-2 şampiyonluktan olduk. Giderken söylediği sözler çirkin olsa da çok takılmamak lazım, adam 2.10'luk bir çocuk, biz onu öyle sevdik zaten.

Ali Koç'un büyük hataları var ancak en büyüğü pat diye bütçeleri düşürmeye çalışması oldu. Futbol zaten ayrı konu ama yazık oldu güzelim basketbol organizasyona. Çok sene kaybettik.

• mike james sezonu kapatmış olabilir  yıllardır benim hatırladığım ciddi büyük bir sakatlığı olmadan istikrarlı oynayan adam efes'te talihsiz şekilde daha sezon başında sakatlandı. olacak iş değil gerçekten.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 1 Ekim 2026; 22:28:30 >

Bologna buzzer attı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 1 Ekim 2026; 23:24:33 >

• sroad kullanıcısına yanıt

Adama nazar mı değdirdik  

Çalışıyorum maçı izleyemedim, Mike James gittiyse Efes de daha başlamadan sezonu kapadı diyebiliriz. Yazık olmuş...

Üzüldük mü? Efes için hayır, James için evet.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.