Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3617. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
85.008
Cevap
213
Favori
2.068.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36153616361736183619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Böyle bi sezon sonrası çok acı verici bi F4 oldu maalesef. Gider ayak bi sakat daha vererek bu konudaki istikrarımızı da sürdürdük.



  • kadro'da geniş çaplı bir revizyon yapılması şart futbolda ki gibi, bu sene cidden çok şanssızdık ligi genel anlamda iyi bitirdik ama sakatlıklardan çok çektik şu kadroya ilaç olsun diye aldığımız 2 yeni oyuncu üstüne datome final four'u göremedi vesely kalinic çok kritik zamanda sakatlandı. bir zahmet fb bekonun sağlık heyeti'de yenilensin cidden bu sene sınıfta kaldılar.
  • Ne olursa olsun bizim taraftarın Ergin Ataman aleyhine yaptığı tezahürat en kibar tabiriyle saçmalıktır. Şurada bir Türk takımı finale çıkmış canla başla mücadelesini veriyor, son 30 saniye kala maçın gittiği anlaşılınca hemen ‘Mola alsana Ergin Ataman’. Yazık gerçekten, basketbol kültüründen bu kadar uzak bir taraftara sahip olmadığımızı düşünüyordum ancak yanılmışım. Yazık, çok yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tezeharatu yapan Fenerbahçe taraftarlarına yazıklar olsun!!!
  • Yazıklar olsun , 19 Mayıs günü onlara o şahıslara ne demeli ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cska alacaktı beliyti zaten ataman kupayı kesin alıcaz büyük konuşmaktan vazgeçmesi lazım gelecek sene bizim fener muhakkak iyi pivot iyi guart almak zorunda
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Ne desın adam ? Kaybeden olacagız mı demelıydı ? Bır tek Ataman mı dıyor alacagız dıye ? Bu kadar normal bır seyı nasıl anormal olarak algılıyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vesely f4 lanetini moerman'a bulaştırmış herhalde. yine de 2 takımla buraya geldik. ülkemiz için büyük bir başarı. sağlık olsun. cska bu sefer gerçekten çok hak etti. ne real madrid maçında ne de bu maçta "loser" takım karakterini bir kere bile göstermediler. özellikle real madrid maçını hiç bırakmayarak çok güzel kazandılar. normal sezonda da bizim arkamızdan 2. olduklarını düşünürsek bu adamlara kimse şanslı, hakem yardım etti vs gibi şeyler diyemez.

    taraftarın ergin ataman karşıtlığını anlasam da bu tepkinin yeri orası değildi çok yanlış yaptılar. keşke biraz medeni olabilsek.

    edit: clyburn'den bahsetmeyi unutmuşum. f4'teki 2 maçta da çok iyiydi. keşke guduric yerine bu adamı daçka'dan biz almış olsaydık dedirtti. umarım guduric bizi yanıltır bu girdileri silmek zorunda bırakır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 19 Mayıs 2019; 23:58:8 >
  • Uyumuş kalmışım, son birkaç dakikasını izleyebildim maçın. Tekrarını izlerim artık. Yakın geçmiş. CSKA'ya tebrikler, şu Real'i elemek kolay iş değildi gerçekten.

    Mola alsana'ya bozulacak adam koçluk yapmasın bence. Maç boyu neler oldu bilmiyorum ama maç bittikten sonra (skor olarak) takıldı gördüğüm kadarıyla taraftar. Demek ki kritik bir anda ana avrat küfreden biri olsa "bu", maçı bırakıp, mola almak yerine dönüp taraftarla uğraşacak.

    Neyse, zaten pek bir şey yazmıyorum bunlarla ilgili, kolu kanadı kırık Fener'i geçmeye benzemez bu işler. Küllerinden doğdular, yapıyı korur üzerine koyarak devam ederlerse kupayı da alırlar seneler içinde. Dua etsinler başarılar geldiği zaman Fener yarışın içinde olsun yoksa bir avuç taraftar hariç kimsenin haberi bile olmaz kupa aldıklarından final oynadıklarından...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    fazla antipatik konuşursa dayaga çarparlar adama.bir cska koçunu izliyorum birde ergin atamana.daha maç oynanmadan kupayı kesin kazanacaz diyen bir koç egosunu tatmin edip şovmenlik yapmasın..
  • Son 5 senedeki -bazı kitlelerce küçümsenen- 3 final ve 1 şampiyonluk başarımızın ne kadar önemli olduğu bu akşam anlaşılmıştır. 2 gündür konuda FB nefreti ve kompleksiyle analiz kasan bu kişiler bu akşam oynanan maçın genelini ve mağlubiyeti konuşmaktan çok son anlarda münferit olarak yapılan patavatsızlığı tüm camiaya mal etmekle meşgul şu an.

    Anadolu Efes'i tebrik ederim, son ana kadar maçtan kopmayıp ülkemize 2.liği getirdiler. TR liginde de iyi olan kazansın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Yazıklar olsun , 19 Mayıs günü onlara o şahıslara ne demeli ?
    Bırakın 19 Mayıs diye sömürü yapmayı. Bugün Fenerbahçe finalde olsa ve yenilseydi ağzından köpük çıkarcasına Fenerbahçe ile dalga geçilecekti.

    Efes için kaybedeilmiş bir şey yok. Güzel sezon geçirdiler. Muhtemelen bütçe daha da artacak. Şampiyonluk hedefleyecek.
  • Sezonun özeti ; ennis sakatlandı diye takıma aldığımız yeni PG miz erick Green sakatlanarak sezonu kapattı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka ? Sömürü yapmıyorum.Böyle bır gunde orada yapılmamalıydı bıraktım 19 Mayıs olmasını herhangi zamanda bile olmamalıydı.
    Dalga gecenler olacak dıye bu yapılanları kabul mu edelım ? Dalga gecenlerın kafası, bellı zıhnıyetı bellı.Benı bağlamaz .Ben dalga geçmedım ,geçmem de.O yapanın karaktersizliğidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Maçın sonucu belli olduktan sonra "Mola alsana" diyerek protesto etmenin nesi yanlış? Baskonia taraftarı da Real Madrid ile dalga geçti. Laso'nun küfür ederek cevap verdiğini gördün mü? Sorun Efes değil, Ergin Ataman. Bu adam Fenerbahçe'de Türk yok deyip, kendisi de Türk oyunculara süre vermeyen biri. Bu sene daha ılımlıydı ama Fb taraftarı geçmişte yaptıklarını unutmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 20 Mayıs 2019; 0:50:29 >
  • Efesliler niye bu kadar bu durumu abartıyor anlamıyorum. Ergin Ataman'ın Fenerbahçe'yle ilgili kompleksi var. Bunu sürekli devam ettirmekten haz duyan birisi. Obradovic'e tükürüldüğünde öyle bir şey yok deyip geçiştiren bir adam.

    Efes'e gelince Fenerbahçe'nin dopingle çalınmış bir şampiyonluğu var. Ben yine de Efes'in iyi yerlere gelmesinden ötürü çok mutluyum ama yapılanlara vatan hainliği muamelesi yapmak çok saçma. Böyle bir koçun olduğu bir takımda Efes'e Fenerden destek beklemesi çok saçma.

    Dün ortalığı ayağa kaldıran Efesli arkadaşlar kaybolmuş. Final fourda final oynamak kolay değil. Tecrübe ister yürek ister. Şans ister. Bugün Larkin üzerine düşen her şeyi yaptı ama takım tamamlayamadı. Ben demiştim demek istemem fakat Cska'nın bu maçı kazanacağı çok aşikardı. Joker oyuncusu ve ekstra planı olmayan takımlar hep kaybeder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aBouT

    Efesliler niye bu kadar bu durumu abartıyor anlamıyorum. Ergin Ataman'ın Fenerbahçe'yle ilgili kompleksi var. Bunu sürekli devam ettirmekten haz duyan birisi. Obradovic'e tükürüldüğünde öyle bir şey yok deyip geçiştiren bir adam.

    Efes'e gelince Fenerbahçe'nin dopingle çalınmış bir şampiyonluğu var. Ben yine de Efes'in iyi yerlere gelmesinden ötürü çok mutluyum ama yapılanlara vatan hainliği muamelesi yapmak çok saçma. Böyle bir koçun olduğu bir takımda Efes'e Fenerden destek beklemesi çok saçma.

    Dün ortalığı ayağa kaldıran Efesli arkadaşlar kaybolmuş. Final fourda final oynamak kolay değil. Tecrübe ister yürek ister. Şans ister. Bugün Larkin üzerine düşen her şeyi yaptı ama takım tamamlayamadı. Ben demiştim demek istemem fakat Cska'nın bu maçı kazanacağı çok aşikardı. Joker oyuncusu ve ekstra planı olmayan takımlar hep kaybeder.
    Maçtan sonra hiçbir Efeslinin gelip bu konuda provakasyon yaptığını,"ehehe 20ye yatırdık ehehe" falan dediğini görmedim.Ben geldim tebrik ettim,Fenerbahçedeki sorunları yazdım kendimce.Galatasaray taraftarı gelip sizi provoke ediyor siz de gaza geliyorsunuz.Futbol kültürünün basketbola bulaşmaması bu yüzden lazım işte.

    Sorun vasatlık,Türk futbolu vasat oğlu vasat olduğu için her takımın taraftarı da vasat.FB'li GS'li olmak dışında hiçbir özelliği olmayan insanlar çoğu.E hal böyleyken bir spor kulübünü sanki vatanı milletiymiş gibi savunup rakibine de düşman askeri muamelesi yapıyor,elinde başka hiçbir şey yok çünkü.Sonra küfür kıyamet gırla,basketbolda bunlara yer yok abi.


    İki takıma da Türk basketbolunun en güzel yılını bize geçirttiği için tebrikler.
  • Önce kendi macimiz ile ilgili bir şeyler söyleyeyim. Takım maalesef sakatlıkların getirdiği olumsuz etki ile birlikte saha içinde kırılgandılar. Böyle anlarda takımı ateşleyecek oyuculara ihtiyaç vardı ancak bunu en iyi yapan Vesely o konsantrasyonu sağlayamadı diger oyuncular Bobby ve Datome de kenardaydi. Sağlık olsun bu takımin ne kadar kizsam da herzaman gonlumde yeri var.

    Diger tarafta Efes gecen sene ligi sonuncu bitirip bu yıl final oynayarak gerçekten büyük iş yaptılar. Tebrik ederim ama sadece bu kadar. Efesi desteklemek icin hic bir nedenim yok. Son 4 yilda Fenerbahce ligdeki basarilari hep bazi kesimler tarafindan Turk oyucu oynatilmiyor elestirisi ile gölgede birakiliyordu Ergin Ataman da ayni elestiriyi yapmisti. Bu seneki basarilarinda Turk oyucularinin katkisi yok denilecek kadar az, ancak ayni kesim bugun cikmis Turk takimi Efes bu nedenle destekleyelim diyor. Fenerbahce Yunan takimi miydi?

    Gecmiste dopingli oyucular ile sampiyonlugumuzu calan takimi neden destekleyeyim?

    Galatasarayli olan Ergin Ataman yillarca bu kulube karsi yapmis oldugu soylemlerle, hareketlerle(sadece Fenerbahce degil ulkemizde bir cok salonda problem yasayan birisi) hep bize ters gitti. Ne ekersen onu bicersin.

    Sampiyonluk yilinda Oly taraftari zamaninda sirf en buyuk rakiplerinin kocu olmasindan dolayi Obra’ya dakikalarca kufur etti, Obra donup tribune ne kufur etti ne de tepki gosterdi.

    Yine Belgraddaki F4’te bazi Partizan taraftari Sirplar yine kendisine kufur etti yine sesini cikarmadi.

    Ergin’e soylenen seyde be hakaret var ne de kufur var. “Mola alsana” tezahuratindan surekli magduriyet yaratma isinden vazgecmesi lazim. Taraftar bu isin icinde boyle olabiliyor. Sana kufur ediliyorsa bile isine bakacaksin mactan sonra tepki verebilirsin ama bu tezahurata donup Ergin taraftar gurubuna O.Cocuklari seklinde tepki veriyor ve bu adam burada hala savunulabiliyor. Gayret vericisiniz gercekten.

    Bazi arkadaslar da bu basketbolun icinde yok diye yazmislar, Oly, Pana, Partizan, Kizilyildiz, taraftarlairina methiyeler duzen kisiler yine ayni kisiler ama bu adamlarin yaptiklari Fenerbahce taraftarinin soyledigi “Mola alsana” tezehurati ile karsilastirilamaz bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1) Orada kimse Efes'e saygısızlık amacıyla bunu yapmadı, Efes'e saygısızlık yapılacak olsa maçın ortasında yapılırdı o hareket. Ergin Ataman'a yönelik olduğunu siz bizden çok daha iyi biliyorsunuz. Ama işinize gelmiyor
    2) Ortada küfür yok, hakaret yok; yıllardan beri süre gelen bir tezahürat şekli var. Ergin Ataman denen şahıs net suçludur "O..çocukları" diyerek. Bunu savunan adam mümkünse benle muhattap olmasın. Gerek futbolda, gerek baskette gerek Türkiye'de gerek de Avrupa'da futbolculara, teknik direktörlere, koçlara her gün her saniye ne hakaretler, ne küfürler ediliyor. O zaman her profesyonel adam çıksın kendisine laf söyleyen taraftara küfür etsin. Var mı böyle bir şey ya?

    3) Artık şu futbolda, basketbolda falan abartılı şekilde vatan millet Sakarya duygularını karıştırılmasından sıkıldım. İşi çok fazla abartıyorsunuz. Avrupa'da veya başka ülkelerde böyle bir şey yok. En azından bizimki kadar yok. Zaten anlamı da yok, savaşa gitmiyorsun sen, altı üstü spor. Hatta spor da denmez kapitalizmin ve paranın köpeği olan bir sistem. Arkadaş gidin yabancı forum sitelerine falan bakın az olmadı. En basitinden örneğin Oly - Pana taraftarları Avrupa maçlarında da birbirlerine nasıl sayıp sövüp duruyorlar. Real - Barça taraftarları futbolda, baskette emin olun ligteki kadar birbirileriyle rekabet edip atışıyorlar. Avrupa maçlarında da birbirlerine köstek olup yenilmelerini istiyorlar. Bu gayet normal, altı üstü basketbol, futbol yani para kazanarak yapılan bir etkinlik.

    Futbol, basketbol gibi ve diğer akla gelen birçok spor dalında vatan millet edebiyatı yapılması ancak bizim ülkede olur. Ben hiç desteklenmesin demiyorum ama bizim ülkemizde bunun iyice cıvkı çıkıyor, iyice duygu sömürüsüne dönüyor iş.
  • Yazdığım neredeyse tüm yorumlar siliniyor? Sadece önemsiz kısa mesajlar duruyor.

    İçlerinde herhangi bir hakaret yok, ırkçılık yok, ne bileyim siyasi bir mesaj yok, ki neler yazılıyor forumda silinmiyor.

    Önce yayınlanmış görünüyor. Hatta beğeni falan da alıyor bazıları, yani sade bana değil demek ki sizlere de görünüyor, sistemsel bir hata olmasa gerek. Bir yönetici siliyor?

    Yanlış bir şey yazdıysam bildirim falan da yok mesajınız silindi diye. Aldığım bir ceza da yok?

    Sorunu anlamadım ama sırf birilerinin canının istediği şeyleri yazacaksak burada bulunmanın anlamı da yok. Başlığı takibi ve buraya yazmayı bırakabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 36153616361736183619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.