Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 18.04.2024 19:30 | Beşiktaş Emlakjet Maçı (3619. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84.965
Cevap
213
Favori
2.067.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36173618361936203621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino

    Barcelona Lassa, CSKA Moskova ile kontratı sezon sonunda bitecek Cory Higgins ile el sıkıştı.

    Real Madrid, Brandon Davies ile anlaştı .

    Bu haberler doğruysa Fenerbahçe bu sene aynı kadro kadroda değişiklik yapmadan devam edecekse şimdiden geçmiş olsun kimse şampiyonluk beklemesin . Ağır konuşmak istemiyorum transferler sonuçlanınca kadro belli olunca fikirlerimi söyleyeceğim .
    Yine bir iki Doğu Avrupalı vasat alıp yeni Bogdanovic yetiştirmeye çalışırız. Camiada normal karşılanıyor artık bu durum(!).
  • Bu takım yetiştirme takımı olmamalı artık. Obranın herhalde en az başarılı olduğu takım oluyoruz.
  • Bugün Türk Telekom serisiyle beraber lige dönüş yapıyoruz. Bakalım Tyler Ennis, Joffrey Lauvergne, Gigi Datome, Erick Green ve Jan Vesely olmadan kupayı kaldırabilecek miyiz? En azından ligi kazanıp Euroleague f4’da büyük hüsran yaşadığımız sezonu güzel kapatalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Singleton'ın biten kontratı sonrası kendisi ile transfer görüşmesi olacağını umuyorum. Barça'ya gitmeden önce de olmuştu fakat Barça'nın daha fazla maaş vermesi sonucu oraya gitmişti. ARtık yıllık 1.8 milyon euro vermek istemiyorlarmış. Keşke Hanga'yı da yanına ekleyebilsek. Forvetlerde kesinlikle fark yaratırız. Her ikisinin de atlet, kısa karşısında durabilen ve dış şutunun da olması cabası.
    Ek olarak 1+1 lik kontrat durumu ne alemde bilmiyorum ama Micic de bizim takıma çok güzel bir ekleme olur.
    1.78 boyundan dolayı adam değişme savunmasında çok kısa kalacağı için Larkin'i tercih etmememizin sonucu f4'te yeterince çektik. Kosta dışında topa yön verebilen ve Euroleague deneyimi olan biri ile kısa rotasyonu güçlendirilmeli.
    Maaşı hk. tam bilgim yok ama Jefrey Taylor gibi kalın ve 2-3-4 savunabilen bir kısa da çok güzel olur.

    Özellikle Kalina ve Melli'nin NBA'e gitme olasığına göre transferlerimizi son dk. ya bırakmadan yapmamız şart.
  • Alaskalı Suikastçi kullanıcısına yanıt
    kalinic'i nba'den isteyeceklerini sanmam ama Melli giderse üzer

    Singleton veya başkası takıma pivot lazım bence teklif giderse bu sefer gelebilir ekşide biri Ilimane Diop'u önermiş biraz bakındım da aslında takıma uyabilir hem de baya genç savunması gayet iyi


    guardlara gelirsek micic'e istek götüreceklerini sanmam. zor ama ben Teodosic'i takımda görmeyi çok isterdim teodosic ve sloukas rüya gibi olurdu
  • Seneye


    Transfer-Sloukas-Dixon
    Transfer-Biberovic-Melih
    Kalinic-Guduric-Datome
    Voightmann*-Brandon davis*
    Vesely-Ahmet

    Seneye sampiyon olmak ciddi mucize , herkes yildiz guard yazmista 3 milyon verecek butcemiz yok maalesef Vesely efendi sagolsun .
    4 transfer icin nerden baksan 7 milyon lazim en kotu .

    Melli lougverne green 3.5 aliyodu toplamda .Butceyi arttiramayacagimiza gore kanser bi sezon bizi bekliyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • 3’lük yüzdemizde ciddi düşüş var bu aralar. 3/17 ile başladık bu maça da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah EL faciasından sonra İddaa'da 13.5 h açılan TT'ye karşı da fark yemekle meşguller. Telekom gibi vasat bir takımdan fark yemişler maçı çevircem diye uğraşıyorlar. Ben olsam utancımdan maçı yarıda bırakır giderdim artık yensen sevinmeye utanır insan gerçi futbol maçlarında berabere kalınca bile çılgınca sevinen bir taraftar grubu var. Şu maçta büyük takım dediğin çıkar 30 sayı fark atar ama bahanelere sığınmaya o kadar alışmış, gevşemiş bir takım var ki hiçbir şey olmaz. Şampiyonluğu da kaybederlerse şaşırmayın. Saf taraftar hala savunmaya devam etsin bunları. İsterlerse 1 milyar euro harcasınlar bu takımdan bir cacık olmaz. Ruh yok ruh, savunma yok, iş disiplini yok, saygı yok. Takım aşırı derecede şımarmış. Ülkersporla sponsorluklarla geçici başarılar elde etmiş olabilirsin ama bu kendini beğenmişlik işte Fenerbahçe'yi her zaman geriye taşıyor ama anlatamıyoruz fanatik taraftara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maça çok kötü başladık ama bir şekilde toparlayıp 20 sayıdan geri geldik. Takımın morallenmesi şuan herşeyden önemli, özellikle Kalinic bu uzun kıtlığında çok kritik. Umarım Ankara’da da kazanıp sakatsız belasız turu geçeriz. Ama Vesely ve Datome dönmezse işimiz gerçekten çok zor. Şuan sakatlıkların yanında formsuz oyuncu sayısı da az değil. Guardların üzerine çok yük biniyor, zaten süreleri çok yüksek bir de eşleşmelerde çok küçük kalıp ekstra efor sarfediyoruz. İnşallah en azından Vesely turu geçersek yarı final eşleşmesinde oynayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maç güzeldi geriden geldiğimiz maçlar ayrı güzel oluyor

    Koça Datome’nin ne zaman döneceği sorulmuş “Henüz bilmiyoruz. Ben sadece bir koçum. Başkasına sorulması gereken bir soruydu.” demiş sağlık ekibine gönderme mi yapıyor acaba? bence kesinlikle sağlık ekibi en iyilerden kurulmalı yazın ABD'ye gönderilip NBA sağlıkçılarından eğitim aldırılmalı yoksa sakatlıklar çok fena etkiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alaskalı Suikastçi kullanıcısına yanıt
    ben larkin'in alınmama sebebinin bütçe olduğunu düşünüyorum hocam çünkü geçen sezon uzun pozisyonunda thompson'dan çok çektiğimiz ve hatta finali kaybettiğimiz için bu sezon ayrılan bütçenin önemli kısmı lauvergne için harcandı. kısa pozisyonuna da potansiyeli olan ve nba'de beklenen patlamayı yapamamış biri alındı klasik udoh, thompson, bennett gibi.
  • Sakatlıklar, formsuz oyuncular... Darmadağın olduk resmen. Daha geçen ay gerek oynadığımız basketbol, gerek şampiyonluklara olan inancımız ne seviyelerdeydi şimdi nerelerde. Ne ara bu hale geldik anlayamıyorum gerçekten. Diğer hiçbir takımda bu kadar problem yokken bizde olmasının sebebinin iyice araştırılması lazım. Sağlık ekibiyse onlarla hemen yollar ayrılmalı, antrenman sistemi veya rotasyon kullanımıyla ilgiliyse Obradovic mutlaka öz eleştirisini yapıp gelecek sezon işleri bir şekilde düzeltmeli. Seneye tekrar aynı sıkıntıları yaşarsak artık basketbol şubemizdeki o güzel atmosferin de tadı tuzu kaçar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom maçının tekrarını izliyorum.

    Takımda herkesçe görülen dönemsel sakatlık, formsuzluk, moralsizlik gibi sorunlar var. Bir de senelerdir süregelen ribaund ve potaya atak eden kısaları hatta çoğu kez uzunları da savunamama hastalığımız var.

    Ama burada ve diğer sosyal medyada eleştirildiği şekilde doymuşluk, ruhsuzluk gibi bir sorun görmedim ne bu maçta ne sene boyunca oynadığımız diğerlerinde.

    Bence temel sorunlar:

    - Takım yaşlanıyor. Evet, her ne kadar kabullenmek zorumuza gitse de takımın iskeletini oluşturan temel oyuncular aynı bizler gibi her sene yaşlanıyor ve zamanla düşüşe geçiyor.

    - Takımda gereksiz bir özgüven ve motivasyon sorunu var. Düşünün, tüm seneyi CSKA ve/veya Real’le oynayacağınız 2 maç için geçiriyorsunuz. Diğer maçları nasılsa fark ne olursa olsun alırız diye her topa eskisi kadar önem vermeden oynuyor takım. Tüm sene oynadığımız maçları izleyen biri olarak haksızlar da diyemem Kolay değil gerçekten 5 sene boyunca aynı sertlikte, aynı kararlılıkla, aynı motivasyonla oynamak. Takım sene boyunca neredeyse her türlü 5 kombinasyonuyla rakiplerini dize getirmeyi başardı. İş ahlakının bu kadar yüksek olması bile saygıyı hak ediyor. Forumda bile Türkiye Ligi ne ya diyen renktaşlar türedi, bu açıdan bakın bence takımı ruhsuzlukla suçlayanlar. Her yenildiğimiz maçta Obra öyle istedi diyen renktaşlar vardı, sizlerde bu kibir oluşmuşken takımdaki gereksiz özgüven çok da abartı değil.

    - Yanlış transferler. Başarı gelince Obra ve Gherardini’nin bir kredisi oluştu, onlar da şimdiye kadar kullandı. Bu sene daha adam akıllı transferler yapılır diye düşünüyorum.
  • buralar ıssızlaşmış. bugün yenildik türk telekom serisi 3. maça uzadı, tofaş serisinden önce iyi olmadı. bu yıl lig şampiyonluğu ümidim pek yok benim. takıma güvenmemek değil ama bu kadar eksik ve formsuzlukla zor gözüküyor. umarım gelecek yıl daha iyi bir planlama yaparak hedeflerimize daha sakin ve emin adımlarla ulaşabiliriz.
  • şu ahmeti yollayın gözünü seveyim. Sözleşmesi bu sene de var dimi bu davarın :(
  • Her zamanki gibi tekrarını izleyebildim maçın

    Bir basketbolsever olarak müthiş keyifli bir maç olmuş. Rakipte 8/10 üçlük atan oyuncu var. Diyecek söz yok, bu maçı son topa taşımak bile başarı.

    Takımda uzunları ikame edebilecek tek oyuncu Melli, o da dökülüyor. Keşke Türk adaşının formuna biraz yaklaşabilse, elimizi çok rahatlatırdı. Kalinic de saman alevi gibi, ara ara parlasa da eski günlerini mumla arıyor.

    Kendi evimizde alırız gibi bu seriyi. Türk Telekom'u geçersek rakip Tofaş. Geçen seneki final serisinden sonra düşmüş Fener'e bir tekme de onlar vurmak isteyecektir. Bakalım neler olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 27 Mayıs 2019; 11:20:39 >
  • Gherardini'yi severdim ama takımın bu halde olması tamamen ona yazar. Bir zamanlar Danny Ainge gibiyken şimdi Comolli'nin basketbol versiyonu oldu. Takip edenler hatırlar, basketbol şubesinde Nedim Karakaş ve Kemal Dinçer gibi adamlar saçma sapan oyuncular alır ve biz de top16'da en fazla sonuncu olurduk. Obra olmasa durumumuz çok farklı olmazdı.

    Atletik ve şutu olan siyahi bir oyuncu yok mu? Nba'de takım bulamayan birçok oyuncu var. Aslında ok uzağa gitmeye de gerek yok, Efes Avrupa'da underrated olan pek çok oyuncu buldu ve mükemmel basketbol oynamaya başladı.

    Geçen sene uzun rotasyonu konusunda sorun yaşadığımız için kaybettik. Bu sene ise kısa rotasyonu konusunda kötü olduğumuz için ezildik. Sakatlık vs.demeyin. Sloukas büyük takım topçusu değil. Bobby yaşlandı. Ennis'in vasat altı olduğunu gelmeden önce de söyledik. Guduric de bir Bogdanovic olamayacak. Willie Solomon, Goudelock gibi clutch oyunculara ihtiyaç var. Wanamaker bu tanıma biraz uyuyordu ama o da isteksizdi.

    Bu takımın f4 oynamasının tek sebebi Obradovic'tir. Zira kadro kalitesi kötü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 27 Mayıs 2019; 13:16:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazasız belasız geçtik neyseki. Son zamanlarda şut yüzdemizin ortası yok, ya çok iyiyiz ya da çok kötü.

    Kalinic gider ayak kudurtucu modu açtı yine
  • 
Sayfa: önceki 36173618361936203621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.