Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
86.400
Cevap
215
Favori
2.098.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Boomcu

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: herr18

quote:

Ne Türk takımı,Dünyada NBA şampiyonluğu bulunan bir takımı yenen ilk takım Fenerbahçe

kardes daha 2 yil once regal lakers macini bir izle derim.

2. cidir o zaman

6. takım.

Doğrudur ama diğer takımlara baktım NBA'den de pek çakmam ama Boston gibi değiller herhalde.

Madem anlamıyorsun ne konuşuyorsun birader, hasta oluyorum ya şöyle yorumlar görünce.
  • Bence de mükemmel bir lig olduk kadrolara baktığımda hep fb'yi başa koyardım ama GS'a yenildi şimdi de celtics'i yendi yani devamlı değişiyor ama kağıt üzerinde hala FB çok iyi
  • İzlemeyenler,şu an FBTV'den izleyebilir.
  • beyler zincirlikuyudan arenaya hangi vasitayla gidebilirim? khimki maci icin ciddi dusunuyorum, hatta tum ic saha euroleague maclarini musait olursam takip etmeye calisacagim, cunku bu yil tarihi bir el sezonu olacak
  • boston maçı ciddiye aldı mı yoksa hazırlık maçı gibi mi geçti
  • quote:

beyler zincirlikuyudan arenaya hangi vasitayla gidebilirim? khimki maci icin ciddi dusunuyorum, hatta tum ic saha euroleague maclarini musait olursam takip etmeye calisacagim, cunku bu yil tarihi bir el sezonu olacak

Metrobüsle Sögütlüçeşme'ye, yani son durağa kadar git hocam, çıkışta az ileride otobüs durakları olacak, göremezsen birine sor gösterirler. 8A numaralı otobüse bineceksin, Arena'nın hemen önünden geçiyor.
  • Şu Bo'yu ara sıra bize verirsiniz Eurolig için, iyi olur
  • Bu arada bir de not düşeyim içimde kalmasın diyorum ; seyirciden bashetmiştim..Ve ayrıca maç sonunda hep bir ağızdan "koyduk mu " demeleri hiç ama hiç hoş olmadı bence..Bu bir gösteri maçıydı.Sen maç içinde Boston'u da alkışlıyorsun öyle sus pus izliyorsun ancak clap your hands denilince bir hareket yapıyorsun , sadece maç sonunda "lütfen" ıslıklara başlıyorsun ve kazanınca da koyduk mu moyduk mu ? ...Çok iyi çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 6 Ekim 2012; 15:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne Türk takımı,Dünyada NBA şampiyonluğu bulunan bir takımı yenen ilk takım Fenerbahçe

2. cidir o zaman

6. takım.

Doğrudur ama diğer takımlara baktım NBA'den de pek çakmam ama Boston gibi değiller herhalde.

Madem anlamıyorsun ne konuşuyorsun birader, hasta oluyorum ya şöyle yorumlar görünce.

hocam yalniz su yonden arkadas hakli, sadece boston'u dusunursek nba disinda yenildigi ilk takim fenerbahceymis. ozellikle boston disi takimlari tutan amerikaliar da twitterdan bayagi bir malzeme yapmis dunku maci. ama yine de tabii adamlar amerikadan ayagina kadar gelmis, koyduk mu felan en azindan toplu halde denmesi ayip seyler. boyle yaparsak kolay kolay turkiyeye gelmez boyle buyuk takimlar. adamlar zaten ego sahibi bir de koyduk koyduk, he canim he adamlar sezonu yeni aciyor daha ilk maci ona ragmen sana 3,5 attiriyor, anlasilmaz bicimde satonun tek macla tum cehresi degisiyor, dun sato olmasa isimiz cok zordu. bundan sonra kac macta oyle oynayacak orasi da muamma. fazla yuksekten ucmak su durumda abesle istigal olur. tabii anlayana...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2. cidir o zaman

6. takım.

hocam yalniz su yonden arkadas hakli, sadece boston'u dusunursek nba disinda yenildigi ilk takim fenerbahceymis. ozellikle boston disi takimlari tutan amerikaliar da twitterdan bayagi bir malzeme yapmis dunku maci. ama yine de tabii adamlar amerikadan ayagina kadar gelmis, koyduk mu felan en azindan toplu halde denmesi ayip seyler. boyle yaparsak kolay kolay turkiyeye gelmez boyle buyuk takimlar. adamlar zaten ego sahibi bir de koyduk koyduk, he canim he adamlar sezonu yeni aciyor daha ilk maci ona ragmen sana 3,5 attiriyor, anlasilmaz bicimde satonun tek macla tum cehresi degisiyor, dun sato olmasa isimiz cok zordu. bundan sonra kac macta oyle oynayacak orasi da muamma. fazla yuksekten ucmak su durumda abesle istigal olur. tabii anlayana...

Ya ben galibiyete laf etmiyorum ki, bu arkadaş gibi futbol camiasından bilinçsiz taraftarlar geliyor bu tür özel maçlarda ortalığı karıştırıyor gidiyor 1 sene ortada yok.Benim tepkim buna.Kendi takımımın başlığında aynı olay yaşansın oraya da yazarım.Bir kin falan yok yani
  • Adamlar yurtdişinda bir Avrupa takımına hazırlık maçında yenildikleri / yenilmeye devam ettikleri için mi gelmeyecekler yani ?
  • eyoruk senden boyle bir laf beklemezdim. koymak fiilinin ortaya atan halbuki sendin. yenmek nasil dogal bir seyse yenilmek de oyle dogal bir sey.
  • Nasıl bir laf ? Ne demişim ki koyduk mu falan diye yorum yapmışım anlamadım..hayır hatırlamıyorum böyle bir şey ki yapmam da zaten
  • eyoruk. hayır arkadaş senin ilkbaş sol göstermen sonra sağ göstermenden bahsediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

Tebrikler arkadaşlar.
    Bu Bostonlular kimmiş merak ettim
    Bu arada bana kalırsa GS, BJK ve A. Efes de NBA takımlarıyla çekişebilecek güçte. Yani NBA liginde olsa bu takımlarımız çok iyi başarılar kazanırlar.
    Zaten TBL Avrupa'nın en iyi ligi - bence -

Fazla ucmussun. Boston neredeyse 15 kisilik rotasyon yapti ona ragmen mac kafa kafaya gitti. Ki NBA henuz baslamadigi icin oyuncular fizik olarak da hazir degiller.

Saydigin 4 takim NBA'den ancak 4-5 takimi yenebilecek gucte. O takimlarda Bobcats, Hornets, Wizards gibi takimlar.

Bu galibiyet o yuzden yaniltmasin. Gecen sene bir Boston-Miami Dogu finalinde oynanan oyuna bir de Boston-Fenerbahce macinda oynanan oyuna bakin. Demek istedigimi anlarsiniz zaten.

• Gerçek "Big Three" burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Gerçek "Big Three" burada.

• bu resim gercek mi montaj mi? bunu siena fanlarinin forumlarinda paylasacaksin var ya gerisini soylemeyeyim zaten.
  • bir de fbu 81-68 siena ile siena 94 - 65 fbu maclarini nereden bulabilirim?
    o zamanlar adamin biri iki macta toplam 40 sayi atmis. link felan varsa pm olarak da alabilirim. spahija ile tanjevicden kurtulduk dedigimiz sezon neredeyse 30 sayi fark yemek baya koymustu bana, hem de grup liderligi soz konusuydu o mactan once. bir daha izlemek isterim acikcasi. mccalebb rakip forma altinda nasildi bir daha gormek isterim. esasinda siena'yi 10+ sayi farkla yendigimiz mac bile o sezon icin, daha eski gunleri hatirladikca bir efsane gibi geliyordu. barcelonayi deplasmanda yenmek yanilmiyorsam cholet'e 30 sayi fark atmistik ne gunlerdi be aga.
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.