Hazırlanın 2. Maximin vakası yükleniyor... 21 yaşında 77 ml € bonservisle Arabistan yapmış bir kardeşimizi 1 yılda 16 ml € maliyeti olacak şekilde getiriyoruz. ![]() |
💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - [ANA KONU] (253. sayfa)

-
-
Takımda stoper ve forvet yok gibi Skriniar, David, Duran için yıllık 10-15m paralar veriliyor. Bek ve orta saha alın önce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Basını takip ettiğim kadarıyla şu ismi bizle gecen 2 genç forveti alırsak pek kanat gerekmeyecek gibi. Hatta 4-3-3 veya 3-4-3 gibi bir şey oynama olasılığı var gibi.
Bu ikisinden biri oynanırsa kanat forvet gerekiyor ve o ismi geçen iki oyuncu için kanat forvet oynayabiliyorlar deniyor.
-
En Nesyri istemeyenler maddeler halinde argümanlarını yazsın.
Tek madde yazarım hiç birşey diyemezsin bana
Beklerin orta açmayı bilmiyor yerden havadan kavisli muz ön direğe arka direğe penaltı noktasına hiç bir yere. Ayakları ümit özat gibi salla ya tutarsa
Bek yok ki hoca. Dzeko tipi oyun kurucu bir forvet tercih ediyorsun yani. Saygı duyarım.
Kanat bek, kanat, açık ne dersen de adına.
Tüm sezon kostice yığıldı kenar ortaları kostici marke eden paket etti gitti bizi.
Nesyri de yırtıcılık var ne hırs var ne denge var ne oyun kurulumu ne kanatlardan deplase olabilme.
Dinamik takım topçusu içerde bekleyecek geleni tamamlayacak.
Bizim takım eytli
Kurulacak kadro geçiş oyunu kadrosu mu yoksa üçüncü bölge oyunu kadrosu mu olacak en önemli kısım bu arkadaşlar.
Kadro üçüncü bölge oyununa göre kurulup da Mourinho efendi aksine geçiş oyunu oynatmaya kalkarsa yine hüsran olacak.
Benim sezon başından beri anlatmaya çalıştığım mevzuyu dün Aspor da bir yorumcu çok güzel anlattı. İlk defa o kanalda bir yorumcuyu doğru konuşurken gördüm.
Adam Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu üçüncü bölge oyununa uygun kadroydu. Önceki sene şampiyon olunamasada takımın iyi futbol oynamasının sebebi buydu dedi.
Bu senede üçüncü bölgede oyun oynaması gereken kadroyla Mourinho başka oyun oynamaya çalıştı. Kendi klasik oyununu ve bu sebeple istenen futboldan uzak ve oyuncuların düşük performans sergileyeceği bir oyun ortaya kondu. Tadic, Dzeko, Sebastian 1-2 oyuncu ismi daha vererek siz bu oyuncularla üçüncü bölge de oynarsanız verim alabilirsiz lakin geçiş oyunu oynamaya kalkınca bu oyuncuların tüm kusurları ortaya çakıyordu dedi.
Bu sene kurulacak kadro yine üçüncü bölge oyununa uygun olursa Mourinho buna göre oyun oynatması şart. Aksi durumda değişen bir durum olmaz dedi.
-
Sadece PFDK değil ki, Lütfünün mailleri yakalandı, o konu da unutturuldu hiç üstüne gidilmedi.
Bayrağı yönetim tutmalı gündemde tutmalı. Yönetim gündemde tutmayınca senin son 10 yılına damga vurmuş en önemli 2 konu ile ilgili eline böyle belgeler geçse de kullanamazsın ama her yerde yapı, 3 temmuz anlatmaya devam edersin fakat kimseyi inandıramazsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nesryi tarzında forvet ile oynayacaksan iki kanatta da kanat forvet kullanacaksın.
4-3-3 veya 3-4-3 gibi oynamak zorundasın.
-
Hocam ben istemiyorum mesela ama şöyle de bir gerçek var. Bu adam Mou'nun rezalet futboluna rağmen bu kadar gol atabildiyse İsmail hocayla falan ne yapar diye görmek isterdim.
İstememe sebeplerim belli. Önemli maçlarda ortalarda yok diyeceğim ama takım olarak yoktuk zaten onu da hocaya bağlıyorum o yüzden onluk bişey kalmıyor. Asıl istememe sebebim komple bir forvet olmaması. Bence bize pivot, fizikli, tek başına maç değiştirebilen bir forvet lazım. Lukaku, Sörloth, Nunez profili gibi.
Ama dediğim gibi hoca değişecekse Nesyri'yi tutarım. Araplar 30 ml €+ veriyorsa da gönderirim.
-
6-6.5 istese neyse. 10 milyon Euro nedir be ya.
Skrniar’ı ben çok beğeniyorum. Skrtel’i de beğenirdim. Ama 10 M maaş delilik. Ciddiyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fenerbahçe Jhon Duran için kiralama bedeli ve yıllık ücretini kapsayan 16 milyon euro’luk bir teklifte bulundu. Oyuncunun, kısa süre içinde kararını bildirmesi bekleniyor.
Ahlaksızlar Aziz Janssen’e şu kadar para verdiniz diye geziyordu. Duran’dan daha iyi topçuydu herif. Şimdi gidip Arap liginde problem yaşayan adama dünyanın parasını veriyorsunuz. Yatacak yeriniz yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir nesil Kadıköy de galibiyet göremedi.
Tek başarısı nonda’nın attığı gol . O da altı maç ‘ta bir. Hadi ikile.
son yıllarda da üç beş maçla Fb yi yenmekle adam olunmaz.
Tek avuntusu Kadıköy galibiyet serisi ve 6-0 olan takımın taraftarları da hiç şaşırtmıyor aynen devam
Lille takımına bakındım biraz, adamlar son 10 yılda transferde eksi kapattıkları sezon sayısı sadece 1 kere, geri kalan her sezon +50,+70 milyon euro artıda kapatmışlar. son 10 yılın bilançosuna baksak 400 milyon euro sırf oyuncu satışlarından para kazanmışlar. bu rakam oyuncu alımlarının düşülmüş hali.
Bu kadar oyuncu satmalarına rağmen, ligde bir kere şampiyon olmayı başarmışlar.
Bizim son 10 yılda transferde artıda kapattığımız sezon sayısı sadece 3 onların toplamı da 11 milyon euro ve son 10 yıllık bilonçoya baktığımızda sırf oyunculardan 80 milyon euro zarardayız.
bu kadar zarar etmemize rağmen, başarı kocaman bir sıfır (0)
Fenerbahçeden bahsederken öne sürebileceğimiz, savunabileceğimiz, olumlu olarak gösterebileceğimiz tek bir veri kalmadı elimizde.
Lig karnesi mi, kocaman bir sıfır
Derbi karnesi mi, en kötü takım
Avrupa karnesi mi, diğerlerinden farksız
Oyuncu satışları mı, ortada birşey yok
Finansal tablo mu, en batık kulüp
-
Porto olacağız, Türkiye'nin Bayern Münih'i olacağız, Real Madrid olacağız vaatleriyle yola çıktık. geldiğimiz noktada hiçbir hedefi, amacı olmayan batık anadolu takımı olduk.
-
İyi de lig de yapı vardı. Avrupa da da iki penaltı verilmedi Fb ye karşı . Rangers maçın’dan diyorum.
Biraz da başka yerlere bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X