Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (6853. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
143.884
Cevap
307
Favori
3.356.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68516852685368546855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bar3 B kullanıcısına yanıt
    Karşısında sadece Ali Koç olursa aday olacak demektir ki bu da Hakan Bilal Kutlualp ve Saadettin Saran'ın adaylığından dolayı olmayacak. Bu durumda Aziz Yıldırım adına Mahmut Uslu aday olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 6 Mayıs 2025; 14:14:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

Diego Carlos öyle saçma bir transfer ki umarım biri ceplerini doldurmuştur falan demek lazım.

Bir defa Aston Villa yaz aylarında bunu deli gibi birilerine itelemeye çalışıyordu, hatta BJK'ye Semih için 15m€ + Carlos + 1 yıl ücretsiz kiralama teklifleri var resmi olarak, direkt başkanın ağzından çıkan sözler bunlar.

Sırf devre arası diye faiş fiyata kakaladılar, Haziran ayında zaten son yılına giriyordu 3-5e kabul etmemeleri mümkün değil, yaşı gelmiş 32'ye.

Hadi bonservisinin bu kadar ekstrem olmasını geçtik diyelim, yine yaşını başını almış, daha 1 sene önce 220 gün sakatlık ile tüm sezonu sakat geçirmiş, 32 yaşında bir stoper transferi.

36 yaşına kadar da kontratı var.

FB'nin yaşlı oyuncu fantezisi hiç bitmiyor gerçekten. Samsunspor maçında 30 yaş ve üstü 9 oyuncu vardı sahada, takımın yaş ortalaması 32'ydi Oğuz'u çıkarttığında 33 küsür falan oluyordu. Hala aynı mantık transferler, doldur takıma 35lik stoper 37lik kanat falan sonra Allah Allah neden bu takım yavaş.

Skiniar ise tam tersi, hem 6 aylık kiralanarak risk alınmamış, hem yaşı Carlos'a nispeten daha genç, hem de kalitesi belli olan bir oyuncu Carlos ile kıyas bile edilemez sadece sakatlık riski mevcuttu yoksa TR'ye düşecek bir oyuncu değil zaten.

• Arkadaşlar merhaba diyorum öncelikle. Bildirim sayılarımı ve özel mesajlarımı patlatmışsınız beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum :)) Bundan sonra fırsat buldukça her gün bu konudayım inşallah. Sizlerle olmak beni mutlu ediyor. Saygılarımla 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

İşte TBB ile yapılandırılan borç, finansal borç. Onun kapatılması da kulübe giren parayı transfere kullanabileceksin demek. O konuda Ali Koç haklı. Yoksa kulüp iyi yönetiliyor diye demiyorum. Diğer borçlar halen çok yüksek.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Sakatlık sorunu olmasaydı ikisi de takımlarında oynardı. Inter, Skriniar'ı neden PSG'ye gönderdi biliyor musun? Sakatlıktan çıktı eski hızı ve gücü yoktu, kendisi de yedek kalmak istemediği için oynayabileceği PSG'ye gitti. Ha sakatlığı nüksedebilirdi ama etmedi sadece eski hızı, dinamizmi ve gücü yok ama bu ligin üstünde bir stoper. PSG bu arada sene başı iyi transferler yaptı ama büyük beklentiler yoktu maalesef. Luis Enrique geldiği gibi takımı CL şampiyonu yapacak neredeyse Dembele baktı kanat oynayamıyor, hemen forvete attı golcü yaptı. Bana sorarsan 4 yarı final takımından en savunmacı takım Arsenal ilk maçta PSG'den 1 tane yediler ona rağmen hem de içeride idi bundan sonra daha da zor olur.

Skriniar konusunda ise PSG bedavaya aldı ama maaş ödüyorlar belirli bir miktar en kötü onu alırlar bana sorarsan 10-15 milyon Euro gibi bir paraya bedava bile alsam ancak o şekilde veririm. Sözleşmede Fenerbahçe'ye şu fiyata satılır ya da bedava gider gibi bir anlaşma var mı bilmiyorum ama bana göre 10 milyon Euro aşağısı bedavaya alsam bile satmam hatta daha üstü bile olurdu ama bedavaya alınmış bir isim o yüzden zor görüyorum bu durumu. Başka bir takım isterse şaşırmam ama Fransa hariç tabi PSG kendi eski oyuncusunu da rakibe verip risk almak istemez. Bana sorarsan ne yap et al. Ali Koç gideceğini bildiği için Skriniar transferini bile baltalayabilir almamak için alırsam gelen kişi başarılı olur diye. Ha bana sorarsan al ve yanına da Yusuf'u koy. Yusuf'un yanında tecrübeli biri olup daha iyi oynamasını öğretmesi lazım yoksa Tottenham ister, Everton ister ya da başka takım ister ama satınca da kazanamıyorsan takımı elinde tutmazsan başarılı değilsin Galatasaray Torreira, Davinson, BAY ile oynuyor her sene birkaç isim ve etrafına yeni isimler bizimkiler de şunu çıkartalım kafasında Arda'yı satıyor, KMJ'yi satıyor bu tarz isimleri en az 2-3 sene daha tutsan başarı gelir. Başarı süreklilik ile gelir de bizim yönetimde öyle bir süreklilik yok. :)

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Fenerbahçe'nin defans kurgusu berbat her şeyden önce. Her maçta bir araba gol yiyor takım, bunu sene başından beri söylüyorum. Üçlü de oynasa altılı da oynasa dörtlü de oynasa aynı golü yiyorsan defansa koyduğun adam sayısından bağımsız bir şeydir bu.

Transfere gelince... Ali Koç döneminde Fenerbahçe'ye gelen stoperleri saymaya çalışayım aklıma gelenleri: Diego Reyes, Adil Rami, Falette, Zanka, Sadık, Serdar Aziz, Tisserand, Lemos, Kim min Jae, Szalai, Steven Caulker, Gustavo Henrique, Luan Peres, Djiku, Becao, Skirinar, Diego Carlos... Bilmiyorum belki daha da vardır.

17 stoper saymışım. Bunların 9'u filan direkt çok kötü oyuncu. Reyes'ler, Henrique'ler, Falette'ler, Rami'ler, Lemos'lar, Zanka'lar, Sadık ve Serdar'lar... Caulker zaten oynamadı bile. Birkaç tanesi filan da sakatlık, makatlık katkı veremedi, ancak Kim, Szalai, Djiku ve Becao'dan verim aldık. Haydi sayarsan bir de Skirinar, 6 aylığına.

Bunlara verdiği para 100 milyon filan da vardır. Bu adam böyle bir adam işte. Buna vasi atanıp mal varlığını başka birinin yönetmesi sağlanmalı.

• Metal Head kullanıcısına yanıt

Ali Koç çekilmezse yarıştan Saran Bey yine vazgeçer geçmişte olduğu gibi niye diye sorarsan yıllar önceki açıklaması ve verdiği söz var. Ben Ali Koç aday olursa olmam diye ha bu sözünü çiğner mi bilemem ama bir önceki seçimde vazgeçmişti.

Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, HBK, Ali Koç, Saadettin Saran daha say say bitmez aday isimleri çıkabilir ama bana sorarsanız çok aday olması güzel ama muhalifler hem birbirinin oyunu alacaktır ki Aziz Bey'in kemik oyu ortada zaten diğer oylar Ali Koç'u destekleyen ve özellikle Ali Koç'un geldikten sonra üye yaptığı kişiler bu ortamda yine Ali Koç girsin kazanır o yüzden Ali'nin yerinde olsam 1 şansım daha varsa yine girerim başarılı olana kadar da denerim zaten Süper Lig'i yok ama Türkiye Kupa'sı var. İsmail Kartal ile Konferans Ligi finalinin kıyısından döndü çok da başarısız bir başkan sayılmaz derim ben Ali Koç'un yerinde olsam ha ben yerinde iyi ki değilim yoksa bu eleştirilere dayanamazdım.

Şu anda ise Ali Koç gitsin diyorum az önce söylediklerim Ali Koç'un yerinde olsam nasıl düşünürdüm siz olsanız siz bile Avrupa Konferans Ligi finali kıyısından dönmeyi sonra Jesus ile Türkiye Kupası almayı başarı görürsünüz. Kimse kimseyi kandırmasın bu durumda zaten. Ben Ali Koç'un gitmesini 2-3 sene önce istedim vasat bir futbolu görünce çünkü her sene hoca değişiyor bazen biraz iyiye yakın bazen ortalama bazen ise çok kötü bir takım var. Hiç şöyle mükemmel bir takım izlemedim ben. :)

• T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

Bu arada saydığın stoperlerden KMJ zaten herkesin bildiği gibi Ali Koç zamanı Skriniar dahil en iyisi ben arttırayım da boş geçmesin. Bana sorarsanız KMJ'den sonra Lemos ve Szalai en iyi isimlerdi. Size göre Lemos topçu bile değildi neyse zevkler ve renkler tartışılmaz. Beni geçmişte olduğu gibi Lemos'u övüyorum diye eleştirenler vardı ama şu anda Djiku, Becao izlemeyi kendilerine şeref sayıyorlar. Lemos dediğiniz isim gol yedirmemek için Beşiktaş maçında canını dişine takarak rakip ile mücadele etti, sakatlandı ama siz örselediniz adamı o maçta Josef niye kırmızı yemedi şimdi aynısı Djiku'ya olsa kırmızı diye bağırırdınız zaten sorun bu zaten Lemos'u futbola küstürdünüz adam bizden sonra daha kötü takımlara gitti. Bazı taraftarlara göre KMJ bile yetersizdi gitmeden önce Bayern Münich yapınca yıldız stoper oldu.

Ha bana sorarsanız gördüğüm Ali Koç zamanı en iyi stoper ikilisi KMJ - Szalai ve yedeği ise Tisserand olmalıydı da bizim Vitor Hoca illa Tisserand diye ısrar etti yoksa Szalai daha iyiydi ama en iyi 3 stoperimiz Vitor zamanı idi. Serdar harici o 3 isim iyiydi, Serdar 2 maç oynardı sonraki maç sakat hep böyle geçirdi bizde kariyerini zaten düzen tutsa şampiyon yapabilirdi bizi o yüzden onu saymıyorum bu 3lünün yanında.

Bu arada Lemos konusunda direkt beni engellemeleri yerine zamanında yapıcı, daha düzgün eleştiriler olması gerekirdi. Lord Joker hariç Vitor dönemi ve sonrası kimseyle takışmamaya gayret ettiğimi düşünüyorum. Hatalı olduysam da bazı konularda herkesten özür dilerim ama Ersun Baba şampiyon yaptığından beri lig şampiyonluğumuz yok ne yapayım ben tabi ki hocama sahip çıkmalıydım Vitor Hoca'yı da gereksiz yere eleştirdiğimi bu sene Wolves'ı izlerken anladım. O durumdan dolayı Lord Joker'den ayrıca tekrar özür diliyorum. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 6 Mayıs 2025; 14:49:8 >

• Sevgili Fenerbahçe taraftarları şunu anlayalım artık , başkanın psikolojisi çok bozuk ve bu takıma yansıyor , kaybetme psikoloji bozuyor takımı . Basketbol şubesi neden başarılı çünkü başkanın orda takıştığı bi klüp var mı yok , sadece spora yönelmiş , basket koçumuz çevre faktörlere yönlendirilmiyor . Başkanın sabah akşam düşüneceği Fenerbahçe iken bu adam gs naptı napacak diye düşünüyor . Sen oraya Fenerbahçeyi düşünmeye geldin . Artık başkan futbol şubesini yönetebilecek kapasitede değil .
    İlk geldiğinde genç dinamik kadro kuracağız diye saçma iş yaptı , ligimiz için takımda 3-4 gereçk yıldız olması gerektiğini anlamadı ya da çok sallamadı bilemiyorum ama şimdi iyice şaşkın . Açıklamalar demeçler boşuna , trt de açıklamasında boş konuşup kendini aklamaya çalışacak , başka kulüpleri adamları suçlayacak.
    Bu başkan ile sağlıklı süreç gidemez .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ali Koç çekilip Saran onun yerine aday olabilir. Yarın bunu açıklayabilir.

• TsubasaXP kullanıcısına yanıt

yapının KRALI var hemde.

nesiriye mertin yaptığı müdehaleyle, deplasmandaki ads maçında orta sahada topu kapan irfancanın pozisyonu arasında ne fark var söyle hele bana bi ?

o maçta attığımız gol var dan döndü sırf irfancan topu kaptıktan sonra rakibin ayağına temas etti diye. mert dengesiz kayıp topa vurduktan sonra biçmiyor mu En nesiri yi ? yapı olmasa o penaltı verilse 1-0 biz öne geçecektik daha sonra ne olacağı belli mi ?

antepte sancez in açık koluna gelip çarpan topta çarpmasa antepli oyuncunun önüne gelecek boş kaleye vuracak durum ya 1-0 antep lehine yada 1-1 berabere olacak tam hatırlamıyorum şimdi. ama defanstan sekip taliskanın koluna gelince zarttt diye çalıyolar bizim aleyhimize.

ŞİMDİ BEYLER ; BİZ İYİ OYNARIZ , KÖTÜ OYNARIZ, LEŞ OYNARIZ, BAŞKANIN DEFOLMASI BİR YANA, TD ÜNÜN DEFOLMASI BAŞKA BİR YANA.

DAHA GEÇEN SENE YAŞANANLARLA YUKARIDA YAZDIKLARIM HEPİMİZN GÖZLERİ ÖNÜNDE YAŞANDI; BU DURUMDA YAPI OLMADIĞINI İDDİA ETMEK EN BASİT TABİRİYLE GESELİ OLMAKTIR.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐

Kabul musunuz buna

• Skaninei kullanıcısına yanıt

Ali Koç tekrardan baskan olursa, taraftar birlik olup yeni bir fenerbahce kurdurtsun. Almanya/İngiltere/ispanya liglerinden birinde isim degistirilebiliyorsa takim satın alıp, olmuyorsa sıfırdan kurulsun. Fenerbahce'nin bu iş için zenginleriyle birlikte 1 milyar dolarlık bütçe toplama potansiyeli var. Ayrıca şirket olacağı için başkanlar istediği gibi at koşturamaz. Ayrıca bu b*ktan ligden kurtulmuş olursunuz.

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin futbol aklı olmalı, saha içinde olamıyorsa. İsmail Kartal ile de aynı kafada adamlar ve iyi anlaşırlar. İsmail Kartal saha dışında elini ağzına götürüyor diye eleştirilerken çıkar akıl oyunu filan yapar en azından, bir de Branco çöpü gibi milyarlık 90 yaşında adam çakmaz Fenere.

Aykut'un Fenere aldırıp da zarar ettiren iki üç tane oyuncu sayarsınız sadece. Ve bunu dedim diye kimse sakın ama sakın ama sakın ha, çıkıp da Serdar Kesimal ya da Orhan Şam demesin, 5+0+3'lere gidilen dönemde yerli oyuncu almak bir zorunluluktu, Serdar da Fener'de ilk 11 oyuncusu olmuşken sakatlanıp aylarca oynamadıktan sonra bitti. 22 yaşında Millî Takım oyuncusuna 4-5 milyon para verdi diye zırlamayın. Bonucci'ye senede 6 milyon para veriliyor bugün.

ben farkli birsey diyorum,Skrinar aldin madem D

Carlos sakatlandi yaninda Yusuf la devam et,herif bir mac caglar bir mac yusuf bir mac D.carlos bir mac Djiku hatta Osai bile koydu stopere, surekli sacmaladi durdu herif kobay faresine cevirdi takimi.

• ömrümde formasina FB başkani ismini yazdiran GS li tayfa görmemistim bunu da bu dönemde gördük,neyi konusuyoruz biz boş yere.

• Selamun aleyküm, başımızda Fb düşmanı çobanlar olmasa şu şekilde bir rebuild takıma ilaç gibi gelir iyi bir hocayla bu senekinden fersah fersah iyi top oynar. Mourinhoyla bile!!

Yabancı kontenjanına dikkat edilmiştir

Her sene yazıyorum yine yazayım adettendir

Gidecekler;
    Liva 8m
    Carlos 8m
    Djiku 5m
    Becao 5m
    Osayi sözleşme sonu
    Düldül 3m
    İsmail 8m
    Szymanski 12m
    Nesyri 28m
    Cenk 0
    Cengiz 12? (25 opsiyon kullanılacak diyorlar)
    Zajc 0
    Linlocn 1

Gelir 75m

Gelecekler
    Jonathan david (sözleşme sonu)
    Leroy Sane(sözleşme sonu)
    Cerny
    Anguissa(sözleşme sonu)
    Rıdvan Yılmaz
    Merih demiral
    Tah (sözleşme sonu)
    Kanny Tete (sözleşme sonu)
    Mert günok
    Salih Özcan
    Onuachu
    Rey Manaj

Kafa kafaya geliyor veya biraz geçiyor.

İskelet 11

Eğribayat

Kanny tete
    Jonathan Tah
    Merih demiral
    Rıdvan

Fred
    Anguissa

Cerny
    Talisca
    Sane

David

Diğer oyuncular
    Mert günok
    Mimovic
    Oosterwalde
    Akçiçek
    Çağlar
    Amrabat
    Salih Özcan
    Mhy
    Oğuz
    Emre mor
    İCK
    Onuachu
    Manaj

• Forumda bir lemos sevici ve gs holiganı eksikti
    herkesi adam yerine koyar cevap yazarsanız böyle kalır fener forumu

• 
Sayfa: önceki 68516852685368546855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.