< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (6854. sayfa)

-
-
Yarın başkan konuşma yapacakmış, trt spor'da.. Ben seçime gideceğini, seçime gidilmesi için gereken imzanın toplanacağını sanmıyorum.. Büyük ihtimalle mourinho'nun arkasındayız felan diyecek ama mourinho başka bir kulüple anlaşıp gidecek (bunu biliyorlar) "aa bakın, para kazandırıp gitti" diye servis ederek yeni sezon yapılanmasını, seneye vallahi billahi şampiyon olacağız şiarlarıyla konuşacak..
Ben gitmez üzerinden tek yorum yapacağım,
Hiç aranmadan, taranmadan, hazır dünyada alman ekolü ön planda,
Hiç bir şekilde bir dediği iki edilmeyecek şekilde Roger Schmidt getirilmelidir. Hatta ikna edilebilirse yanına da Volkan Demirel şahane olur..
Gerisini o halleder..
-
Mükemmel bir özet, lütfen vakit ayırıp okuyun
Artık Türkiye'deki olaylara ve kimi şer odaklarına çok farklı bir açıdan bakmalısınız, geniş düşünmelisiniz yerel basit kurgulanmış gündemin dışına çıkmalısınız...
Koç ailesi legal uyuşturucu gibi, hür ve kabul edilmiş Masonlar gibi legal (yasal) paraziti Anadolu'nun ve öylesine aşınmışlar ki ailenin onursuz gurursuz kadınları alenen boykot edilen yerlere gidip poz vermekten hiç çekinmiyorlar artık, installAKParti.exe tamamlanıyor. Yine büyük düşündüğümüzde aynı Gezi Parkı gibi bu boykotu da sahte görüyorum, kendilerini tepkileri sönümleyerek yavaş yavaş sinsice konumlandırmaya çalışıyorlar...
Bunlar iş yaptıkları taraflardan iyi kan ememezlerse para karşılığı Almanya'ya fuhuş yaparcasına pazarladıkları nükleer tesis temizlikçilerine bakmadan "Almanya yenilince biz de yenilmiş sayıldık" da derler "Almanya bizi kıskanıyor" da derler o yıkık amele özlerine bakmadan 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Ah o eski isyanlarda Anadolu'da ölen asil insanlar, ruhlarınız şad olsun. "X"te artık isyanları bastırmak için görevlendirdikleri kuyuculara tapmaya başladılar, suratlarını da görseniz, yemin ederim intihar duygumu tetikliyorlar, ne kevaşe ne yüzsüzler ☢️☢️☢️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 6 Mayıs 2025; 17:57:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Benfica bile sabredemedi hayvan gibi tazminat ödeyip yolladı Schmidt'e bizim yönetim mi sabredecek ?
Favre, Schmidt tarzı adamların bu kulüpte başarılı olma ihtimali yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali'nin yarınki programında yapı 59 öncesi şampiyonluklar formadaki yıldızlar kaldırılsın ve kapanış .yarın görün burada başkan süper konuştu destek olalım mesajları ile dolacak.
-
Ali koç yarın trt sporda bu senenin başarılarını anlatır.
2025 yılı Fenerbahçe için harika geçti! Başarılarla dolu bir sezondu!
Su topu takımımız şampiyon oldu!
Plaj voleybolu takımımız yarı finale yükseldi!
Langırt takımımız dünya finallerine gidiyor!
Bocce’de Avrupa 3.’süyüz – bileğimizi büken olmadı!
E-spor PES takımımız rakip tanımıyor!
Dart takımımızdan iki oyuncu milli takıma çağrıldı!
Masa tenisi kadın karmamız 7 maçtır yenilmiyor!
Satrançta U12 takımımız turnuva 2.’si oldu...
-
Adam geçen sezon İsmail Kartal'a Süper Kupa'yı aldırmadı, Roger Terzic Favre şu bu bunlara bu adam sabır, ilgi alaka, iyi çalışma ortamı sağlayacak mı sanıyorsunuz? Adam kupa aldırmadı yahu? Hiçbir şeye de yaramadı, GS beleşten bir kupa daha kazandı, çoluk çocuğa gol atıp geçtiler. Gerçekten KÖK problemin teknik direktör ya da oyuncular olduğunu mu düşünüyorsunuz? KÖK problem bu mu?
-
başkanım piyasada fb yi şampiyon yapamayacak 1 kişi kaldı onu da göreve getir seneye de onla şampiyon olamayalım
montella
-
Bence abdullah avci gelmeli, tuyu onla dikmek yakisir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İyi ki seçmişiz diyecekmişiz iki yıl sonra. Böyle demişti. Hadi bir şeyler yap iyi ki diyelim.
2018'de seçim günü, ali koç seçildiği zaman her şeyin değişeceğini, Fenerbahçe'nin lig bazında büyük bir dominasyon kuracağını, en azından bu zamana kadar
4-5 şampiyonluk yaşayacağını, mali açıdan darboğazdan kurtulup 2011 yılındaki gibi bir büyüklüğe ulaşıp başarılar elde edeceğini düşünmüştüm..
Aradan geçen 7 koca senede gördük ki, Ali Koç son derece başarısız olmuş ve SIFIR çekmiştir..
Aziz Yıldırım'a lanet okurken, Ali Koç sayesinde kendisine rahmet okuduk..
43 yaşındayım, ilk defa böyle rezil rüsva olduğumuz zamanları yaşıyorum.
Daha beteri olmaz dedikçe, daha da beteri oluyor..
Bakalım daha neler yaşayacağız..
-
15 mly € mu verin bişey deniycem.
kamera şakasımı bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alikoc=imamoglu geldiklernden beri gideni aratır oldular
Taraftarin onemli bir bolumu hala seneye su hoca olsun soyle bir yapilanma olabilir diye konusuyor. Ustune 1 ay sonra 2 de transfer yapilsa Ali'yi konusanlar iyice azalacak. O kadar bariz ki bu ve Ali de bunu o kadar iyi biliyor ki. Bu ortamda Ali niye secim yapsin niye koltugu biraksin. Adam nasilsa susacaklar diyor. JK macinda 10 saniyeden fazla araliksiz istifa tezahurati bile yapilmadi. Ali gulmustur bu ciliz tepkiye. BJK'lilerin tepkisi bile daha cok dokunmustur. Sizin camia bitmis haberiniz yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 6 Mayıs 2025; 18:41:59 > -
-
Yok artık
Adam memnun sahip olduğu NK Maribor kazandı şampiyonluk şansı devam ediyor, Hull City kümede kaldı daha ne olsun? Fenerbahçe çol umrunda bile değildir. Ali Koç'u tiye bile aldığını düşünmüyorum ha en iyisi zaten bu Acun Ilıcalı'nın durumu kafası rahat adam Mou ve ekibini getirdi. Hocanın istediği futbolcuların çoğunu aldırdı hatta bana sorarsan Osimhen'i, Mou bile veto etmiş olabilir elde En-Nesyri ve Dzeko var diye. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X